Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

СЕПТЕМВРИйчета 2017г. - тема 2

  • 71 210
  • 744
# 735
Абе то и аз искам трето, ама ако пак е момче, няма да го преживея Laughing
Виж целия пост
# 736
Bubsyn, MamaJay, аз с удоволствие пропускам следващо дете Wink
Виж целия пост
# 737
Еее, Сура, недей така. Като поотрасне и мине трудния период, ще видиш как ще ти се прииска Blush
Виж целия пост
# 738
Или ако не ти се прииска, просто може да се случи. Няколко години пазене и човек се отпуска , не внимава и айде изненада.
Както стана при нас, ама толкова се бях отнесла , че като забременях и ме питаха за датата на последната менструация , не знаех с точност .
Виж целия пост
# 739
Мен ме е страх. Бремеността ми беше супер лека и бебчо е много спокоен. Струва ми се невероятно и втория път да е така. Аз затова "работя" ММ за второ куче.
Виж целия пост
# 740
Оооо доста време ще мине докато се реша на второ.
Виж целия пост
# 741
На мен ми трябваха 4 години да се реша на второ, защото с първото ми беше много трудно. Даже си мислих, че никога няма да поискам второ, но нещата се подобряват с времето и безсънните нощи се забравят.
Моя приятелка днес роди две момиченца, имат и момченце на 4 години. Със сигурност ще им е много трудно, но няма по-голямо щастие от това Heart
Виж целия пост
# 742
Аз след второто си мислех, че съм приключила, но като минаха 6 години друга песен запях. И да ви кажа, сега с третото се чувстваме по-сплотени, щастливи и "завършени" от всякога.
Добре, че остарях, та няма да ми щукне идеята за още. Децата постоянно повтарят "Ако имаме четвърто..." Хахаха.
Виж целия пост
# 743
След първото на мен ми трябваха 8 години. Странното е, че сега някъде на третия месец, като си дадох сметка, че няма повече да гушкам новородено и вече знаех, че искам трето някой ден. Обаче по време на първото раждане за малко да изпуснем голямата и стресът от това, както и всички неприятности, през които сме минали с нея, си ме преследваха дълго време. Чак като стана първи клас и някак се успокоих.
Виж целия пост
# 744
ЗАПОВЯДАЙТЕ В НОВАТА ТЕМА:

http://www.bg-mamma.com/?topicrefid=18;topic=1021861.msg36335388#msg36335388
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия