Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 3

  • 64 651
  • 727

"Скъпи наследници" представя темата за изборите, които модерният човек трябва да прави и сблъсъка между напрегнатото ежедневие на амбициозните хора в големия град и живота близо до природата. Този конфликт със сигурност ще промени героите, техните стремежи и ценности. Традиции и съвременни ценности ще се съчетаят с прогресивни бизнес идеи, ще видим сблъсъка между патриархалното и модерното семейство, градското и близкото до природата съществуване, характерните за нацията ни и актуалните към днешния ден професионални ангажименти, спортове и занимания. Сюжетът на "Скъпи наследници" ще представи пълната палитра от емоции и вълнения на съвременния човек.

Героите
Скрит текст:
Любопитно за сериала, мястото и локациите
Скрит текст:
„Снимаме екшън, снимаме комедия, снимаме драма. Имаме уникален актьорски състав – суперзвезди. Имаме новоизгряващи, които ще станат 100% такива. На най-различни места по света – започваме с Аржентина, Испания, Турция, България. Предстои много романтика, много интриги, много обрати“, споделя Чапкънов.
„Построихме истинско село на над 500 декара. Гори, планини, река, язовир. Всичко за една продукция на световно ниво“, казва изпълнителният продуцент на сериала Михаил Менкаджиев. И това не е декор, а истински къщи и постройки, в стила на българските традиции. Тази автентична обстановка става арена на конфликти, любов и комични ситуации. Бели Вит е мястото, на което разединеното семейство ще трябва да живее заедно. Залогът пред всеки от героите е огромен и ще промени живота му. Художниците-сценографи на продукцията са се погрижили за всичко. Те издигат и изографисват дори православен параклис – духовния център на Бели вит. По него е работил Анастас Джидров. „Мястото е осветено по всички канони на Българската православна църква. С отец, който ни посочи мястото, където трябва да бъде параклиса – споделя сценографът. – То си е божествено, то е просто… Ти се затваряш тук и забравяш за всичко останало около себе си“. Джидров и неговите колеги черпят вдъхновение от старите майстори, градили къщи в Копривщица, Лещен и Ковачевица. Къщата на семейство Дочеви например е пълно копие на копривщенската „Двата щрауса“. Хиляди са костюмите, използвани при заснемането на „Скъпи наследници“. Цветовете и тъканите добавят важни щрихи към изграждането на образите в продукцията. „Много често костюмът дава повече информация на зрителя за характера на персонажа, отколкото самият актьор в първата си сцена или в първата си поява“, посочва художникът по костюмите Ралица Лъскова-Гацова. Освен съвременни дрехи, на актьорите са били необходими и традиционни български носии. Някои от облеклата имат дълга филмова история. Панталон, носен от Дарин Ангелов, например е бил на Иван Кръстев като Манол във „Време разделно“. В „Скъпи наследници“ ще видим любими актьори и ще опознаем нови лица, някои от които вече сте виждали на театралната сцена и екрана. Сериалът е сниман у нас и в чужбина, на стотици локации, през всички сезони, с екип от доказани професионалисти в киното, телевизията и дори спорта.
Информацията е копирана от http://www.zarata.info

Facebook на сериала:  https://www.facebook.com/SkupiNaslednici/
Скъпи наследници в Btv: https://www.btv.bg/seriali/skapi-naslednitsi/
Скъпи наследници - сериите на Btv + : http://btvplus.bg/produkt/seriali/8145Тема 1  Тема 2
Виж целия пост
# 1
Много харесвам сериала засега.
Благодаря за новата тема. Hug
Виж целия пост
# 2
Благодаря за новата тема, Мириел Simple Smile

Ще я използвам да кажа, че актрисата, която играе Ани, изобщо не ми допада, когато започне да пресъздава емоции на тревоги и яд. Толкова отчетливо си личи, че се опитва да изиграе въпросните емоции, че ми е леко неприятно да я гледам в тези моменти.
Виж целия пост
# 3
Според мен бащата е Марин, личеше си в по предните серии че е имало нещо между тях. Но как така никой в селото не знае това че не и е сестра, а дъщеря!
Виж целия пост
# 4
Благодаря за темата!
Често промото е по-интересно от цялата следваща серия, но като цяло все още ме задържа да го гледам. Надявам се по-нататък да направят по-добър баланс между основните сюжетни линии и пълнежа за да не изпитвам често нужда от превъртане на някои много дълги и излишни сцени.
Виж целия пост
# 5
За Борис си мисля, че искат да ни го покажат нарочно така обран , честен, почтен, добър, но не може да изразява любовта си може би...има и такива хора все пак.
Виж целия пост
# 6
Благодаря за темата. Интересен изглежда да е следващият епизод. Simple Smile
Виж целия пост
# 7
Благодаря за новата тема bouquet

 Чочо наистина се покри. Дано се появи в следващата серия. Скарването им беше изсмукано от пръстите.  Борко странно изигра момента тогава.
Виж целия пост
# 8
Като си спомня сцената на Борис и Ана във ваната, си мисля, че той я подозира и чувствата му са охладнели. Ако това е израз на любов, то не искам да съм избраницата. Simple Smile Нищо, де, и така ги харесвам. Дори някои да са малко дървени, свикнах и следя с голям интерес. Пълнежите ме дразнят, но явно не може без тях. Четох, че са направили селото за сериала, но като дадат поглед отгоре на селото, си мисля, че е компютърна графика. Не съм специалист, но не може всички къщи да са с почти еднакви каменни покриви. Или пък не съм виждала такива. Ясно ми е, че искат да дават красиви местности от България и сигурно затова всичко е така приказно. Около къщата можеха да се постараят малко повече с декора. Прави ми впечатление, че дворът е като декор на театър - тук съд, там инструменти... не е като на село, но това явно не е най-важното. Също бунгалото на Борис - като току-що направено. Е, красиво е, но не е реално.
Виж целия пост
# 9
Благодаря за новата тема, Мириел Simple Smile

Ще я използвам да кажа, че актрисата, която играе Ани, изобщо не ми допада, когато започне да пресъздава емоции на тревоги и яд. Толкова отчетливо си личи, че се опитва да изиграе въпросните емоции, че ми е леко неприятно да я гледам в тези моменти.
И аз не я харесвам..
Виж целия пост
# 10
Също бунгалото на Борис - като току-що направено. Е, красиво е, но не е реално.

Всеки път като го видя се чудя кой ли му мие прозорците.Satisfied
Виж целия пост
# 11
Благодаря за новата тема Simple Smile

На мен пък ще ми е интересно да видя реакцията на Боби, когато разбере за Ани и Станислав. Макар, че може да го ползва, като зелена светлина, за да е с Катерина. Като видях промото за понеделник явно и той ще поддаде
Виж целия пост
# 12
Харесва ми много сериалчето, но ми е в неудобно време и после трябва да си намирам сериите, а повечето сайтове не ми се отварят или казват , че има вируси.
Толкова удобно ни ги предоставяше Mari_mar.. Sad Sad Sad
Виж целия пост
# 13
В интерес на истината аз напоследък като не успявам да го гледам по Тв, после много превъртам, щото ми доскучава. Хем ми е интересно, хем ми досадяват някои истории. Но ще продължавам да го гледам засега. Grinning
Виж целия пост
# 14
В едно интервю за в-к "Всичко за семейството" Даяна Ханджиева на въпроса успяла ли е да създаде приятелства  с колегите си от сериала отговаря ,че е станала много близка с "родителите" си Ивана Папазова и Димитър Баненкин ,както и с Дарин Ангелов, който и бил като голям батко. Също така казва, че е станала най-близка със Стефания Кочева, която влиза в сериала след 30 -ти епизод.


Стефания
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия