Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Частна детска градина в Русе ?

  • 1 536
  • 4
Здравейте момичета , искам ако някой е запознат да ми предостави малко информация по следните въпроси ,тъй като от доста години съм в чужбина и не са ми ясни нещата.
1.Колко частни детски градини има и кои са те?
2.Как минава ежедневието на едно дете в градината?
3.Какви са таксите на частните градини?
4.Доволни ли сте от персонала на градината (отзиви)
5.Частна или държавна градина да предпочета за детето си ?
Виж целия пост
# 1
Здравей. Ето инфо за държавните детски градини, но без адресна регистрация на единия родител в Русе не става. Кандидатства се по електронен път и системата не приема. На колко години е детето? Ако тази година навършва пет години подлежи на задължително обучение и може да го запишете и предучилищна група в училище. Ето инфо за държавните детски градини:
https://dzpriem.ruse-bg.eu
И двете ми деца са или са били в държавна (две различни градини - Русалка и Чучулига) - доволна съм и от двете.
Частни има няколко. Всяка майка е доволна от градината на детето си, както има и недоволни, разбира се.
Най-добри отзиви и впечатлиния (засичала съм като ги извеждат) имам от детската градина към католическата църква. Таксите в частните градини са от порядъка на 300-400 лв на месец, докато в държавната е 10 лв при над 50% посещаемост и 20лв под 50% посещаемост без уважителна причина + 2,50 на ден храноден (плаща се само за дните, в които детето е било на градина). В държавните градини срещу 15лв на месец предлагат още английски, народни и съвременни танци, бойни изкуства ... (За вдяка избрана дейност се плаща отделно). В градината всеки месец идва куклен театър, някои градини като Ралица или филиалите от блоковете клай парка редовно водят децата в парка.
Виж целия пост
# 2
Коя е тази градина срещу католическата църква? Къде се намира?
Виж целия пост
# 3
Беше в двора на католическата църква преди, но са се преместили в Парка на младежта, където беше частното училище "Леонардо да Винчи". Навремето сградата си е била на църквата и явно са си я взели. Има нова площадка отзад, тече и някакъв ремонт. Често съм засичала монахините да извеждат децата, дори на басейн ги водят лятото. На мои познати тризнаците бяха там и бяха много доволни - подаръци за Коледа, екскурзии в чужбина - това по думите на бащата. Преди таксата там беше най-ниската - 5-6 лв на ден, като се плащаше само в дните, в които детето е на градина. Тази година чух, че са вдигнали таксите, но ми казаха, че при заявка от родителите детето можело и да спи там, дори май имали вариант за съботно- неделни дежурства. Не съм се интересувала в подробности, защото не мога да си го позволя, а и съм доволна от градината на малкия (държавна).
Виж целия пост
# 4
Някой може ли да ми каже мнение де детска градина Пинокио в Русе и има ли някоя добра госпожа там?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия