Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

♡~ Любов под наем ~♡ Време за щастие ~♡ Тема 68

  • 119 460
  • 732
 

Режисьор: Метин Балекоолу, Баръш Йош, Шенол Сьонмез
Сценарист: Мерич АджемиВ главните роли:

Дефне - Елчин Сангу
Йомер - Баръш Ардуч        
Синан - Салих Бадемджи
Ясемин - Синем Йозтюрк /1 сезон/
Седа - Мюжде Узман
Памир - Сечкин Йоздемир
Нериман - Нергис Кумбасар

Резюме:

Дядото на богатия Йомер поставя условие на леля му и чичо му: за 6 месеца те трябва да сторят всичко възможно, за да оженят племенника си работохолик или остават без пукната пара. В лицето на бедната сервитьорка Дефне, леля Нериман вижда възможност за осъществяване на плана си. Тя предлага на младото момиче да бъде преобразена, да започне работа като асистент на Йомер и да успее да накара той да се омъжи за нея. Ще успее ли коварния план? Или съдбата е подготвила друго за Дефне и Йомер...
Първи сезон:                                                                                  Втори сезон:
Еп. 1 - 19.06.2015 год.                                                                  Еп. 53 - 23.09.2016 год.
Еп. 52 - 24.06.2016 год.                                                              Еп. 69 - 20.01.2017 год.

Сезон 2 - Тийзър 1

Сезон 2 - Тийзър 2


Специални благодарности към екипите, които превеждат сериалите на български език!

Линкове с превод на сериите на руски език:


"Любов под наем"Линкове с превод на сериите на български език:

Любов под наем -Дата

Любов под наем – при рускините


Любов под наем – videoclip.bg
 


 

"Mutluluk zamanı"/"Време за щастие"

Продуценски център - НюЛук
Продуцент - Музафер Йълдъръм
Режисьор: Шенол Сьонмез
Сценарист: Буура Гюлсой и Али Еркан Ерсезер
Изпълнителен директор - Вурал Турунч
Кинооператор - Дженгиз Фазлъоглу
Жанр - романтична комедия


Актьорски състав:

Елчин Сангу - Ада Алтънай
Баръш Ардуч - Мерт Сьонмез
Дженгиз Бозкурт - Тарък Алтънай


Историята:
"Време за щастие" разказва за любовта, която се крие под несъвършенствата, а не под безупречността. Историята на Мерт и Ада в най- романтичен вид.
Мерт е човек, построил своя безупречен живот, без да се среща със своето минало.
Ада е построила своя живот върху основите и опита от своето минало.


В кината от 10.11.2017г. 

 

ОЩЕ КАДРИ ОТ ФИЛМА

Скрит текст:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

   

   

   

 

 

  


 

 
Тийзър 1Тийзър 2Саундтрака към филма"Време за щастие" с български субтитри

"Време за щастие" в Дата~ ~ Предишните теми ~ ~
Виж целия пост
# 1
Къде може да се гледа "Mutluluk zamanı"/"Време за щастие"?
Виж целия пост
# 2
Веднага цопвам.
Темп мерси за новата тема, да ни е на хаир да я напълним с приятни новини и нови красиви проекти.

Къде може да се гледа "Mutluluk zamanı"/"Време за щастие"?


виж тук:
https://www.youtube.com/watch?v=iMq8-0MOY9I
Виж целия пост
# 3
Веднага цопвам.
Темп мерси за новата тема, да ни е на хаир да я напълним с приятни новини и нови красиви проекти.

Къде може да се гледа "Mutluluk zamanı"/"Време за щастие"?


виж тук:
https://www.youtube.com/watch?v=iMq8-0MOY9I
Благодаря много! Това филм ли е? Мислех, е че е сериал...
Виж целия пост
# 4
Благодаря за темичката.. Kissing Heart
И дано наистина да напълнен темата, само с хубави новини и снимки!
Виж целия пост
# 5
 Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Виж целия пост
# 6
За чудесната нова тема, Темпи,Виж целия пост
# 7
Благодаря за новата тема Темпи , да я изпълним само с хубави новини и успешни нови проекти за Елчин и Баръш.
Виж целия пост
# 8
Само да се отбележа в новата тема, че не се знае кога ще вляза тази вечер, а така ви губя от поглед:sunglasses:
Виж целия пост
# 9
 Hug Hug Hug

 bouquet Heart Eyes Heart Eyes записвам се  Flutter
от култовата снимка "ах,любов" има вече ФШ


Виж целия пост
# 10
Благодаря за новата тема, Темпи! Flowers Hibiscus
Нека има повече радостни новини в нея! Heart Eyes

Виж целия пост
# 11
И аз да се запиша в новата тема. newsm51
Виж целия пост
# 12
Началната страница е готова, ако някой се сеща още нещо, което искате да се добави/промени, имате време до утре следобед  Peace Peace
Виж целия пост
# 13
страхотно е оформлението, Темпи, благодаря за новата тема!
Дрехите на Борко не са никак скъпи с тези цени, много хора пътуват на "шопинг" в Турция и ако си харесате - поразпитайте, все ще ви излезе някой познат.
Имам въпрос Simple Smile как копвате линка от инстаграм, за да поставите тук? Вече няколко пъти харесвам неща и опитвам да копирам, но не ми се получава. 
И да споделя (едва ли съм първата, която ще го сподели това), но ми се струва, че на Борко веселите сцени и като цяло във ВЩ повече му  прилягат, отколкото угрижения, сърдит на света Йомер?
Виж целия пост
# 14
НАШАТА ПРИКАЗКА

Глава 163

Суде бе пред огледалото. Вълнуваше се, макар сама да си повтаряше, че няма защо. С Андрю бяха женени от почти три месеца, а и тя се чувстваше негова много преди това. Но това да излезе пред всички тези хора долу, за да му обещае още веднъж да е с него до края, незнайно защо караше коленете ѝ да треперят. Искаше ѝ се едновременно това да продължи по- дълго и същевременно вече да е минало. Опитвайки да се успокои, тя чу как вратата се отвори тихо. Видя отражението на любимия се, идващ с усмивка към нея. Срещайки очите му, тя се остави да потъне в любовта, струяща от тях.

Мелис бе пред припадък. И въобще не прекаляваше. Сърцето ѝ биеше като лудо, заплашвайки да изхвръкне всеки момент от гърдите ѝ.И макар да беше чувала милион пъти тази фраза, не помнеше от кога не се бе чувствала така. Може би от сватбата си с Бурак? Но тогава бе прекалено млада и развълнувана, за да оцени това, което изпитва. Любовта им беше всепоглъщаща, изтривайки от съзнанието ѝ всичко останало, освен любимия ѝ. Погледът, думите, целувките му от онзи ден. Нейният Бурак.
Искаше ѝ се да вярва, че той бди над нея- щастлив и спокоен, защото тя е намерил човек, с който да сподели бъдещето си. Който ще я пази и закриля така, както Бурак бе искал, но не бе успял.
Исо беше нещото, което я върна към живота. След като загуби съпруга си, Мелис потъна в свой собствен свят, играейки роля прекалено дълго време. Беше се отказала от почти всичко, примирявайки се, че просто не ѝ е било писано да е щастлива. Пред баща си се преструваше, че е добре, защото не искаше той да се тревожи за нея. Но вътрешно все още тъжеше за мъжа, когото бе загубила прекалено рано. И толкова безсмислено.
Беше така, докато не срещна Исо. Добротата, мъдростта и спокойствието му бяха неща, които докоснаха в нея струни, отдавна погребани в сърцето ѝ. Върнаха ѝ вярата, че не всичко е черно и на света има неща, заради които си заслужава да се бориш. Като любовта например. Макар и да му се довери трудно, Мелис успя да открие в Исо това, което толкова ѝ липсваше за тези две години- сигурност. Поглеждайки в очите му, тя бе запленена от това, колко спокойни и знаещи са те. Дълбокият поглед и увереният глас, с който той ѝ повтаряше колко я обича и че ще бъде с нея завинаги, успяха да ѝ вдъхнат онзи вътрешен мир, който бе загубила преди толкова време. Колебаейки се по- малко от седмица, след като се запознаха, тя се остави напълно в ръцете на този мъж. Защото бе сигурна, че той ще я направи щастлива. Знаеше го със сърцето си.
Запленена в мислите си, Мелис не чу Исо. Приближавайки се бавно, той обви ръце около нея, изтръгвайки я от унеса с целувка. Устните му шареха по шията и врата ѝ с леки и нежни докосвания, докато ръцете му се преплитаха с нейните на талията ѝ.
-   Нали не сънувам?- Не можеше да познае гласа си.- Дефне ме ощипа и все пак не вярвам! Всичко е толкова невероятно!
-   Щастлива ли си?- Попита Исо, докато тя се облягаше на него. Погледът му срещна нейния в огледалото, докато на устните ѝ разцъфваше усмивка.
-   Най- щастливата жена на земята! Дори Суде надали е толкова развълнувана, колкото аз! Цялата треперя!
-   Това е най- важното! Обещавам да си винаги такава- трепереща от щастие! Ти си всичко, което съм искал, Мелис! Никога няма да успея да ти покажа колко много означаваш за мен!
-   Сигурна съм, че знам. Защото ти си това, от което имам нужда! Ти си това, което върна вярата и животът в мен! Ние сме две половинки, търсещи се и намерили се. Ние сме едно цяло!
-   Обичам те!
На вратата се почука и преди да са отговорили, Суде и Андрю влязоха.
-   Готови?- Попита младоженеца, оглеждайки доволно и двамата.
-   Надявам се!- Кимна сериозно Исо, след което хвана ръката на Мелис.- Готова ли си да станеш моя завинаги?!
-   Нищо друго не би ме зарадвало толкова!

Когато сватбеният марш засвири, всички гости станаха на крака. Пътеката, по която трябваше да минат младоженците, разделяше градината на две, стигайки до самия бряг, където бе разположена сватбената маса. С осем стола. Гостите отдавна си шушукаха и се питаха какво става, но никой не успя да отгатне случващото се. Умелите планове на Дефне и Ясемин, разделили успешно гостите на групички, не им позволиха да говорят дълго помежду си. С гостите от чужбина това стана още по- лесно.
Първи на пътеката, покрита с розови листа от роза, застанаха Суде и Андрю. Късата и модерна рокля на булката предизвика лек шум сред по- възрастните и консервативни гости, но това просто я накара да се усмихне още по- широко. Високите ѝ бели сандали, обвиващи с тънки каишки почти целите ѝ прасци, никак не помогнаха.
Младоженецът пък бе облечен единствено с риза и панталони, предизвиквайки също не малко коментари. Но бе лято, температурата бе повече от 30 градуса и той твърдо отказа да облече каквото и да е повече, за да не припадне от жегата.
Суде и Андрю направиха няколко крачки и спряха. Не се обърнаха дори за миг, но по изненаданите и объркани лица пред себе си разбраха кога излязоха останалите. Мелис и Исо застанаха до тях, щастливи и нетърпеливи, опитвайки да успокоят лудо биещите си сърца. Виждаха Дефне и Йомер, както и Неджми и Ейдриън, брата на Андрю, вече очакващи ги до сватбената маса.
За разлика от Суде, Мелис бе в дълга до земята права рокля, едва опираща върха на обувките ѝ. Дантелата, покриваща горната част от тялото ѝ, се държеше от две тънки вървички, почти невидими, завързани на врата ѝ. Надолу се спускаше коприна, толкова ефирна, че тя почти не я усещаше около краката си. Тоалетът завършваше с обувките, които бе представила на ревюто на Пасионис. Макар днес да не се виждаха, за нея те имаха специално значение и държеше да е с тях, дори ако само тя знае за това.
Също като другата булка, и тя не носеше други бижута, освен халката на пръста си. Ръката ѝ бе тази на Исо, вече съжаляващ, че не последва примера на Андрю. Облечен в традиционния младоженски костюм, във всичките му части, той вече се чувстваше като сварен омар и нямаше търпение официалната част да приключи, за да успее да свали поне сакото, а защо не и пояса. Естествено, лицето му не издаваше никоя от тези мисли, но бе сигурен, че Мелис усеща нервността му и се молеше тя да не я изтълкува грешно. Опитвайки се да я успокои, ток стисна дланта ѝ в своята. Тя му кимна, разбрала го без думи и споглеждайки се с другата двойка, четиримата младоженци поеха бавно напред. Тържествената стъпка, с която се движеха, им позволи да погледнат всеки един от гостите поотделно. Щастливи усмивки и пожелания ги заобикаляха от всички страни, подсилвайки и без това обхваналото ги вълнение.
Свидетелите ги поздравиха тихо, докато мъжете помагаха на булките да седнат. Съдията зае мястото си, кимвайки им леко, след което започна с деловата част. Тъй като Суде и Андрю бяха първите записани, той започна с тях. Макар да изглеждаха спокойни, и двамата отговориха бързо и нетърпеливо на зададените им въпроси, карайки гостите да избухнат в естествен смях.
Мелис и Исо бяха по- сдържани, отговаряйки силно и ясно. Преплели пръсти под масата, двамата черпеха сила един от друг, все още невярвайки, че това наистина се случва. Регистърът тупна пред тях, а химикалката попадна в ръцете им. Всички подписаха, след което на всяка от двете булки бе връчено брачното ѝ свидетелство. Размахвайки ги щастливо и споглеждайки се за секунда, двете бързо настъпиха мъжете си. Подскачайки преувеличено, двамата размахаха пръст срещу тях, след което страстно ги целунаха. Подвикванията и свирканията от публиката само ги предизвика да се увлекат, докато плачът на Ада и Берк не ги върна бързо на земята.
-   Някой май остана твърде дълго без внимание!- Засмя се Йомер, докато Дефне прегръщаше Исо.
В следващия час младоженците приемаха поздравления. Тук вече нямаше наши и ваши, всички гости се чувстваха като в едно голямо и щастливо семейство. Звънът на чаши, смях и много шум изпълваше градината. Малкият оркестър, нает специално по желание на Мелис, настройваше инструментите си на подиума, разположен вдясно от сватбената маса. Импровизиран дансинг бе оставен точно пред него и малко преди слънцето да се скрие зад хоризонта, Андрю и Исо изведоха любимите си на него. Двете танцуващи двойки на фона на залеза разплакаха и тези, които досега бяха успели да сдържат с усилие сълзите си. Отказвайки да е от тях, Дефне изчака първата песен и издърпа Йомер, говорещ за нещо със Синан, на дансинга. Бавната и нежна мелодия ги обгърна, скриваща от погледа им всичко останало. Също като младоженците, и за тях всеки такъв момент бе нещо специално. Потънал в очите на любимия човек, всеки от танцуващите забравяше за света около него, съсредоточавайки се единствено в любовта, стопляща сърцата и замайваща умовете им.
Вечерта премина весело, забавно и шумно. Ада и Берк, все по- палави и искащи внимание, бяха разнасяне от ръце на ръце, отвличайки често напълно вниманието от двете двойки, чудещи се как по- скоро да избягат от тази лудница. Ясемин и Синан си тръгнаха рано, просто защото бъдещата майка бе ужасно изморена и искаше само да си поспи. Жегата, напрежението и умората си казваха думата, поради което Дефне все по- често ѝ напомняше, че е време да спре да работи. До раждането оставаха два месеца, но инатливата Ясемин все още отказваше да си остане вкъщи, където според нея щеше да полудее от скука. Синан отдавна се бе отказал да спори с нея, просто защото след всяка кавга тя плачеше с часове, а той не понасяше сълзите ѝ. Знаеше, че тя е умна и силна жена и щом е решила, че ще работи, ще го направи с или без неговото съгласие.
Младоженците обаче нямаха този късмет. Получил вдъхновение, Корай настоя да ги снима в какви ли не пози, къде ли не из цялата градина. Направи снимки сигурно за 50 албума, но все още не бе доволен. Суде, вече на границата на търпението си, вдигна скандал, който дори Корай не можеше. Обиден, той предпочете да отиде да хапне, отколкото да се занимава с „малката капризна руса вещица”, както нарече любимата си до скоро водна птичка. Отдъхвайки си, двойките отидоха да разрежат тортите, изнесени през това време от персонала на ресторанта. Двете пететажни произведения на греха бяха толкова запленяващи, че и Суде, и Мелис се колебаеха, хванали ножовете. Всички се смяха, докато стоманата потъваше в сметаната, малко по- късно размазана по лицата на младоженците. Традициите не биваше да се нарушават.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия