Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт в и след "Завръщане"~Тема 49

  • 99 460
  • 597
   

Телевизионния сериал "Sila"/"Съла"   е излъчен по турската телевизия през 2006 г. . Филмът се развива в турския град Мардин - "каменният град" със старинна архитектура в арабско-турски стил, с къщи, издълбани в скалите, с лабиринт на тесните каменни улици , традиции и обичаи, стоят, на общия фон на модерния турски живот ...
Ориенталски приказки и "Ориенталски" закони ... богатство, предателство, семейни отношения, и ... ЛЮБОВ! Е, къде без нея?  Не е лесна любовта свързана с много препятствия, интриги, противници, трагедии и отчаяни действия ... Саундтракт, звучащ на фона на добрата игра на актьорите ме потапя  в транс ... до изтръпване по цялото ми тяло!
Съла - красива, образована девойка, която живее в Истанбул и води светски живот със своите осиновители, които принадлежат към едни от най-видните семейства на града. Тя е изправена пред най-големия шок в живота си - вижда истинския си баща. Той е принуден отново да продаде дъщеря си в родния Мардин на Боран Ага в противен случай неговата сестра и брата на Съла които се обичат ще бъдат убити. Единствения шанс на всички е Съла, която е излъгана от баща си да отиде в Мардин за да види болната си майка както е казал баща и. Там тя се среща с Боран Ага, който е глава на клана Генджо. Той е привлекателен, образован, честен и почтен човек, радва се на уважение от другите ръководители на клановете, но традициите са често в противоречие с неговите възгледи за света. На сватбата Съла танцува  с него, но не знае че ще сключва брак. Принудена Съла да подпише документа от брат си - започва нов живот. Дали Съла и Боран ще успееят да заживеят заедно и ще се зароди ли любов между тях ? 
                                 

Режисьори: Яшън Услу и Гюл Огуз
Сценаристи - Гюл Огуз, Ейлем Джанполат и Сема Ергенекон
Композитори - Кан Хатипоглу, Мурат Туналл
Художник - Бусен Дачан
Оператор - Ясин Услу
Координатор - Незихе Дикилиташ
Арт-директор - Аида Озтопрак
  

     
  

https://vk.com/videos160149057?section=album_1И новият сериал с нашата Султанка...Мелек е малко момиченце, което намира щастие във всеки момент, който изживява в своя малък свят изпълнен с мечти. Зейнеп временно започва работа в училището, в което работи Мелек и така пътищата им се пресичат.
Мелек е бреме за майка си Шуле. Тя е толкова полудяла по своя приятел Дженгиз, че дори си затваря очите за начина, по който той се държи с Мелек. Но Зейнеп внимателно забелязва положението на Мелек. Тя, заедно с друга учителка, решава да проследи ситуацията отблизо. Трудни са времената за Шуле и Дженгиз от другата страна на вратата. Междувременно, на Зейнеп й идва добре една сватбена покана, която й е изпратена от Истанбул. Решението й е да отиде и да преосмисли връзката със семейството си.

Да прекарва голяма част от времето си на улицата е по-безопасно за Мелек, отколкото да си бъде вкъщи. Една вечер, докато се разхожда заедно със зайчето си, тя няма представа какво предстои да се случи.
Зейнеп получава отговор от университета, в който е кандидатствала. Тя най-накрая ще има възможността да върши идеалната за нея работа. Но животът не винаги върви по план, и тя ще разбере това още веднъж, след настъпването на определена ситуация.
Една нещастна нощ по стечение на обстоятелствата, пътищата на Зейнеп и Мелек отново ще се пресекат и те ще поемат заедно на пътешествие, от което няма връщане назад. Зейнеп и Мелек поемат опасно приключение, без дори да знаят как ще приключи.
Продукция -MF Yapım

Режисьор-Мерве Гиргин

Сценарист-Берфу Ергенекон


Джансу Дере,Вахиде Перчин ,Берен Гьокилдиз,Гюленай Калкан ,Гонжа Вуслатери,Беркай Атеш,Кан Нергис,Ализе Гюрдюм ,Ахсен ЕроглуВиж целия пост
# 1
Здравейте и в новата тема  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes
Старата е заключена вече.
Слънцееееееееееее newsm51 newsm51 newsm51 Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Страхотна тема, благодаря ти много.
Пишат, че нашата Султанка щяла да участва в интернет сериал. Ще го прави бившия на Туба.
За новата тема, почерпете се

Виж целия пост
# 2
 bouquet  Hug Hug Hug
Светле , привет и хиляди благодарности за новата тема! Прекрасна е! Голяма специалистка си!  В очакване съм и много ще се радвам да я изпишем с хубави новини за любимите ни патрони! Желая на всички хубав и ползотворен ден! Hug bouquet
Виж целия пост
# 3
Благодаря за новата тема,прекрасна е!

Виж целия пост
# 4
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Предната тема я изписвахме близо година, а тази вероятно две.
Освен ако не стане нещо извънредно. Имаше време когато в седмицата изписвахме две теми, а сега две години една тема.
И Марго скоро не е писала, и Хортензия се отказа от нас.


Виж целия пост
# 5
Добра среща в новата ни къщичка!
Светле, благодаря, че се погрижи за нас да се чувстваме отново у дома.

Тук съм и не съм ви предала, но ми е трудно да следя Патрона като преди.
Скрит текст:
Който има или е имал човек на легло ще ме разбере.
Силистра, цял живот да я изписваме, важното е да я има и нас също. За съжаление се броим вече само на двете ръце.
Хорти наистина изчезна. Дано всичко е наред.
Виж целия пост
# 6
Здравейте дами  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes
Марго, съжалявам за това което се е случило, от скрития ти текст. Аз знам какво е,
Скрит текст:
мисли и за себе си, защото физическото и психическото изразходване е голямо.

Знаехме, че няма да ни предадеш, и че явно нещо ви се е случило с Хортензия.
Марго, голяма оптимистка си, няма за пръстите на двете ръце Joy
Толкова много оредяхме, че вече сме на пръстите на едната ръка  newsm51

Виж целия пост
# 7
Здравейте, момичета! Благодаря за новата тема! Дано има радостни новини за нашите фаворити, с които бързо да я напълним!
Току-що видях в гечето материал за МАА:

https://www.gecce.com.tr/haber-mehmet-akif-alakurta-tepki-yagdi

И аз се присъединявам към Силистра - Марго, съжалявам за това, което преживяваш! Минах миналата година по този път и нямах възможност да следя редовно форума.
Виж целия пост
# 8
Здравейте, момичета! Благодаря за новата тема! Дано има радостни новини за нашите фаворити, с които бързо да я напълним!
Току-що видях в гечето материал за МАА:

https://www.gecce.com.tr/haber-mehmet-akif-alakurta-tepki-yagdi

И аз се присъединявам към Силистра - Марго, съжалявам за това, което преживяваш! Минах миналата година по този път и нямах възможност да следя редовно форума.

Здравейте момичета bouquet

tomidami, благодаря , че го споделяш с нас. Сега да видим кой ще го преведе newsm78 newsm78 newsm78, за да разберем какво пише. Дали инфото е старо и сега са го написали турските журналисти или е нещо ново. Дай боже радостно за нас.

Виж целия пост
# 9
wavey Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

  Не е нищо радостно,Слънце Hug....доколкото схванах от превода на Гугълчо....Позор Алакурт....пише някой.
Не мога много да го разбера, но май М е написал нещо лошо в инста /туитър...за феновете.. newsm78Виж целия пост
# 10
Здравейте, момичета!
Влизам набързо, защото имам неотложна задача до довечера. От вас разбрах, че МАА пак се е издънил. От два дни в неговия ИГ имаше някакво писание в синьо, но не му обърнах внимание. Сега като разбрах - погледнах, но го е изтрил. Трудно го превеждаше Гугъла, само безсмислени думи и не му обърнах голямо внимание. С един малък речник  успях  да разбера, че негодува срещу страната си. Страната му е в ада , но той е от поколението което ще разруши тази истина за следващите поколение и още в този дух. Изцепил се е здраво и  защо му е нужно това да го пита човек. Много съм му ядосана! Като пише такива философски изцепки ще гледа роля през крива макарона.  Чао за сега и до скоро.
Виж целия пост
# 11
Привет ,момичета... Hug
Ето превода на Гугълчо... newsm78
Скрит текст:
Реакцията на Мехмед Акиф до Алакюрт!

Мехмед Акиф Алакюрт бе начело на поредицата актьори през последните години. Обяснявайки, че е напуснал играта, Алакюр изненадва с шокиращи съобщения в социалните медии. Списание - 13.02.2018 06:00


 Бирсен от Medyatava според новините Altuntaş, "Black Eyed Peas" и "Адана" като главен герой на най-гледани сериала Alakurt Фатих Султан Мехмет, в която той описва "Завоевателя" екран живота на къси серии при шофиране деморализирани, задаване на събитието от новините на дневен ред Той е пристигнал. Последна серия красив играч "Безопасност" не може да покаже очакваното Оценката успех, обяви, че спря да действа през 2015 г.. Alakurt говори като за период от престоя си в Бразилия се твърди, че след това започва да живее с куче къща за уреждане тук. Мехмет Акиф Alakurt живее спокоен живот в природата, започва да използва социалните медии като активно през последните години. ЕДНА РАБОТА, КОИТО ИМА ПЛЕЙЧЪР! Алакюрт наскоро започна да шокира своите последователи със споделянето, което направи от социалните медии. Предишна twitter профил "Не ме моли да работя ... Оставих действащата професия. Play'm герои остана на екрана с професията за мен ", казва Alakurt, с участието на Октай Kaynarca'yl дял през последния месец" направи съобщението за Adanalı "серия и" Съобщения Adanalı фен! .. тази серия гледате вашата любов е единственото, за което съжалявам аз играя " пише той. Социалните разговори на Мехмед Акиф Алакют тази седмица оставиха отворените уста. Риба държат под снимката на злоупотреба коментират Alakurt, заклейми DM кореспонденция с неговите последователи. Мехмет Акиф Alakurt не е доволен от тях, серия "Адана", която болезнено портрет на ролята си на Алис беше ядосан за положителните коментари на тийнейджъри и профил "Те бяха добре се събуди. Мараш Али се забавлява с тях, тъй като те не могат да се събудят, за да бъдат собствените си живиди. Вие сте свиване TC младеж "пише. МНОГО означава да бъдеш актьор в Турция Кейхил ... Alakurt това споделяне "Долината на вълците" фен, чиито младежи разгневи лошо. Феновете, които публикуваха дела на играта на страниците, казаха: "Не сме виждали такова уважение. Вие спечелихте милиони благодарение на онези турски младежи, които обиждате. Всички пуйка дори била призната в други страни. Unlimited. Не на нашето ниво, но сега трябва да се свиете. Позорът Alakurt ". Отзиви за "подобно нещо да бъде актьор в Турция, включително и на критиката. Кейхил означава много да се справят с "Мехмет Акиф Alakurt отговори на този най-накрая, като последовател на Измир" Тези момичета са невежи като всеки, който знае себе си Измир "даде пари. alakurt след това изтри всички акции и затвори страницата, за да коментира. (Източник: medyatava.com)

Източник: Gecce.com
аз https://www.gecce.com.tr/haber-mehmet-akif-alakurta-tepki-yag
Много думи ,но аз не мога нищо да разбера Thinking...каква всъщност му е болката на Мехметя... newsm78
И...докато той ги мъдри едни ooooh! ,Султанката ни вече снима...ето и първите снимчици... bowuu

Цитат
В сериале "Личность", где главную роль будет исполнять Джансу Дере, запланировано 13 серий. Однако, если проект найдет своего зрителя, то будут сняты дополнительные серии. Также, кроме Джансу, в сериале будут играть: Халюк Билгинер, Ибрагим Селим, Шебнем Бозоклу, Фырат Топкурур, Метин Агюльгер.
Виж целия пост
# 12
Момичета, ето инфо за новия проект на Джансу. Но трябва да си призная, че повече ме радват, ако са верни, хубавите новини за връзката й с Енгин Акюрек. Спокойна вечер!

http://tvnovellas.blogspot.bg/2018/02/blog-post_76.html
Виж целия пост
# 13
Привет, момичета!
Марги, наистина с Гугъла нищо не се разбира. Пак  го е  ядосала тяхната преса и той за това нарича страната си, че е в ада и т.н. Много е своенравен особняк, бързо се обижда и това му се отразява зле. Затваря си ИГ и като му мине го отваря. За сега още не го е затворил. Все се надявах, че ще се вземе в ръце и ще се върне на екран, но сори.
Томи, аз също много се радвам за Джансу. Върви и в професията, а също май и в любовта. Рускините са сигурни, че са се усамотили в дома на Енгин и делят едно легло. Дано са прави. Аз също харесвам и двамата.
Виж целия пост
# 14
Добро дъждовно утро момичета bouquet
Много се зарадвах на активността ви  love001 newsm51 newsm51
Слънце, права си, че не е нищо радостно, и че на Гугълчо не може да се разчита за превод.
То бива да си своенравен, но на Нашия лудостите са с качулка.
Нина и ти си права, вече роля през крив макарон.
Може би го е провокирал техния президент. Пак поучава света, казва , че другите вземали погрешни решения. Турски военни кораби не са позволили на италиански кораб който прави изследвания за находища на газ и нефт по бреговете на гръцката част на Кипър да си свърши работата. Един бивш министър председател на Гърция казва "Добрият турчин е мъртвият турчин.
Може би това е провокирало нашия Патрон да изкаже мнение без да са го питали  newsm78 newsm78 newsm78

Кафе и колаж с нашия Ага, направен от една приятелка, но за съжаление и тя се отказа от нас bouquet

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия