Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Дигитално изкуство

  • 7 766
  • 7
Здравейте момичета !
Има ли някоя от вас, която има страст към дигиталното рисуване и графичния дизайн ? Повечето теми са за фотография и реших, че може би тук ще обменим някакъв опит и съвети за digital art.
Аз се винаги съм рисувала, още от дете, било ми е като хоби, но се е случвало да продам някоя картина на 2-3 пъти. Рисувах главно с темпер и акварел. От една година съм зарибена по Illustrator, в началото само разцъквах, а после си взех един Wacom и започнах да гледам уроци в youtube и сама да си поставям задачки. От скоро и стартирах и по-подробно с Photoshop, необяснимо за мен защо толкова късно, но го бях пренебрегнала  някак Grinning 
Споделете вашия опит, хоби ли ви е или професия ? Посещава ли някоя от вас курсове в София ?
Виж целия пост
# 1
И аз имам Wacom от около месец, но сега нямам много време да го разучавам. Photoshop ползвам отдавна, много ми е любим, Illustrator засега само за неща за университета.
На курсове не съм ходила, чета книги и гледам уроци в интернет.  Simple Smile
Виж целия пост
# 2
Някой пробва ли се с iPad Pro + Pencil?
Виж целия пост
# 3
Първи опит да се снимам. Simple Smile)))

https://instagram.fmxp3-1.fna.fbcdn.net/vp/511d1833192ee3dae738b … 08234547175_n.mp4

(Импровизиран статив ⬇ )
   
Виж целия пост
# 4
Добре си се справила !
Виж целия пост
# 5
Wacom имам от около 3 години. Това е най-доброто, на което можеш да се спреш. Така както можеш да го ползваш за Photoshop така и за Illustrator. Зависи за какви задачки ще го ползваш, но и рисуването на него е 100 пъти по лесно отколкото с мишка!
Виж целия пост
# 6
Използвам графичните таблети на Wacom от вече близо 8 години.. предимно за работа, но преди се занимавах и с дигитално изкуство. Фотошоп според мен е по-лесна от останалите програми.
Виж целия пост
# 7
И аз се включвам в темата. Рисувам дигитално и на ръка. При мен това е професия и се надявам, така да си остане за винаги, защото е доста трудно. Аз съм илюстратор и видео-аниматор. Предпочитам да работя с Wacom и Photoshop, но Illustrator също има своите предимства.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия