Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Алтернативи на училищно образование

  • 12 734
  • 92
# 90
Нещата са по-прости, Андариел. В Щатите и Великобритания, дипломата няма тази функция, с която сме свикнали тук. Имам предвид да се признава дадена квалификация само с диплома.
Навсякъде искат да държиш някакъв изпит. В университетите - САТ, За болниците в Англия следва да си член на Кралското Медицинско Дружество (а такъв се става с изпит). Можеш да практикуваш и без диплома, ама си длъжен да имаш застраховка, която покрива отговорността от грешки, но за сам човек би била непозволително скъпа (ако въобще някой му даде такава). А виж Кралското Медицинско Дружество покрива отговорността на членовете си (срещу определена такса). И т.н.
Дипломата​ има значение (ако е от реномирано място) доколкото мотивира въобще да искат да те погледнат...Камо ли да те допуснат до изпит или интервю.
Затова и лежерното отношение към "признаването" и.
Това на първо четене. Механизмите са далеч по-сложни на практика.
Виж целия пост
# 91
http://   [url]https://www.seattleu.edu/undergraduate- … man/home-schooled

Не мога добре да сложа линка, но мен лично главата ме заболя да чета колко документа се искат за хоум скулинг кандидатите! Така че, това че лесно влизат в университета, го разправяйте на старата ми шапка!
Виж целия пост
# 92
Асене, би ли разказал за четирите инструмента, на които свириш? Как се обучи?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия