MasterChef България сезон 4 - 1 тема ПРЕДСЕЗОННО

  • 89 896
  • 712
ЖУРИТО
АНДРЕ ТОКЕВ
ПЕТЪР МИХАЛЧЕВ
ЛЕО БИАНКИ
MasterChef е едно от най-драматичните и завладяващи TV състезания, световен хит. В България и в ефира на bTV стъпва за пръв път на 3 март 2015 г. Кастингите за шоуто започват през декември 2014 г. със задачата да намерят най-добрите любители готвачи в страната, чийто талант, креативност, отдаденост, технически умения и страст към храната ще променят живота им завинаги. Любители готвачи без ограничения във възрастта и произхода, с любов към кулинарията и мечта за кариера в нея, се сблъскват с жури от трима забавни и много взискателни професионалисти. Най-добрият състезател ще стане първият притежател на титлата MasterChef в България. Телевизионният формат за таланти е продуциран в повече от 34 държави. Излъчва се буквално всяка минута в някоя точка по света и достига до над 200 млн. Зрители. Шоуто е превърнало повече от 100 любители готвачи в професионалисти. В България продуцент на MasterChef е bTV, а изпълнителен продуцент – Constantin Entertainment - една от най-големите компании за телевизионни продукции в Германия, с фокус върху иновативни развлекателни формати, които реализира в различни държави. MasterChef се представя по света от Shine International - звеното за продажби и дистрибуция на Shine Group, и е базиран на оригиналния формат на Франк Родам.
Виж целия пост
# 1
Благодаря за темата  bouquet
Виж целия пост
# 2
Благодаря за темата. Очаквам с нетърпение как ще изглежда формата с новото попълнение Лео.
Виж целия пост
# 3
Няма да защитавам Лео, но макар и самоук, той може да е добър готвач на италианска храна. Естествено не може да замести Виктор Ангелов, т.е. не е капацитет като него, но може да е добър в своята област. Андре Токев или Петър Михалчев би трябвало да са водещи.
Виж целия пост
# 4
Благодаря за темата.

Последната тема на всеки сезон телевизионно предаване е много повече от 50 страници.
Виж целия пост
# 5
Кога почва?
Виж целия пост
# 6
Искам Токиев за главен шеф.
Виж целия пост
# 7
Записвам се и аз. А как само ми се искаше да се явя...
Виж целия пост
# 8
Благодаря за темата!  bouquet

Много го обичам този формат и дано да свикна някак с новото шефско попълнение!  Wink
Виж целия пост
# 9
С нетърпение чакам да почне предаването, дано да има добри участници!
Виж целия пост
# 10
А защо Виктор Ангелов няма да го има?
Виж целия пост
# 11
Тези дни гледам повторенията и все се опитвам да си представя Лео вместо шеф Ангелов. Амииии, не успявам. Аз яйце не мога да опържа, но въпреки всичко смятам, че динамиката на шоуто ще се изгуби, както и фокусът ще бъде изместен. Няма да е същото удоволствие.
Виж целия пост
# 12
И аз така си мисля.
Ще се усети липсата на Ангелов 😏
Виж целия пост
# 13
Благодаря за темата  bouquet

Ангелов ще ми липсва като пръв сред равни. Имаше дар слово.
Виж целия пост
# 14
И аз се надявам поне Андре да е главен!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия