Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 10

  • 118 174
  • 749
# 435
Опознавателно-организационни родителски срещи за V и VIII клас

Скъпи ученици, уважаеми родители,

Ръководството на Софийската математическа гимназия "Паисий Хилендарски" Ви информира, че на 11 септември 2018 година (вторник) от 18.30 часа ще се проведе първата опознавателно-организационна родителска среща за учениците, приети в V клас за учебната 2018/2019 година.

На 12 септември 2018 година (сряда) от 18.30 часа ще се проведе първата опознавателно-организационна родителска среща за учениците, приети в VIII клас за учебната 2018/2019 година.

Списъци на учениците по паралелки и разпределение на родителите по класни стаи ще получите в деня на срещата във фоайето на гимназията.

Ще Ви очакваме!

 
Виж целия пост
# 436
На тези рс за 5ти клас допускат ли децата или само родители?
Виж целия пост
# 437
На тези рс за 5ти клас допускат ли децата или само родители?
Предназначена е за родители. При нас никой не е водил детето си и не зная дали биха го върнали, но просто е излишно. Родителската среща ще е само с класния, ще разберете кой клас сте и нищо друго съществено. Ще има родителска среща с всички учители може би началото на октомври или по-рано.
Виж целия пост
# 438
На тези рс за 5ти клас допускат ли децата или само родители?
Ако няма на кого да оставиш детето, вземи го със себе си, няма да е проблем. Но моите впечатления са, че първите родителски срещи в малките класове са най-масови. На голяма част от децата присъстват и двамата родители. Представяш си какво става като влязат в стая с чинове за 30 деца 45 възрастни Simple Smile Няма да му е комфортно на детето.
Виж целия пост
# 439
О,значи ще е по класове поне?! Аз си я представях огромна обща с всички пети класове накуп?!? Там се очаквабда се разбере изобщо кой в кой клас с класен и преподаватели е... Може би първо е обща и после по стаи по класове?!
Виж целия пост
# 440
По-скоро на таблото във фоайето ще разлепят списъците по класове - ученици, класен ръководител и номер на стая. Съмнявам се да има друга организация, но е възможно, все пак сме с нов директор Simple Smile
Виж целия пост
# 441
Миналата година ни събраха в учителската. Всеки класен изчиташе имената на децата в неговия клас и после се разделихме по класните стаи.
Виж целия пост
# 442
Миналата година ни събраха в учителската. Всеки класен изчиташе имената на децата в неговия клас и после се разделихме по класните стаи.
Мда, всъщност ние сме били 5 клас при един директор, вие - при друг, те ще бъдат при трети Simple Smile Може пък г-н Тонев да реши да направи обща РС...Не съм много наясно дали имат право да разлепят списъци Thinking Току-виж някой родител подал жалба, че всички са разбрали, че детето му ще е в А клас Wink Може по входящи номера да ги четат Sob
Виж целия пост
# 443
Кои нива по английски се предполага , че ще вземат осмокласниците тази година , които ще изучават езика разширено? Дали ще стигнат до B1? Също така , когато записвах дъщеря ми , трябваше да изберем максимум две школи. В случая ние избрахме математика и английски език, но школите са по 6 часа. Някой знае ли в кои дни ще се провеждат? Благодаря предварително! Simple Smile
Виж целия пост
# 444
Също така , когато записвах дъщеря ми , трябваше да изберем максимум две школи. В случая ние избрахме математика и английски език, но школите са по 6 часа. Някой знае ли в кои дни ще се провеждат?
Школата по МАТ не е ли 2 часа седмично? Има и школа по английски към СМГ? Явно съм пропуснала.
Виж целия пост
# 445
Никъде не можах да намеря мнение за г-жа Дима Слабакова, а тя ще води МАТ на някои от сегашните петокласници. Може ли мнение,плс. Доколкото съм ориентирана, май сега е извела 12-класници.
Виж целия пост
# 446
Здравейте, г-жа Слабакова водеше подготвителните модули в четвърти клас на моите момичета и те я харесваха. Вече са ученички в СМГ, така че явно е било успешно. Не са имали друга подготовка.

Кои са другите учители по математика на новите петокласници? Трябва вече да е ясно, родителската среща мина Simple Smile
Виж целия пост
# 447
Esma, другите учители по математика са госпожа Румяна Караджова и г-жа Елза Тодорова. И трите учителки ми изглеждат много добри и явно наборът новоприети има късмет. Да не говорим, че и самите деца са много амбициозни и любознателни, а родителите им са ангажирани с развитието им. Всички тези елементи ще доведат до добра спойка и отлични резултати, не се и съмнявам. Спорна учебна година!
Виж целия пост
# 448
ей, благодаря!!!!!!! верно никакво инфо няма из нета за нея.

тъкмо пишех за учителите и аз, да не повтарям Simple Smile класна на четвъртата паралелка извън тази е г-жа якова по английски език, което според мен е супер (не знам конкретни отзиви за дамата, някой?!), както и Велкова и Томанова.
Виж целия пост
# 449
Г-жа Велкова е страхотен преподавател по БЕЛ и прекрасен човек! 🍀
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия