Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Морски свинчета (Тема 7)

  • 57 771
  • 801
# 795
Макарон, обстойна и полезна както винаги! Hug Lady Cassiopeia Duval, прекрасно е, че искате да увеличите членовете на семейството! Blush Имайте предвид само, че децата често са непостоянни в желанията и намеренията си. Вероятно по-голямата част от грижата за свинчетата след определено време ще падне върху вас. Говоря от личен опит. Stuck Out Tongue Winking Eye А и кученце лесно се взима по почивки, но за свинчовците ще трябва човек, който да се грижи за тях. Имаме си йорки и свинчо.
Виж целия пост
# 796
Здравейте! От няколко часа имам морско свинче на 1 месец. Какво количество храна трябва да изяжда?
Виж целия пост
# 797
Ирена Томова,винаги трябва да има неограничено количество качествено сено в клетката на свинчето.Също и качествени пелети,не микса от зрънца,който масово се продава.Свежа храна по мъничко,още е бебе предполагам?
Виж целия пост
# 798
Приятелката ми си носи клетката със свинчетата с тях, когато пътуват за по-дълъг период.
Виж целия пост
# 799
Обмисляла съм този вариант, но Тоби е изключително стресиран в кола. За 15 -те минути до клиниката или до мама, когато им гостува, става много неспокоен. Не мога да си представя да го мъкнем 6-7 часа до Гърция например.
Виж целия пост
# 800
Моля пуснете нова тема.
Виж целия пост
# 801
Скъпи приятели, заповядайте в Новата тема Морски свинчета-8
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия