Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Струва ли си да запазваме семейството?

  • 12 685
  • 67
# 45
Не е сериозна, не заради липсата на секс. А заради това, че 10 години! по-късно мъжът изведнъж решава да сподели това в публичния форум. Тотална измислица. Да беше казал година поне... С тия 10 години прецака всичко.
И с обяснението колко са ненужни круши в тоалетната и банята Grin

Не, жената освен че не прави секс, не може и една крушка да завърти.
Виж целия пост
# 46
Да, доста тъпо е тва с крушките, толкова пък недодяланост... Развод ми дай, развод ми дай и повече не ме мъчи ля ля ляяяя
Виж целия пост
# 47
Точно от такива уж "незначителни" на пръв поглед неща се обръща каруцата. Неща, които показват отношение и грижа. "Капка по капка, вир става" е казал народът. Седмица, две, или месец ще стои семейството на тъмно в банята, или тоалета, щото не е "важно", какво толкова, утре може да не купи хляб и мляко, щото е забравил, а пък тя не трябва,  вдругиден пък може "да забрави" да вземе детето от училище... Ама вечер жената трябва? да е на линия, може и с "необръснати крака", длъжна е.  Ама тя не е добиче, иска подобаващо човешко отношение. Кой знае колко и се е трупало в годините, че да се стигне дотук. Може и въобще да не е фригидна, или физически да не понася мъжа си, а просто разочарованията и от него да са препълнели чашата и на търпение,  докато се е преобърнала в един момент каруцата - от несменените крушки, до забравянето на рожден ден напр., или просто един мил жест в забързаното ежедневие - жест на обич и внимание, ей така без повод, защо непременно трябва повод да има? Усмивка, прегръдка, целувка, цвете, внимание, мили думи, уважение, зачитане като човек, а не само секс. субект. Загриженост за това как тя се чувства.
Виж целия пост
# 48
Може и така да е. Но да седиш и да си страдаш мълчаливо, без да говориш и обясниш на партньора си, да го наказваш заради това.. не e никак fair.
Виж целия пост
# 49
Точно от натрупани през годините уж такива дребни неща, но показателни...се обърна каруцата и сега съм разведена.
Виж целия пост
# 50
Авторът нещо ни е зарязал, май не му харесаха предложенията ни.
Виж целия пост
# 51
Може и така да е. Но да седиш и да си страдаш мълчаливо, без да говориш и обясниш на партньора си, да го наказваш заради това.. не e никак fair.


Защо си мислиш, че има човек, който не би се опитал през годините да сподели какво го мъчи, да се опита да говори, че и да успее да говори дори?
Няма нормална жена, която да търпи, да си мълчи и да " наказва" с безсексие!

Не и с месеци, не и с години.
Както и няма жена, която да не е била фригидна, а след като се е омъжила и поживяла с " милото", да е станала такава.
Всъщност, той с държанието си и с отношението си я е направил фригидна към себе си.
Понякога, до такава степен, че не се и сеща за секс...........докато не се появи друг мъж и грабне вниманието ѝ.
Виж целия пост
# 52
Удивително, че и при тази ситуация се намират хора да защитят жената 😀 не си разваляй семейството щом се разбирате. Просто си хвани любовница ама бъди дискретен. А ако нещо заподозре и отговори нещо от сорта - желая теб, но ти отказваш, ако си склонна да я заместиш ще я зарежа... И гледай реакция 😁
Виж целия пост
# 53
Авторът изчезна.
Виж целия пост
# 54
Сефте...
Виж целия пост
# 55
Напълно възможно е съпругата да си е намерила някой преди 10 години. И напълно възможно е да е залитнала сериозно по този "някой" още тогава. Също така е много вероятно този "някой" да е женен и да не иска да си разваля семейството, но да не иска да си прекъсва връзката с въпросната съпруга. И от там да идва целия проблем. Защото съпругата не иска да прави секс с мъжа си, но и не иска да се развежда с него. Затова му дава зелена светлина да прави секс с други жени, но не разрешава паралелни връзки, тъй като от една паралелна връзка може да пламне любов и тя да остане от два стола на земята.
Виж целия пост
# 56
Според мен е свързано с имущества придобити в СИО , а на автора нищо не му пречи юридически да е в брак и да живее извън семейното жилище дори ..Няма да сменя крушки поне:hugs:
Виж целия пост
# 57
Извинете, обаче залитате в някакви феминистични крайности. Авторът просто цитира жена си - тя не иска да прави секс, защото крушката не е сменена. Но моментът е супер неуспешно подбран - да се сетиш за крушката баш когато става дума да правите секс. Ако крушката е най-обикновена, чудя се къде са заврени ръцете на тази жена, но може да е някаква по-особена случка.
За мен тя просто е изстинала към него, ако наближава или е вече в критическата - намаляло желание, вкл. овлажняване и др. такива прелести. И най-важното - липса на желание да достави кеф на мъжа си, защото има и лубриканти, и св...ки и какво ли още не, но ако няма желание - пиши го бегало.
Виж целия пост
# 58
Авторът просто цитира жена си - тя не иска да прави секс, защото крушката не е сменена.

Не е за това и авторът много добре си го знае, несменената крушка е символ на цялото му отношение към дома, а по детейлите можеш да разбереш много неща за човека. На мен например несменената два дни крушка ми говори, че и кранчетата на мивката капят, че паркетът скърца, че като изгори някой реотан на печката или се счупи пералнята, мъжът си бърка в носа, прави се на зает и жената трябва да се занимава с техници, че като изгори вентилаторът в банята, не се сменя, точно както и крушката не се сменя и се носят миризми от съседите, въобще си представям един коптор с разхлабени контакти, в който само телевизорът е нов, защото пред него се е проснал един ленив мъж да си гледа тъпия футбол и за друго не ще да си мръдне пръста години наред, а години наред да търпиш немара и непукизъм едва ли е мечтата на всяка жена.
Толкова ли е трудно да имаш един шкаф с инструменти, крушки и други дребни шитове, които често трябва да се подменят и да не допускаш да домът ти да заприлича на катун?  Поддръжка се нарича. А ако жена му сготви чак слад като два не е ял нищо, дали ще му е приятно и това да е нормата? И да му каже - къде са ти заврени ръцете, върви си напазурай и си готви, аз мога и на диета.
Виж целия пост
# 59
Ние не знаем дали е така и не виждам смисъл от 1 изречение да се доразвива цяла история, не сме на Оскари за оригинален сценарий. И не всички мъже са майстори, както и не всички жени умеят да шият, плетат и готвят добре
От една несменена крушка до неподдържан дом има планина разлика, но явно насоката на форума ще е такава. Мъжът не е мъж, ако не умее да лепи плочки и да ремонтира ел. уреди. А жените - тях само ги използват за готвачки и чистачки, те нищо не са длъжни.
На мен не ми е приоритет и смисъл на живота дом като от списание и без едничък дефект.
Виж целия пост

Препоръчани теми

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия