Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Търся коте - как, откъде?

  • 11 101
  • 33
Здравейте.

Търся малко коте - подарък за приятелят ми. Той много го иска, няма да го изхвърля, нито нищо, защото има огромно влечение и постоянно се захласва по някое животинче.
Та, понеже аз имам куче, нямам идея как и откъде се търсят котки. Не искам да е от зоомагазин и държа да е бебе. Страх ме е някой да не ми даде болно коте, което да почине и да направя мечешка услуга. Помогнете ми. Приемам и предложения.
Виж целия пост
# 1
Ако не държите котето да е породисто, изчакайте още малко - скоро ще се появят по улиците пролетните котарачета. Аз навремето така си взех от улицата, след това веднага на ветеринар за вътрешно и външно обезпаразитяване и паспорт за следене на имунизациите и това е. Същата работа е, ако имате село там бабите и дядовците с удоволствие ще Ви дадат представител от пролетното котило. Вече, ако искате котето да е марково, трябва да се обърнете към зоомагазин или развъдник.
Виж целия пост
# 2
Не държа да е марково. Ще ми се да е от човек с домашна котка. За зоомагазините не съм чувала хубави неща. Искам здраво коте. Simple Smile
Виж целия пост
# 3
В базар и олх често подаряват котета.И има и от домашни котки.
И все пак и от улицата да харесате и вземете малко котараче,пак ще е здраво,по принцип гаранция за здравето никой няма,но от сърце ви пожелавам да намерите своето коте!
Виж целия пост
# 4
В почти всеки зоомагазин, особено в тези, в които не продават животни, а само храни и аксесоари има по едно табло с обяви, където хората закачат снимки и предложения. Мини през няколко, харесай си, и се обади на хората.
Виж целия пост
# 5
Ако искате да направите добро - в Младост 3 има един детски увес. парк Боби и Кели, там има няколко котета и им търсят дом.
Виж целия пост
# 6
Можеш да потърсиш във фейсбук Let's Adopt Bulgaria, непрекъснато търсят осиновители за котета. Всички други варианти, които са предложили хората преди мен, също са подходящи.

Аз имам две котки, и двете са прибрани от улицата. Ще направиш добро на някое мъниче със сигурност  Peace
Виж целия пост
# 7
Звучи тъпо, но ако го взема от улицата, ще се чувствам сякаш го крада от майка му. А животните са протективни към малките си - пазят ги. Не искам да правя зло. Sad знам, че все ще е взето от майка-котарачка, но... може и да ми е тъпа логиката. Мерси за предложенията!
Виж целия пост
# 8
Така или иначе не се взимат котета под 3 месеца, а те тогава вече са достатъчно самостоятелни и майката достатъчно уморена, че да се радва за едно гърло по-малко за хранене... Имам една котка взета от домашна котка, и едно малко, прибрано от улицата. Второто е хиляди пъти по-гальовно и благодарно за новия дом...
Виж целия пост
# 9
Често виждам малки и безпомощни котенца,които вървят след хората и се молят,поне три пъти тук и във фейсбук съм чела обяви за спасени от измръзване или удавяне котенца,а мой познат също прибра две изоставени от майката.
Просто почакайте,ще се намери.
Аз толкова много искам котка,но майка ми е непреклонна,че в нейната къща котка няма да влезе докато е жива.Направо ме съсипва тази женица...
Виж целия пост
# 10
Малко коте, което е само навън, няма майка, която да се грижи за него. Ако имаше, щеше да е с майка си или да чака някъде на скрито място.
Виж целия пост
# 11
Много лесно се намира коте. Ако не намериш на улицата, за не повече от 10 минути ровене във фейсбук, може да се намери чудесна животинка. Обаче, който иска, просто го прави.
Виж целия пост
# 12
Да,и аз знам,че коте,което е само навън,е най-вероятно без майка.Котката на баба ми ражда в една тръба на двора и извежда котетата да им се радваме само ако и тя е там.Те и сами излизат като поотраснат,но бягат от нас.Свикват едва когато вече са доста големи.
Виж целия пост
# 13
Не всяка котка, ще се разбира с куче. Идеята не е добра. Котките не обичат други животни изобщо. Най-малкото ще ти опикае цялата къща и ще нервно непрекъснато, дори и да не се "бият" открито. То друга котка трудно ще понася, пък куче съвсем. Не бих го причинила нито на кучето, нито на котката.
Виж целия пост
# 14
Кучето не го гледам аз, а родителите ми - остана си при тях. Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия