Лидл 113 - Мартенско-женска тема до 31 март евентуално :)

  • 155 997
  • 1 378
# 975
Може и да не му стигне, май няма как да знаеш предварително... вариш, ръчкаш с вилица или шиш, пак вариш... докато ти хареса Grinning За обелването не чакай да изстине напълно, по-лесно става докато е топъл.
Иска повече да се вари от свинския. Поне моят опит е такъв, но не с най-младите теленца де.
Виж целия пост
# 976
Език телешки малко над килограм след като заври два часа да къкри. В тенджера под налягане е 35-40 мин.
Искам да благодаря на съфорумката за татуировките - днес ходих до Сливница и взех на диването.  Peace
Виж целия пост
# 977
Важното е, че все някога ще се свари Grinning

Да не е спам, чакам и рибата с нетърпение края на седмицата, мням.
Виж целия пост
# 978
За 1 час няма да се свари...поне 2ч ще му трябват. Даже четох за 3.5-4 чАса ...
Виж целия пост
# 979
За 1 час няма да се свари...поне 2ч ще му трябват. Даже четох за 3.5-4 чАса ...

Е за 3-4 часа май не бих се занимавала за един език.
Виж целия пост
# 980
Ами като не си взехме от К тенджера за 26 лв....сега само ще се облизваме....на празна ясла Stuck Out Tongue Closed Eyes
Виж целия пост
# 981
Ами като не си взехме от К тенджера за 26 лв....сега само ще се облизваме....на празна ясла Stuck Out Tongue Closed Eyes

Joy Blush
За мен е абсурд да имам такава тенджера.
Виж целия пост
# 982
Ами като не си взехме от К тенджера за 26 лв....сега само ще се облизваме....на празна ясла Stuck Out Tongue Closed Eyes

Joy Blush
За мен е абсурд да имам такава тенджера.
Учудвам ви се,  newsm78 няма нещо което да не  готвя в тази тенджера под налягане, по - голямо удобство - няма. Езикът за окол 45 мин   е напълно готов.
 Peace
Виж целия пост
# 983
Най-практичната ми покупка е тенджерата под налягане.Не си представям някои неща да ги готвя без нея.Като се спазват някои правила, не е опасна тенджерата.
Вчера си купих черен клин-S,  така свикнах с тези клинове, цяла зима ги нося.
Виж целия пост
# 984
Аз също харесах езика,но това с варенето ме притеснява.
Виж целия пост
# 985
Аз също не съм фен на тенджерите под налягане и нямам такава, но за език си струва дългото варене и без нея, за който го обича. В крайна сметка не е като да се виси над тенджерата през цялото това време...  то и боб да вари човек, не винаги знае за колко време ще се свари.
Поне от цялата дискусия обърнах внимание на тоя език в брошурата, не бях го забелязала Grinning
Виж целия пост
# 986
Често приготвям език, вкъщи обичаме, в месарските магазини има постоянно. Бели се по-лесно ако преди варенето е киснат няколко часа в студена вода. Аз правя и някалко цепнатини по кожата преди да го сложа да се вари. Варя с подправки, морков и лук и ползвам бульона при готвене, не се изхвърля. След това вадя в по-голяма чиния и се бели лесно. Тенджерата под налягане ми е пръв помощник. Нищо страшно няма, трябва да се внимава малко повече при ползванета й.
Виж целия пост
# 987
Момичета, гледах в брошурата че ще има клинове и кецове за по големи деца. Как са като качество? Досега не съм купувала.
Виж целия пост
# 988
Цвети...аз очаквах маратонки да пуснат...а те прости гуменетки.
Такива или не са пускали, или съм ги подминавала...защото нявав грам спомен.

За тенджерата - някои хора не живеем в кухнята. Също така ядем, за да живеем, а не живеем за да ядем.
Чак пък да се чудят някои как сме били живи без скъпоценната тенджера...ами ей на, живи и здрави сме вече Х години.Hands V
Виж целия пост
# 989
Тета, и аз очаквах маратонки, но ще купя едни гуменки да има, а и на тази цена.
Аз също не ползвам тенджера под налягане, а и вече стачкувам относно готвенето. Минаха ми младините в.тази кухня, сега приготвям нещо набързо и гледам да отделям повече време за себе си и за почивка. Дойде ми акъла най-накрая. Joy
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия