"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 4

  • 74 116
  • 736

                   
Резюме
„Любов от пръв поглед? Не, не е така. Имахме буря от пръв поглед! От този ден до последния ... до последния, тази буря не преставаше да бушува.“-Нур Козан
„Сега и Завинаги“ (Asla Vazgecmem) -  една любовна история, която  държи в напрежение от първия до последния епизод. Любов - буря, любов - кошмар, любов - мечта, любов - приказка.
Главният  герой на тази любовна драма е Ийт Козан. Той е млад, красив, обезпечен. Започнал от нулата, постигнал завиден успех, в бизнес средите Козан се радва на репутацията на твърд, труден и целеустремен човек. Но тези качества на характера са безполезни, когато става дума за лични отношения, с които героят се справя трудно.
Скътал дълбоко в сърцето си трудното детство, пронизващата болка от загубата на своята майка Ийт се понася по течението. Сключва брак с братовчедка си Иджлял, която го дарява с прекрасен син. Мерт е единственият светъл лъч в живота му.  Отегчен от ревнивата си съпруга, свидетел на превратностите в живота, той няма доверие на никого от роднините си. Търпеливо   понася всички изпитания, на които е подложен. Иджлял е в кома и  младият мъж никога не е мислил да измени на своята съпруга, но сърцето не слуша. Срещата с младата  и невинна девойка  Нур обгръща героя с нова, страстна любов.
„Любовта се оказа осезаемо нещо, можеш да го почувстваш с всяка своя клетка до толкова, че нещо скрито да тревожи тялото ти всеки път, когато я видиш.“
Ийт  е изправен пред най-голямото изпитание в живота си! Иджлял или Нур? Любов или отговорност?
Иджлял – болезнено амбициозна жена, готова на всичко, за да върне съпруга си. Отгледана и възпитавана единствено от майка си Айтюл, която подхранва амбициите на дъщеря си и двете заедно се борят за фамилията Козан.
Нур - скромно, чистосърдечно и добронамерено момиче, което пристига в големия град, след загубата на двамата си родители. Мечтае да продължи образованието си и здраво да  стъпи на краката си. Съдбата определя друго - пътят й е пресечен от Ийт Козан. Влюбва се от пръв поглед.
"Ийт Козан, какво направи с мен? Кога успя?"
Последвалите драматични събития превръщат  плахото момиче в амбициозна жена, готова да брани своята  любов.
Предстои сблъсък на противоположностите - справедливостта или лъжата, любовта или коварството, нежността или грубостта.  Кой ще победи в този жесток свят на измама и предателство, кое ще вземе връх – любовта или омразата,   съпричастността или безразличието, истината или лъжата. Предстои да видим!
"За някои нашата история беше приказка, други си мислят, че това е позор. Може би животът беше просто сън и бяхме събудени....“-Нур Козан


Всяка делнична вечер от 20.00 часа по БТВ


С участието на :
Продукция на: Gold film  
Режисьори: I-Nıhat Durak; II - Aysun Mehdiabbas  
Сценаристи: Sırma Yanık, Melis Civelek  
Изп.продуцент: Faruk Turgut


Информация за сериала можете да намерите тук:  Лична информация за историята на сериала
«Сега и Завинаги» ( Asla Vazgeçmem)
турски  телесериал на  канал  Show TV в жанр драма. Премиера - 12 февруари 2015 г.
Рейтинг: Тотал...
12 февруари 2015 г. – 5-то място
20 февруари 2015 г. – 10-то място
27 февруари 2015 г. – 9-то място
6 март 2015 г. – 6-то място
20.03.2015 – 8-мо място
27.03.2015 – 4-то място
02 април 2015 г. – 4-то място
12 февруари 2016 г. – 2-ро място
18 февруари 2016 г.  – 1-во място
До финала  на 06 октомври 2016 г. рейтингът на сериала се движи от 1-во до 5-то място.
Много противоречиви становища от критици, фенове и зрители. Много публикации в пресата, които оспорват или възхваляват сериала, актьорската игра и сценария. Борбата за утвърждаване е жестока. Конкуренцията е голяма. Мненията се движат от „Осанна!“ до „Разпни Го!“, но пък всички са единодушни относно брилянтното превъплъщение на Толгахан Сайъшман в образа на Ийт Козан.
Извадки от турската преса:
Поради ниските рейтинги  на  първите епизоди сериалът „Сега и Завинаги“ е бил изправен пред опасността да бъде  свален от екран 3 пъти: - след 18 серия, след 44 серия и 56 серия е обявена за финална.
29 март 2016 г - Към момента единственият сериал, носещ огромен успех на ShowTV, е "Никога няма да се откажа" (Asla Vazgecmem) с Толгахан Сайъшман, превръщащ се всеки четвъртък вечер във втория най-гледан сериал след лидера "Долината на вълците".
м. май 2016 г -  Faruk Turgut, продуцент на поредицата „Asla Vazgeçmem“ написа в Twitter следното:
«Asla Vazgeçmem » ще приключи с  последния  57 епизод според нас."
Следват остри реакции от страна на зрителите, които пишат гневни писма в редакцииите  и на продуцента. Реакцията се разраства като лавина. Публикуват се заглавия като:
Asla Vazgeçmem  ще направи  Nur убиец?
Amine Gulse защо трябва да си отиде?
Защо ще финализират, когато серията от рейтинги е толкова добра, а Ийт и Нур са обичани и гледани с интерес?
Gold Film никога не е обявявал, че поредицата ще финализира втория сезон на сериала.
23 юни 2016 г - Актуализирана информация за това дали  „Asla Vazgeçmem“  ще продължи или не.
Преговорите между Show Tv и Gold Film във вторник, 14 юни бяха прекратени и окончателното решение за по-дългата поръчка бе променено. „Asla Vazgeçmem“ ще продължи с нов сезон. На 23  юни ще бъде излъчен 56-ия епизод на  втори сезон и ще напусне екрана за кратко време до 22 септември, като се започне от новия сезон с 57-ия епизод. „Asla Vazgeçmem“  ще пристигне с 3 епизода, а след това финалът ще се излъчи в неделя 6 октомври 2016г.
09.08.2016г. - Производителят на „Asla Vazgeçmem“  Gold Film, направи изявление в пресата на 9 август 2016 г. В официалното изявление  Faruk Turgut, собственик на Gold Filmin  сподели, че сюжетната линия е изчерпана, историята е към своя край, но това не може да се приеме като обида на феновете на „Asla Vazgeçmem“. В края на съобщението те обявиха, че ще подновят снимките на  „Сега и Завинаги“ след Kurban Bayramından за новия сезон на 2016/2017 г. и ще завършат историята с 3 епизода от новия сезон.  Ето и официалното становище:
Актуализация: Faruk Turgut'un притежаващ любимия сериал на Gold Filmin „Asla Vazgeçmem“, който успешно се представлява от продуцента.
Faruk Turgut даде окончателно обяснение за финала на сериала: „Asla Vazgeçmem“ ще продължи да се излъчва  след Kurban Bayramından с новия сезон 2016/2017г. с 57-ия епизод от поредицата  и ще публикува 3 епизода от новия сезон.  След това ще кажем сбогом на екрана с финалния  59 епизод.

Dimana-nova1

Преплетените съдби на героите, техните падове и възходи, техните грешки и прошки, техните любови, скрити и явни, могат да ни поучат да погледнем навътре в себе си и да се попитаме дали не сгреших, дали не прибързах в реакцията си към някой, дали не обърнах достатъчно внимание на подрастващ и много въпроси, на които няма еднозначни отговори.  И най-вече този сериал ни показа видовете любов, според гледната точка на всеки един от героите, показа ни  движещата й сила, както разрушителна така и извисяваща, и изкристализирането на една чиста и безусловна любов, стъпала и преодоляла голямото минно поле на живота.


Видео клипове от сериала


 Предишни теми


Предстоящи моментиДобре дошли в новата тема за любовта и приятни мигове с героите от сериала

Виж целия пост
# 1
Еми  Hug Heart Eyes поздравления  bouquet bouquet bouquet. Темата е приказна, точно като любовта на Ийт и Нур  bouquet bouquet bouquet
Виж целия пост
# 2
Благодаря  за новата тема. Прекрасна е bouquet
Бонбоните са чудесни. Ммм. Мерси.

Иджлял се променя и то осъзнато. Много хубаво са го направили.
Виж целия пост
# 3
благодаря за прекрасната нова тема bouquet
серията свърши и не разбрах, че ми звъннаха на вратата
бащата на Ийт умря ли newsm78 newsm78
Виж целия пост
# 4
Благодаря за новата тема. bouquet

Гледам сериала разсеяно вече.
Виж целия пост
# 5
Благодарим за новата тема  Hug Hug Hug
Виж целия пост
# 6
И от мен благодарско за новата тема  Hug
Иииииии....... честито на Еми, ти наистина го заслужаваше  bouquet bouquet bouquet
Много уютна е станала новата тема, невероятен дизайн, красиви снимки и колажи, и резюмето, и инфото, страхотна си Еми. Пожелавам ни още по разгорещени дискусии, още по красиви снимки и колажи, и още по голяма посещаемост в темата. И също изрових малко снимки, с едни много красиви усмивчици  Smile
Виж целия пост
# 7

                      Еми,
            сърдечна благодарност за новата тема!
            Направена е с много любов и вкус! Браво !
           
Виж целия пост
# 8
Честита да е новата ни тема!

Благодаря ти,  Еми, че се нае да я правиш! Благодаря за целия материал и инфо, които си синтезирала от многото прочетено от теб и си ни го предоставила! Темата ни придоби някак завършен вид. ПРЕКРАСНА Е!
Пожелавам да я изпишем с удоволствие, позитивизъм, приятелство и много коментари, защото има  достатъчно теми за размисъл и споделяне. Сериалът е според мен много стойностен и има с какво да замисли всеки човек.Преплетените съдби на героите, техните падове и възходи, техните грешки и прошки, техните любови, скрити и явни, могат да ни поучат да погледнем навътре в себе си и да се попитаме дали не сгреших, дали не прибързах в реакцията си към някой, дали не обърнах достатъчно внимание на подрастващ и много въпроси, на които няма еднозначни отговори.  И най-вече този сериал ни показа видовете любов, според гледната точка на всеки един от героите, показа ни  движещата й сила, както разрушителна така и извисяваща, и изкристализирането на една чиста и безусловна любов, стъпала и преодоляла голямото минно поле на живота.

Браво на всички участници в процеса на създаване на темата! Обичам ви!

 smile3501 smile3501 love001 love001 txtloves txtloves newsm51 newsm51

Да си сложа любима снимка от ПБН/първата им брачна нощ/

Виж целия пост
# 9
Привет момичета, загледах този сериал по БТВ и ми хареса много. Играта на артистите също. Толгахан е много интересен артист, до сега не го бях гледала другаде, но тук направо ме грабна. Амине също играе много добре, да не говорим какви хубави очи има. А за Шафак мога да кажа, че прекрасно си играе ролята.
Ето на какво попаднах в ютуба за главната артистка Амине. Тя е била избрана за мис Турция през 2014г.
Слагам ви линк на видеото
https://www.youtube.com/watch?v=fSW0GkaMI3U&feature=youtu.be

Виж целия пост
# 10
Много сте се постарали, момичета!

Темата, е много красива 
 ЕПИЗОД 45 - линкЕПИЗОД 46 - линк - за петък вечер
Виж целия пост
# 11
 Emiliya, чудесно оформление, точно приказно! Благодаря! bouquet

На мен ми стана мъчно за таткото на Йит. Да, много жесток беше, уби майката на децата си, изоставил ги е, дъщерята също е расла без него, но като гледам стар безпомощен човек и......тая Айтюл как му се нахвърли и тя. Мисля, че Йит ще открие сестра си, няма как, щом снимката влетя обратно в колата му. Simple Smile Нур кефи, браво на момичето, най-после се взе в ръце! Heart Eyes

Пронизващият магнетичен поглед на Йит

и Нур/Амине
Виж целия пост
# 12


     Поздравления за новата тема! Наистина е много хубава.         Поздравления към новата домакиня и благодарности на предходната!


   
Виж целия пост
# 13
Здравейте ,момичета  Hug Hug Честита темичка

Снощи ме подразни поведението на Ийт в работилницата. Явно много бързо забравя как Нур живя досега живот на любовница ,на втората жена . Тя никога не загуби доверие в него ,но беше длъжна най-накрая да се откопчи от тази забранена любов заради Мерт . Благодарение на Иджлял ,Нур бързо падна в капана и стъпи накриво . Да ,грешка беше женитбата с Керем ,но Ийт много добре трябва да я е опознал ,за да разбере нейните действия.
Както бяхте споменали преди месец ,наистина голямо преследване оказва Нур върху Ийт  Laughing Laughing Laughing Но отново търси вината у себе си .Нито веднъж не се оплака от подлите змии в семейство Козан ,нито от психическия тормоз от страна на Мерт . Тя е толкова миролюбива ,че на моменти доста дразни тази нейна прекомерна  доброта . Радвам се ,че леко започва да показва инатът и умът си . Някой по-назад в темите беше казал ,че не харесва това поведение от нейна страна. Но на мен ми харесва. Нека най-накрая тя да не бъде тъпкана . За разлика от Иджлял и Айтюл ,тя не е способна на толкова безскрупулно поведение. Засега виждаме само една заслужена игра ,в която Нур се стреми да бъде победител и да отвоюва трофея в лицето на Ийт -но за разлика от Иджлял ,тя не го смята точно за такъв . Тя е оставила сърцето и душата си на Ийт ,сега просто се стреми ,къде с усмивка ,къде с малко хитрички действия ,най-накрая да завоюва любовта и щастието си.

А за бащата на Ийт- днес ще стане ясно дали е жив . Да остави 3 деца полу-сираци заради неговото пиянство и безразсъдство ,не е за съжаление . Затова не ми е жал за него . Ще е интересно каква роля ще играе сестрата на Ийт- дано да не прилича на баща си . Ще гледаме следващите епизоди с интерес.
Виж целия пост
# 14
mimity933
Напълно съм съгласна !
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия