Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Интервално хранене/периодично гладуване/ Fasting - тема 7

  • 66 549
  • 635
# 30
Дух, и аз съм засичала там хамбургери и подобни неща. Нали били на ОМАД примерно , можело да ядат всичко. И имат резултати, невероятно но факт.
Виж целия пост
# 31
Аз много рязко намалих калориите и има видим ефект, особено при корема. Като казвам рязко имам предвид 500-600 на ден в прозорец около 2 часа.
Виж целия пост
# 32
Това наистина си е рязко. Колко време ще караш така? Иначе се радвам, че се е раздвижило. Аз цикля Sad дано да е от цикъла хаха
Виж целия пост
# 33
Котарабка, колко време мислиш да караш така? Да не влезеш в режим на оцеляване и да стане обратно на това, което мислиш?
Аз си карам по план, като за сега нямам 24 часа фаст. Днес обядвах бъркани яйца със сланина и 3 с.л мюсли с  около 350 гр. КМ. За довечера не съм решила, но ако не съм гладна мога да не ям. И май най-голям ефект има при мен или ако пропусна вечерята, или е нещо малко.
Виж целия пост
# 34
Бебок, и при мен е така с вечерята. Днес няма да я пропусна, че утре пак ще правя 5:2 (вторник и четвъртък), но в следващите дни ще опитам да ям по-рано.
Днес за обяд ядох голяма купа супа от тиква и червена леща +15 гр тиквени семки, една оризовка и 30 гр. Сушена папая.
Виж целия пост
# 35
Колко да карам мисля две седмици примерно? Поставила съм си цел до Коледа 68кг, тоест да сваля 3кг. Предполагам ще стане. Трябва после много да внимавам със захранването откъм количества, да не си скофтя стомаха.
Виж целия пост
# 36
Ако ми позволиш ще ти предложа да опиташ този метод, но в схемата 5:2 или най-много 4:3. Мисля, че рискуваш много да изгладнееш, да нямаш енергия,и в един момент нещата да се обърнат.
В крайна сметка, целта е не колко кг ще си, а как ще изглеждаш. Има много различни упражнения, които могат да ти помогнат да се оформиш наред с диетата, но няма да имаш енергия за тях ако две седмици се храниш толкова ниско калорично.
В крайна сметка никоя воля не е по-силна от природата. А в природата ни е да се храним. Ако чуваш тялото си, ще забележиш че има дни, в които имаш нужда от повече храна и дни, в които не си толкова гладна. Можеш да опиташ да следваш този ритъм съчетан с фаст, но според мен определено ще имаш по добри резултати, ако имаш дни с минимум 1300 калории.
Виж целия пост
# 37
Котанка, ще приемаш по 500-600 калории на ден или ще намалиш сегашните с толкова? 3 кг до Коледа си е напълно постижима цел, обаче ако имаш малко за сваляне може и да се закучат нещата. Може да пробваш както Дух ти е казала, или другия вариант е едно хранене на ден на обяд примерно, един вид 23/1. И аз имам за цел -3 до Коледа, т.е. 84-85 кг
Виж целия пост
# 38
Ако усетя, че не се чувствам добре ще ги увелича на 1000 примерно, аз съм свикнала на фаст 22/23 часа, така че глада не ми е проблем. 5:2 се опитах да пазя, по-сложно ми е отколкото просто да ги намаля за всеки ден. Ако взема да припадна някъде ще ви кажа хаха
Виж целия пост
# 39
Хахаха добре Simple Smile
А какво ядеш дето е около 500 калории?
Аз съм в рамките на 1100 днес, обаче 800 ми идват от 200 гр, пълнозърнести макарони, с които си угодих. Чисти,с домашен доматен сос. Никога, не съм предполагала, че толкова много калории има в чиния макарони.
Утре съм на 5:2. Ще вечерям само, надявам се салата.
Виж целия пост
# 40
Аз на 5:2 резултати отбелязвам само ако нищо не ям
Не че отслабвам, обирам излишествата от другите дни, че много развалих дисциплината
Виж целия пост
# 41
Не съм пробвала два пъти по 36 ч., Херц, притеснявам се, че няма да ги издържат. Браво че се справяш
Виж целия пост
# 42
Направо не трябва да казвам какво ям, че ще ме линчувате. Днес - 4 оризовки, две триъгълничета топено сирене и един малък сникърс . Общо калории - 441. Ако махна сникърса мога да ям някаква салата, но изобщо не ме блазни.
Виж целия пост
# 43
Хахаха абе да те линчувам няма, само ще ти завидя хахаха
Амя наистина се храниш много бедно на макро и микро нутриенти
Виж целия пост
# 44
Направо не трябва да казвам какво ям, че ще ме линчувате. Днес - 4 оризовки, две триъгълничета топено сирене и един малък сникърс . Общо калории - 441. Ако махна сникърса мога да ям някаква салата, но изобщо не ме блазни.
Значи от към калории си яла, но от към хранителни вещества за тялото си стояла гладна. Тези 500 калории може от яйца, месо и малко млечни примерно да си ги набавиш + нисковъглехидратни зеленчуци.
Аз днес : 4 яйца с около 30-40 грама сланина, 3 с.л.мюсли с около 400 КМ, парче кекс и 2 ябълки.
И аз не отслабвам с 5:2 или с 2х36 часа, просто в дните за храна ям повече. Най ми е добре без закуска, а натам през деня каквото стане.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия