Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Страхотна диета за Страхотни Тела - Режими на Проф.д-р Донка Байкова- Тема 32

  • 41 812
  • 417
# 30
Здравейте и от мен. Днес ми е 4ти ден на режима. Засега - 800гр. Бях 79, днес се теглих 78.2. Simple Smile
Имам проблеми с рязко падане на кръвната захар и затова хапвам по 3-4 лъжички мед на ден. Дали това е проблем?
Иначе всичко друго спазвам стриктно.
Аааа, освен часовете за ядене.
Виж целия пост
# 31
Една лъжица мед е разрешена, мисля.
Виж целия пост
# 32
Ами аз хапвам повече от 1. Но няма как, иначе отива на припадане работата. Ще видим колко и дали нещо ще сваля при това положение.
Виж целия пост
# 33
Момичета, колко сваляте през първия етап?
Виж целия пост
# 34
Здравейте, ще се включа и аз. Този режим съм го прилагала доста пъти. Последно миналото лято. Сваляне на килограми започва при мен от втората седмица, може би е до метаболизъм, незнам, но първите 6/7 дни са само 2 килограма. 😊
Виж целия пост
# 35
Аз съм правила само първия отключващ етап досега и винаги съм сваляла около 6, максимум 7 килограма. По принцип лесно свалям килограми, но и лесно качвам и то в определени периоди. Много съм доволна от този режим. От днес ще се опитам пак да го започна, но хич нямам воля. От зимата насам качих около 7-8 килограма и още не съм ги свалила. Опитвам все да започна, но не успявам да издържа. Иначе след раждането свалих  25 килограма, като започнах с този режим, но не прилагах само него.  Гледах да се храня разделно, включих и малко спорт. Последните 5кг. паднаха постепенно, без да правя нищо.
Ако някой мисли да започва, можем да го караме заедно. Само че аз от известно време започнах всяка сутрин да пия Нескафе и не смятам да го спирам, защото все съм уморена и с него малко ми просветва.
Виж целия пост
# 36
Здравейте, вчера бях на кисело мляко и нектарини, днес ще съм на нектарини + чай и сирене + домати.
Виж целия пост
# 37
Аз мисля днес мляко и краставица!😊☺😘
Виж целия пост
# 38
Dilyani, днес първи ден ли ти е?
Моят мъж пък отишъл до закусвалнята и сега носи два огромни, топли бюрека и боза. Frowning1 Само ми саботира опитите да отслабна, но изобщо няма да ги гледам.
Виж целия пост
# 39
Форест, не ми е първи ден! Изкарах три дни, вчера прегреших т.е. ядох омлет и салата и от днес пак! На мен ми е трудно започването ☺🌻🐝🌹
Виж целия пост
# 40
Dilyani, не си прегрешила чак толкова. Simple Smile
Аз да се поправя. Нямаше нектарини в магазина, но пък имаше доста добре изглеждащи сливи, та вместо нектарини ще ям сливи. Аз този път не спазвам диетата стриктно по часове. Рано сутрин си пия Нексафето и до 12 нищо не ям. И да искам не мога, понеже гледам да извеждам малкия, докато не е станала голяма жега. Освен това не обичам да закусвам, така че в този диапазон не огладнявам. После ям към 12.30, към 14.30 и към 16.30. Старая се последното ми ядене да е най- късно до 20.00ч.
Виж целия пост
# 41
И аз се включвам от днес.
В последните 6 месеца качих 20кг. и сега искам възможно най-ниска бързо да ги сваля.
Forest rain - как и за колко време успя да ги свалиш тези килограми след раждането?
Виж целия пост
# 42
Neturpeliva, свалих  20 кг. за 3 месеца, но не съм спазвала само този режим. В общи линии гледах да се храня разделно и да не прекалявам с количествата, че на мен това ми е проблемът. Не съм се лишавала от нищо, не съм гладувала. Останалите 5кг. свалих, без да правя нищо. И аз не знам как, стана постепенно. Може би покрай малкия. Аз свалям много лесно килограми, но и лесно качвам.
Сега пак качих килограми, но не успявам да започна режима. Млечните дни ми идват много тежки и се провалям бързо, затова мисля директно да отида на диетолог и той да ми изготви режим в дългосрочен план. Внимавай с бързото сваляне, защото може да навредиш на здравето си.
Виж целия пост
# 43
Forest rain - благодаря много за скоростния отговор - 3 месеца ми се вижда като мечта.Поздравления!
Иначе - аз качих 20кг от антидепресанти и затова бях на консултация при Байкова - тя също потвърди опасенията ми - обясни ми, че антидепресантите така действат на мозъка, че независимо каква активност имаш, организмът ти гори само колкото по време на сън. (понеже аз бях учудена как е възможно спортувайки и не променяйки си кой знае колко режима да кача толкова килограми толкова драстично).
След ден 1 засега съм само -0.1кг 😑
Има ли в момента някой на режимите на Байкова?
Чета старите теми за мотивация....
Виж целия пост
# 44
Neturpeliva, благодаря ти. Бях много надъхана да ги сваля тези килограми. Имаше едно момиче във форума, с което заедно направихме отключващия, и всеки ден пишехме коя какво е яла. Това доста ми помогна и реално след двете седмици отключващ ми беше по- лесно да се храня с по- малки количества и да елиминирам храните, от които пълнея. 
От утре ще взема да опитам пак с отключващия, но шансът да се проваля е много голям. Като знам, че има още някой на режима, може пък да ми се увеличи мотивацията. Ще пиша утре да видим справям ли се.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия