Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Щъркел, мартеничка, цвете, за ОКТОМВРИйското човече! - Тема 5

  • 69 130
  • 820

Анкета

Заглавие за следващата тема?

Опции:

# 810
Пийкок,в смисъл морковът запече Боги ли?
Моят дори не мога да преценя дали е глътнал нещо от това,което му дадох.Буташе с езика и пюеше.Но все пак е ден 1.За пръв път вкусва нещо различно от мляко.Утре пак ще го мъча.

Резултатът ще го видиш на изхода.
Виж целия пост
# 811
Хора, при загубен имунизационен паспорт на бебето какво се прави? Ако онова картонче е паспорт изобщо...

Ние сме с пробиотик и виждам ползи. Струва си за мен. Но никой лекар изобщо не ми обърна внимание на него - даже ми казаха, че е просто мода. Да им...

Ние почнахме с морков. Не се запича, не е въодушевена, но папка.

Утре на ваксина.

Хора, не се заяждам, но сОполи. Просто един като го напише 100 пъти грешно и после и другите тръгват по него. Нищо лично, просто се споменава много често последните страници, не че е голяма работа.
Виж целия пост
# 812
Нашата освен в паспорта  и в компютъра си ги нанася ваксините.
Виж целия пост
# 813
На мен такъв паспорт пък изобщо не са ми дали Rolling Eyes
Виж целия пост
# 814
И на мен. Нанасят ги в картона. Той пък си седи при тях.
Виж целия пост
# 815
В родилното ми дадоха имунузационен паспорт,в който са нанесени двете ваксини от там.Педиатърът обаче не го искаше.Нанасят си ваксините в картона и също както при Попи си седи при тях.
Виж целия пост
# 816
Купих сребърна вода и капя и физ разтвор капя. Инхалации правим. Вит Ц дадох да пие и видимо изглеждат по-добре нещата с носа но още си свисти дишането.Той няма запушен нос което ми е показател че не е настинка. И аз имам храчки и гласа ми е прегракнал и поподкашлям, дращи ме всичко като кашлям та предполагам някакво вирусче е, но аз поне не се чувствам нещо зле. Дано така мине и ни се размине да не трябва някакви по-сериозни лекарства на инхалации да правим че с баткото имам опит всичко веднага му слизаше надолу и правехме редовно инхалации с вентолин и пулмикорт а те не са никак "полезни" още по-малко за мъничко бебче.
Иначе и аз мисля след 2-рите ваксини да почвам захранване ама сега ще трябва да изчакам той първо да се оправи, оттам се броят 10 дена горе долу трябва да е напълно здрав и после трябва поне седмица да изчакам,пфу..
Виж целия пост
# 817
Много се извинявам момичета, след малко ще пусна нова тема.
В това хубаво време сме по цял ден по улиците.
Виж целия пост
# 818
Има ли вече нова тема?
Виж целия пост
# 819
Бебе с хрема ми е най-големият ужас! И изобщо болно бебе.... а те първа предстоят много такива моменти, всяко дете минава през тях.

Деска, благодаря ти и не се притеснявай, то е нормално.
Виж целия пост
# 820
http://old.bg-mamma.com/?topic=1024666.new#new Нова тема
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия