Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 17

  • 83 440
  • 742
Тук обсъждаме както най-интересните, увлекателни и забавни реклами от телевизионния ефир, така и най-безсмислените, скучни и объркващи такива.
Ако сте открили наистина сполучливо направена реклама в интернет или неудачен опит за изява на начинаещ режисьор, тук е мястото да споделите и коментирате. Peace

Ето какво е тълкуването на самата дума:
РЕКЛАМА (от френски réclame от латинското reclamo, „извиквам“) е разпространявана във всякаква форма и с всякакви средства привлекателна информация относно физическо или юридическо лице, стока, идея или начинание, която е предназначена за определен кръг потребители и цели да предизвика, формира или поддържа интереса им към въпросните лица, стоки, идеи и начинания, така че те да могат да се реализират (да бъдат избрани, купени, посещавани, следвани и прочие).


Виж целия пост
# 1
За новата тема, Зла Вещица получава ютеница юбилейна! Hands V Grinning
Виж целия пост
# 2
Попаднах на това:
Виж целия пост
# 3
Интересно Simple Smile А дали е фотошоп или истина?
Виж целия пост
# 4
За новата тема, Зла Вещица получава ютеница юбилейна! Hands V Grinning

Това  наказание ли е?  Laughing
Виж целия пост
# 5
Благодаря за темата!:hibiscus:
Много ме дразни рекламата за имуностимулатор препарат, в която едно дете пита останалите : "какво не искаме?", другите отговарят в хор :“ да сме болни". После още нещо пита и накрая не се разбира какво казват всички.
Дразни ме и рекламата на прясно мляко, в която едно момиченце говори на кравата "Мичеее".....
Виж целия пост
# 6
Видях рекламата на Черга. Харесва ми
Виж целия пост
# 7
Видях рекламата на Черга. Харесва ми
И аз я харесвам, ама това име
Виж целия пост
# 8
Мен много ме дразни рекламата на "Пуфис", където майката се чуди дали да смени нощния памперс. Та въпросната майка се е завила с одеяло, а бебето лежи полу голо до нея.
Виж целия пост
# 9
Рекламата на Триваго ме дразни страшно. Много лош замисъл. Този, който я е измислял, е таргетирал ужасно фокус групата, която би ползвала услигите им, като се е насочил към зле облечени жени на възраст-30-35 г. , , малко тип "отличничката на класа", която рови за оферти и търси най-ниската цена, чете отзиви за хотелите и т.н.
Е добре де, ама и аз съм такава, но не съм зле облечена и с малко хипи вид. В последната жената  беше с оранжева блуза и червени панталони май, ако не ме лъже паметта. Няколко варианта има, и все са такива. Толкова ли беше трудно да снимат хубаво, добре облечено момиче?
Виж целия пост
# 10
Здравейте,
 а какво мислите за рекламата на Lidl за средичка срещу коричка. В началото ми се стори забавна, но като почнаха постоянно да я повтарят и започна да ме дразни Grinning
Виж целия пост
# 11
Ооо, и другата ужасно дразнеща, тази на Метро срещу Лидл.
Е толкова ли не можаха да измислят нещо по-градивно, от това да се подиграват на седмицата на Лидл? Много е грозно. Не ми харесват хейтърски реклами, и то конкретно насочени срещу някой.
Виж целия пост
# 12
Мен лично най много ме дразнят рекламите за вземане на кредити. Тези пирамиди толкова подпамват хората и ги вкарват в проблеми дългове и кризи за цял живот, безкрупулно и алчно.
Виж целия пост
# 13
Най- дразнеща ми е тази с гигантския палец, вместо глава...на лекарство срещу гъбички
Виж целия пост
# 14
Досадна е рекламата на Милка с детето и силния мъж и я пускат на всеки рекламен блок.
Виж целия пост

Препоръчани теми

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия