Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Третата сливица - лечение, мнения, препоръки - 8-ма тема

  • 40 749
  • 355
# 150
Аз!
Давала съм всичко: Лимфомиозот, Дулкамара, Имунотрофина, клеева тинктура, Ериус, Ксизал, дърпане на уши и т.н. Файда - йок!
Лепне ли вирус, сливицата става огромна, спира да чува, диша и т.н.
Виж целия пост
# 151
Аз!
Давала съм всичко: Лимфомиозот, Дулкамара, Имунотрофина, клеева тинктура, Ериус, Ксизал, дърпане на уши и т.н. Файда - йок!
Лепне ли вирус, сливицата става огромна, спира да чува, диша и т.н.
A колко време сте ги давали?
Виж целия пост
# 152
Колкото е казвал лекарят.
Лимфом. и Дулкам. - 6 м първи път и 3 м втори път. Имунотрофина - 2 пъти по 2 месеца.
Трябва да се маха сливицата, това е стъпка за подобрение на състоянието, ама е трудно, докато една майка се реши да оперират детето  й!
Виж целия пост
# 153
Каина, ще измъчиш детето и накрая пак ще се принудиш да я махнеш - ако положението е толкова зле колкото пишеш /а аз ти вярвам/, до 6 години, когато вече няма да можеш да го държиш у дома заради предучилищната, детето няма да израсло проблема
казвам го съвсем добронамерено, за да обмислиш и тази гледна точка, няма упрек в поста ми Hug
видях детето си здраво за първи път след раждането му, когато я извадиха на 5 г.
Виж целия пост
# 154
Бубанка,
Най-вероятно ще я оперират октомври/ноември, имам чувството, че това е правилният избор.
Просто адски ме е страх от пустата пълна упойка!
А и д-р Райнов каза, че ще продължи да боледува, просто НЕ БИ трябвало да прави усложнения, като загубата на слуха, например!
На мен също ми предстои операция на жлъчен мехур, на каката - сливица; сама съм с двамата; малкият не съм отбила... чисто физически не знам как ще се справим с всичко!
Виж целия пост
# 155
имаш прегръдки от мен! Hug
Виж целия пост
# 156
Накрая това ще направя... ще прегърна някого и ще се нарева хубаво! Grinning
Пък после ще се взема в ръце и ще действам!
Благодаря за куража!
Виж целия пост
# 157
КаИна, много неприятна ситуация при вас.
Махнах жлъчен мехур като първото ми дете беше на 1 месец и тепърва започвах да кърмя. Махнах я с лапаро. В момента това е едно от най-смелите ми и правилни решения. Дори ям всичко след задължителните диета от 3 месеца след операцията и нямам никакви болки. Кърмя също активно вече 4 година.
На баткото махнахме сливицита малко импулсивно. При нас имаше усложнения със слуха, трудно проговаряне и т.н. Освен, че детето прочу след операцията, но и от април е почти без боледуване. Просто пустата сливица секретираше и нямаше какво да я успокои. Детето дори ангина направи и я изкара за 3-4 дни като преди това ангините бяха с болница и много химии. Та, това ми е второто смело и правилно решение.
Виж целия пост
# 158
Поради някаква причина не мога да изпращам ЛС.
Моля те, би ли ми писала как закърми след операцията? Нали се пие антибиотик цяла седмица след нея?
Дъщеря ми боледува така: вирус - ангина - отит и загуба на слуха за 2 м!
П.п. Радвам се, че при вас нещата са се нормализирали!
Виж целия пост
# 159
КаИна, писах ти.
Виж целия пост
# 160
КаИна, с теб сме! Все едно чета моята история. Предстои ми операция на жлъчката, но все още кърмя бебето. Горе главата! С теб сме!
Виж целия пост
# 161
Ей, какво нещо е животът... получаваш бебе, губиш жлъчка! Grinning
Ще се справим!
Аз точно се похвалих, че каката не е боледувала от април и бам, с херпангина е и отново намален слух! Малкият и той я е лепнал! Само от ангини е боледувала моята мацка, явно и синковецът ще върви по нейния път!
Звъннах на д-р Рангачев, защото искаше да я види болна, но той каза, че излиза в отпуск. Пита ме как й протича боледуването. Аз отвърнах: "Обичайното! Ангина и загуба на слуха!". Каза, че няна какво повече да го мислим, след като при всеки вирус губи слух, края на септември на преглед и ще насрочим дата за операцията!
Решението е окончателно! Сега ще се моля всичко да мине наред и да забележа подобрение в детенцето ми след операцията!
Виж целия пост
# 162
КаИна, аз мисля, че ти така или иначе вече беше взела същото решение. Кураж! Есента е близо, дано оставите всички болести зад гърба си. И с кърменето ще се преборите. Аз също съм отбивала заради антибиотици временно. Далеч не е невъзможно да се възобнови. Д-р Рангачев ли ще оперира?
Виж целия пост
# 163
Благодаря, Молец!
Да, д-р Рангачев избрахме.
Надали ще спре да боледува, но поне да не си губи слуха при всеки вирус!
Виж целия пост
# 164
няма да спре съвсем да боледува, но ще кара всичко по-леко, а между боледуванията ще бъде здрава - истински здрава, а не "здрава, но със сополи, кашлица, хъркане и т. н." - неща, с които по принцип детето не е здраво, но просто не е много, много болно
Виж целия пост

Препоръчани теми

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия