Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Бременни мами с термин 2018г. от гр.Пловдив

  • 23 586
  • 37
Здравейте на всички пловдивчански мами!
Нека в тази тема да си споделяме за нашите вълнение, мнения за доктори и т.н.

Аз съм в 10+4, предстои ми записване за ЖК. Бях при един доктор, но мисля да се насоча към Селена. Някой има ли впечатления за д-р Петрова или друг лекар от там, който следи по ЗК?
Виж целия пост
# 1
Здравей, аз си водих ЖК при нея. Доволна съм, макар че пред кабинета се чака много(не ми се е случвало да отида и да стоя по-малко от 1-2 часа пред кабинета, освен когато ходех за някакви резултати само) и почти винаги е голяма лудница и бързане. Колкото и да бърза обаче винаги ще ти обърне внимание и ще назначи адекватно лечение. Аз имах нисък хемоглобин и скъсяване на шийката в ранен месец и се справихме и с двете неща благополучно. Надявам се да съм ти помогнала поне малко Simple Smile
Виж целия пост
# 2
Другият вариант за ЖК по каса в Селена е д-р Д. Ставрев. Момичетата са много доволни от него и чакането е по-малко. Казват, че часовете се спазват. Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност.  Успех!
Виж целия пост
# 3
А наясно ли сте дали в Селена могат да се направят всички изследвания, които са необходими там? Нали сега в 11-13г.с. се прави БХС и фет.морф.
Виж целия пост
# 4
Разбира се. Аз и двата скрининга правих там. Прави се ехография и ти се взима кръв. Преди до десетина дни излизаха резултатите. Включих се в темата ви, но не съм бременна. Аз приключих вече с това. Имам две прекрасни дъщери.
Виж целия пост
# 5
Здравейте! Бременна съм в 32 г.с. с момиченце. Термин за 04.03.18. Това ми е втора бременност. Първото си дете родих в хирургиите преди три години. Има ли някой скорошни отзиви, които да сподели? Мисля да посетя деня на отворените врати този месец на 31.01, за да си опресня информацията, имам чувството че всичко съм забравила или може да се е променило. Някой друг от вас насочил ли се е към хирургиите?
Виж целия пост
# 6
Какво ще има на тези отворени врати? Аз обмислям следващата серия от лекции в Селена за започна живот и здраве Simple Smile Тази седмица ще прозвъня там да си издействам час за преглед.
Виж целия пост
# 7
Ами аз искам да отида, за да ми кажат подробно какво да нося, приготвила съм чантата с неща за мен и бебето, но все мисля,че може би забравям нещо. Първият път носих два сака с излишни неща, а сега все мисля,че нещо не стига.
Виж целия пост
# 8
Няма ли някой АГ,които да работи в Събота?Може и частен кабинет   
Виж целия пост
# 9
Отиди в Селена, винаги има дежурен лекар, който може да те прегледа. Няма да намериш лекар, с договор с касата, който да работи почивен ден.
Виж целия пост
# 10
Отиди в Селена, винаги има дежурен лекар, който може да те прегледа. Няма да намериш лекар, с договор с касата, който да работи почивен ден.
Става дума за преглед в начална бременност, не по спешност или нещо.Просто,за да съм спокойна.
Виж целия пост
# 11
Здравейте, някой да е решил да ражда в Пълмед?
Виж целия пост
# 12
Записвам се и аз в темата. Термина ми е 01.08.2018 г. Това ми е първа бременност. Revolving Hearts Записах се на ЖК при д-р Николай Иванов, кабинета му е в Гранда. Била съм на един преглед при него, ама нещо не съм очарована. Исках при Петрова в Селена, но честно казано чакането по 1-2 часа ме отказа.
Виж целия пост
# 13
Здравейте мами,
Наистина не знам къде да си задам въпросите и дали има мами в подобна ситуация. Реших да пробвам да споделя с вас. Бременна съм в 16 седмица, уведомила съм си официално работодателя както си му е реда, незнайно защо от ТРЗ отказаха да ми предоставят въпросния входящ номер с който е входирана молбата ми. Както ми се каза “в прав текст ти казвам няма да ти го дам”. Изведнъж днес след среща със собственика на фирмата съм уведомена че прекратява дейността на фирмата в Пловдив. Тотално съм в шок и не зная какво да правя.
Виж целия пост
# 14
Консултирай се със счетоводител или по-добре адвокат.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия