Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Хубав стилен ресторант в региона около булевард Витоша

  • 6 468
  • 12
Здравейте, препоръчайте ми хубав ресторант около витошка, искам да отпразнувам импровизираната си дезорганизирана сватба поне с нещо стилно. Благодаря!
Виж целия пост
# 1
Е колко голям да е?
Виж целия пост
# 2
Щасливеца. Ходили сме на 2 сватби и едно кръщане там. Хубава храна, приятна обстановка и персонал. Но е за малка сватба, по моя оценка макс 80души.
Виж целия пост
# 3
Щастливеца, Рафи, The View Restaurant Sofia
Виж целия пост
# 4
The View според мен е страхотен вариант - красота и стил, храната е вкусна и обслужването е на ниво.
Виж целия пост
# 5
Да попитам има ли други отзиви за ресторант The View?
Виж целия пост
# 6
Ох, аз пък от The View останах разочарована, въпреки, че отидох там само заради гледката, без да имам каквито и да било очаквания. Ресторантът не беше препълнен, но сервитьорите много се бавеха, а накрая чаках половин час да ми донесат сметката, в която имаше грешка...
Виж целия пост
# 7
И аз не останах особено впечатлена от The View,да не кажа хич!
Самата обстановка очаквах да е по-уютна,а беше затъмнено като в бар.Някак неуютно се чувствах и не знам дали бих повторила посещение там.Ако го направя вероятно би било през деня при ясно/слънчево време  заради гледката.
Менюто е ограничено,а цените високи.Може би моите очаквания бяха по-големи от заведението и някак останах разочарована.
Виж целия пост
# 8
The View не е лош, но в този ценови клас Щастливеца предлага доста по-голямо разнообразие и по-хубава кухня според мен. Един личен съвет относно The View - докато времето не позволява да се сяда отвън вечер малко се губи ефекта на гледката, тъй като заради силната светлина вътре прозорците стават малко огледални и не се вижда особено, дори и масата да е близо до прозореца.
Виж целия пост
# 9
Глас и от мен за Щастливаца. Изискана обстановка, интересно меню, добро обслужване.
Виж целия пост
# 10
The View с 2 ръце!
Виж целия пост
# 11
The View ,като  цяло  ми се сториха прилични цените,но храната не беше на ниво.(поне това което опитах)Сервитьорката,която обслужваше масата ни,определено не беше за там,два пъти обърка поръчката и почти не чуваше,макар,че музиката бе едвам доловима.Гледката ми допадна,обстановката също.
Щастливеца ми е фаворит и Рафи също!
Виж целия пост
# 12
Подкрепям написаното за The View, някак си не ми допадна, а върха беше да си платим и паркинга, по 3 лв, на час. Щом претендират за ниво и на тези цени, поне за гостите си да осигурят безплатен паркинг. Иначе също смятам, че Щастливеца е подходящ за такова мероприятие.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия