WAYA – истинският път към регулирано храносмилане

  • 15 131
  • 164
# 45
Витамин Д има предимно в мазните риби, субпродуктите, яйцата
Виж целия пост
# 46
сещам се само за рибата
Виж целия пост
# 47
Природен източник на витамин Д са рибите – сьомга, тон, скумрия, сардела, херинга, сардини. Също така хайвер, телешки дроб, мляко, сирене, жълтък, гъби. И повече излагане на слънце.
Виж целия пост
# 48
Най-важните хранителни източници на витамин D са рибеното масло, мазните риби (сьомга, скумрия ,сардини) черен дроб ,жълтък, мляко, сирене.
Виж целия пост
# 49
Витамин D има в рибата тон, сьомгата, лесно достъпната на българския пазар скумрия, както и в прясното мляко (важно е то да бъде пълномаслено, за да може мастноразтворимия витамин Д в него да се разтвори в организма).
Виж целия пост
# 50
Най-важните хранителни източници на витамин D са: дъгова пъстърва, гъби, сардини, яйца,телешки черен дроб.
Виж целия пост
# 51
Хранителни източници на витамин D са мазните риби - сьомга, риба тон, скумрия, черния дроб, яйчните жълтъци, гъбите - печурки, манатарки, кравето масло и млечните продукти - прясно и кисело мляко, сирене, кашкавал.
Виж целия пост
# 52
Слънцето, месо, мазни риби, рибено масло, пилешки черен дроб, яйца, жълтъй, обогатено мляко и сокове
Виж целия пост
# 53
Слънцето е важен източник на вит.Д, а от храните - рибите сьомга, тон, скумрия, сардела, херинга, сардини, хайвер, както и телешки дроб, мляко, сирене, жълтък, гъби.
Виж целия пост
# 54
Витамин Д се съдържа в мазните риби /сьомга, скумрия и др./, черния дроб, яйцата /жълтъците по-специално/, млечните продукти.
Виж целия пост
# 55
Сьомга, риба тон, скумрия, сардела, херинга, сардини, а също така хайвер, телешки дроб, мляко, сирене, жълтък, гъби.
Виж целия пост
# 56
Най-важните хранителни източници на витамин D са рибеното масло, мазните риби като сьомга, скумрия и сардини, черен дроб и жълтък.
Виж целия пост
# 57
По-добре мазните риби са богат източник на витамин С - риба тон и сьомга. Има го и в черния дроб и дори сиренето.
Виж целия пост
# 58
Естествен източник на витамин Д са рибите – сьомга, тон, скумрия, сардела, херинга, сардини, а също така хайвер, телешки дроб, мляко, сирене, жълтък, гъби.
Виж целия пост
# 59
Богати на витамин D са : риба ( като дъговата пъстърва  е един от най-добрите източници), гъбите, яйца,  телешки дроб...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия