Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Банята - 31-ва тема

  • 99 350
  • 837
Добре дошли в тридесет и първата тема за нашите бани!Тук са предишните теми:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28
, 29, 30


Освен положителните вече има и отрицателни отзиви от работата на майстор Румен Янков  (rumen_iankov), пишещ в темата ни.
Може да потърсите и да ги прочетете в Черен списък, Бял списък и тема 26Скрит текст:

Източник: maistorplus.com

Виж целия пост
# 1
Записвам се в чудесната ви тема. Чета от известно време но все още не съм наясно с доста неща и ще имам въпроси. Предстои ремонт на банята ни. Преди нея обаче мислим да ремонтираме едната тоалетна и мокрото помещение. В него ще трябва да измислим как да стане като втора баня. Няма да се ползва често като такава освен в краен случай, като този докато тече ремонта на основната баня.Simple Smile
И да питам. Има ли някой който е правил баня с такова поддушово корито? Или пък защо евентуално не сте ги предпочели.
 bouquet
Виж целия пост
# 2
И ние сме почти до паравана. Ще е около 1.4м с плъзгащи врати. Главата ме заболя от цени, но много искам сухата част да е наистина суха, че в старото жилище се намъчихме всичко да плува във вода. Мъжът ми казва, че ако е с обикновено отваряне, винаги по вратата тече доста като се отвори. Има логика, макар че на мен ми харесва повече...
Виж целия пост
# 3
@west самата част под душа е вкопана надолу и по тази причина, а и заради наклона и дължината на банята нивото на банята е повдигнато и е по-високо от нивото на пода в ателието.
Виж целия пост
# 4
През определено време се замислям и аз за параван, но като се сетя, че е още едно нещо за чистене ми минава много бързо Joy завесата мятаме в пералнята и е готова, сменяме през няколко месеца и не я мисля.
Има и един друг проблем, на мястото, където трябва да е долното захващане имаме кранче за моноблока (безкрайно тъпо решение на майсторите, но го видяхме след като вече беше всичко готово). При някой от вас има ли подобни прегради и как се реши проблемът? Предполагам там се оставя да е стъкло и се изрязва?

Другият ми въпрос, предвид това, че не знам колко време ще го изтраем, е каква е най-ниската цена, на която може да се сложи (фиксиран, малък, само над ваната при душа)?

И въпрос за слушалката на душа. Оказа се трудна работа да уцелим каквато ни харесва. Търсим най-обикновена като модел, със силна, разклонена струя от класа на Видима, но не на тази марка. Старата ни е тяхна и съм много доволна, но ѝ пада покритието. Взех една от Икеа, едва църцори, мъжът ми купи някаква друга, тя пък с насочена струя, а не разклонена.
Ето така имам предвид:
Скрит текст:
А не така:
Скрит текст:
Виж целия пост
# 5
Тази слушалка има 3 функции:
https://baniastil.com/%D1%81%D0%BC%D0%B5%D1%81%D0%B8%D1%82%D0%B5 … tandard-5744.html
Виж целия пост
# 6
Тя новата ни е с 10, но нито една не е като тази, която търся.
Пробвала ли си я, за да съм сигурна, че вече много голяма ще ми стане колекцията Joy
Виж целия пост
# 7
Човече, такива слушалки има в магазините по левче. Поне няма да струва много, за да пробвате.
Виж целия пост
# 8
Не ми се иска от най-евтините, защото щом на Видимата се разпада покритието така, представям си пък тези в левчетата как са Simple Smile
Виж целия пост
# 9
Нашия не е разпаднат. Ние ги чупим, като ги изпускаме на плочките. Та, за това евтино.
Виж целия пост
# 10
С такава сме в момента.На мен ми идва слаба нормалната струя,но ние сменихме тръбите и ми се струва,че новите са с по-малък диаметър.За 2,5 години не е започната да се лющи,но шлауха издържа 2г.
При толкова проби от твоя страна,чак се чудя дали да я препоръчам.Другите 2 режима са точно от тези които НЕ харесваш.И пак повтарям,на мен ми идва слаба струята в сравнение със старата Видима,но може да е и от новите тръби.Бърша след всяко ползване.Blush
Виж целия пост
# 11
Благодаря за новата тема! Скоро ще монтират душ- преградата и ще пусна снимки.
Виж целия пост
# 12
Благодаря за новата тема, ще следя!
Виж целия пост
# 13
Момичета, знаете ли къде има избор на плотове за мивка от различни материали и на нормални цени?
Виж целия пост
# 14
Момичета, знаете ли къде има избор на плотове за мивка от различни материали и на нормални цени?

Виж в "Баня стил". Имат от тези на Fat и дървени. Лично аз не успях никъде да намеря нещо, което да ми харесва и отива на дизайна, затова слагам плот за кухня.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия