Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Дискотека за под 18 години

  • 5 027
  • 9
Аз съм на 13 и съм момиче☺Моля не прибързвайте с отговорите като ,, Твърде си малка;Как може така и др."
Живея във Варна и искам да отида на дискотека със приятели. Както ви казах не бързайте с изводите, в моята компания има и по-големи но не и над 18, някои от тях ходят на дискотека (повечето) и и аз искам. Въпроса е че не знам къде мога да отида че да ме пуснат. Също искам да знам нормално ли е да съм на 13 и да отида на дискотека  или поне да искам. Моля ви не отговаряйте като ,, Отиди на детска дискотека" защото за това и сама мога да се сетя, но ви питам точни въпроси🤗 Също знам че този сайт не е за хора като мен но една приятелка ми каза, че тук е намерила отговори на въпроси, които си е задавала.
Благодаря! Heart
Виж целия пост
# 1
Какъв е въпросът всъщност? Къде можеш да отидеш и да Ви пуснат ли? На това не мога да отговоря, защото не съм от Варна, но казахте, че Ваши приятели, които нямат 18г. ходят, така че където пускат тях.
Нормално е да искате да отидете, най-малко, защото приятелите Ви ходят. Дали е нормално да отидете- вече май е нормално.
Задайте си друг въпрос, но сама за себе си, аз няма да Ви давам акъл - дискотеката подходящо място ли е за Вас. Нещата, които има там са от танцуващи момичета с почти никакви дрехи, през агресивни пияни и дрогирани батковци и каки до хора, които взимат наркотици в тоалетната.
Аз на 13 ходех в детска дискотека, баща ми идваше да ме прибере в 10:30 (май). Не бях очарована и ходих само 2-3 пъти.
Виж целия пост
# 2
Т.е. искаш да излезеш на заведение след 22 без вашите? А 1000 лева за глоба от социалните имаш ли? А кой собственик на заведение ще си сложи главата в торбата за глоба 10000?
Виж целия пост
# 3
Т.е. искаш да излезеш на заведение след 22 без вашите? А 1000 лева за глоба от социалните имаш ли? А кой собственик на заведение ще си сложи главата в торбата за глоба 10000?
Не съм тук за да се карам с никой попитах най човешки и не знам защо ми отговаряте така нито сте ми майка нито ще ми бъдете извинете че сте влязли явно където не трябма защото очевидно не разбрахте за какво става въпрос като не са ви приятни интересите ми просто не отговаряйте! Thinking
Виж целия пост
# 4
Не ти се карам. Ще ти го кажа по- меко - това е Законът. Нарушавайки го, поставяш всички около себе си в риск. Помисли си дали ти се иска да поемеш този риск. ОК, остави парите. Представи си как ви хващат и се червите пред социалните. Гадна работа.
Виж целия пост
# 5
Не ти се карам. Ще ти го кажа по- меко - това е Законът. Нарушавайки го, поставяш всички около себе си в риск. Помисли си дали ти се иска да поемеш този риск. ОК, остави парите. Представи си как ви хващат и се червите пред социалните. Гадна работа.
Права си може и да е глупава идеа, но може би разбирате, че в тези години поне аз започнах да искам да ходя на такива места. Нищо не съм решавала, но плосто исках да знам мнението и на други хора.
Виж целия пост
# 6
Не се нахвърляйте на фрий. По принцип е права. Неспазването на законите изобщо не е нещо хубаво и колкото и без обидно да Ви изглежда сега, всъщност не е. Гледайте новини, вижда за многото изчезнали деца, светът не е безопасен когато взимаш мерки, а когато си търсиш "белята" още повече...
Имате ли голям брат/сестра/братовчедка? Може да дойдат с Вас. Няма хора, които да ги интересува повече Вашето здраве и благополучие от роднините Ви и забранявайки нещо то е за Ваше добро, със сигурност.
Повярвайте ми, там няма абсолютно нищо интересно.
Виж целия пост
# 7
Имам сестра, но едва ли тя ще иска да дойде с мен. Мога и да открия с кой да отида щом ще е по- безопазно, а дали има някое друго място на което да е интересно и не..хмм не знам точно как да го нарека не бебешко, но неко от сорта. Благодаря че отделихте време да ме помогнете с въпросите. Simple Smile
Виж целия пост
# 8
Емма, аз имам две сестри. По-голямата би дошла с мен на дискотека, а аз бих отишла с по-малката от мен, въпреки че според нея съм строга и вероятно и тя си мисли, че не бих се съгласила.
Яко място, на морето Сте. Има много барчета, които са хубави.
Небебешко - нямам представа. С мъжа ми във Варна ходим по ресторанти, стоим на плажа вечер и си говорим, ходихме на онази тераса (не знам как се казва). Общо взето да ходиш на небебешки места не те прави голям, начинът на мислене те прави зрял. Честно казано за мен големите хора не ходят на дискотека, не се друсат и не употребяват неразумно количество алкохол. Не се цели в представата ти за студентските години, ако искаш да бъдеш/изглеждаш небебе. Няма нищо по-хубаво от това като дете да се държиш и да правиш нещата, които правят децата и това важи за всички други фази в човешкия живот. Да, приятно е да си кажеш, че днес ще направиш нещо лудо, но това се прави пак с някакви граници. В противен случай има голяма вероятност да съжалявате.
На твоята възраст моята компания ходеше на кино, в кафета обсъждахме момчетата и се кикотехме. За сметка на това учехме здраво, защото нямахме голям избор... А, тогава се роди и малката ми сестра, така че прекарвах много време с нея в приспиване и разходки.
Виж целия пост
# 9
Не си бебе, но си още дете. На въпроса ти дали е нормално да искаш да ходиш по дискотеки - за хората на твоята възраст сигурно да, за по-големите - не. За мен също не е ок. Ако искате да слушате музика, можете да го направите като се съберете някъде. Явно просто искате да се почувствате големи. А големите хора си носят последствията, както ти е написано и по-горе. Според мен си измисли друг вариант - кино, някакво интересно място. Помисли си дали целта ти е да си прекарате добре или да се наконтите и да се напиете в дискотеката?
Виж целия пост

Препоръчани теми

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия