Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Детски психиатрични клиники за диагностика на аутизъм

  • 1 504
  • 4
Здравейте, моля да ми препоръчате детска психиатрична клиника (детски психиатри) където може да се направи ранно диагностициране на аутизъм.

Дъщеря ми е на 2г. и 3 мес. Живеем в чужбина и имаме прегледи още от годинка. Но тук всичко се случва много бавно. Първо казваха, че нищо и няма, а сега че имала признаци. Докато се установи и се започнат терапии тя ще стане на 3. А доколкото знам ранното лечение е от съществено значение за развитието на детето.
А и имаме толкова много въпроси и нужда от съвети. Например дали ще е по-добре за детето да се върнем в България?  Тук само ни събщиха диагнозата и времето изтече. Чак след месец пак имаме среща.

Само да отбележа, че детско-юношеска психиатрия „Свети Никола” София имат час чак през август, а това е късно за нас. Така че ще съм много благодарна за всякакви предложения, няма значение в кой град.
Виж целия пост
# 1
В детско-юношеската психиатрична клиника към УМБАЛ "Св. Марина" Варна става по-бързо с часовете.
Виж целия пост
# 2
Аз бих те посъветвала да пишеш на Терзиев - завеждащ на дневното отделение е в Св. Никола. Много благ и спокоен, с добра репутация и отговаря в рамките на ден-два. От лична среща с него мога да кажа, че си заслужаваше цената на прегледа и отделеното време. Важно е да отбележа, че бяхме при него по други причини, но ако някога имам съмнения за проблем в тази насока, със сигурност ще се спра на него. Ако решиш, ще ти дам мейла му.
Виж целия пост
# 3
В България нещата стоят по същия начин - съобщават ти диагнозата и после си оставен сам на себе си - да търсиш терапия, специалисти, добавки и каквото още чуеш, че помага. А времето си тече ли тече, минават години, докато се ориентираш. В "Св. Марина" във Варна дават часове за след 2-3 седмици.
Виж целия пост
# 4
Ако успеете да направите нещо за преглед в София - действайте. Варна според мен не е да предпочитане! Има всичко на всичко един свестен психиатър за сега! Това е мое мнение, разбира се, не ангажирам никого! Успех!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия