Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Minecraft - мобилна версия

  • 6 984
  • 1
Здравейте, случайно сред вас да има някой с поглед върху различни версии на Майнкрафт?

Синът ми - на 7 и половина, напоследък се запали. Той дружи с две по-големи деца, които са му казали, че има версия, в която играещият разполага само с crafting table и инструменти. Според тях това е "оригиналната версия". Версии много, като гледам в Гугъл пише, че най-старата версия  е от 2011; пробвах да инсталирам една от първите версии, излиза празен екран, където трябва да се теглят и инсталират отделните елементи един по един. Определено не е за 7 годишен.

Можете ли да ми дадете жокер - заглавие на версия, или поне ключова дума за ориентир, за да се ориентирам по-добре в търсенето на прословутия вече у нас, така наречен "оригинален" Майнкрафт?

Не знам дали има разлика между Майнкрафт за компютър и мобилна версия на играта; въпросното нещо е за мобилно устройство, ще го играе на таблет.

Знам, че версия с crafting table (така ми го каза), инструменти и оръжия, и "герой с тениска" не е много изчерпателно   Simple Smile  Но ако е достатъчно за някаква насока, предварително благодаря  bouquet
Виж целия пост
# 1
Изглежда успях, най-изненадващо.
Скрит текст:
Приложението е Crafting & Building.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия