Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Златно Зрънце - валдорфска детска градина в София

  • 1 395
  • 1
Здравейте,

пиша за да споделя, че в детска градина Златно Зрънце - гр. София се очертава да се освободят над 20 места. Причината за това е напускането на 2-та най-добри валдорфски преподаватели с над 11 години опит.

Коментар оставих на фейсбук страницата на градината, но беше премахнат от администраторите на градината по неразбираеми причини от мен. Имайте едно на ум когато кандидатствате в тази детска градина!

Валдорфската педагогика е чудесна когато всички работят ръка за ръка заедно, но за съжаление там явно не се получават нещата точно така.

Поздрави,
Рудолф Щайнер


Виж целия пост
# 1
Здравейте,

В Златно зрънце (както и във всяка детска градина) в важно да работят хора, които имат не само опит, но и високи морални ценности. Децата имитират и попиват примера на учителя и неговите морални качества. В момента в Златно зрънце учителите и децата живеят в спокойна атмосфера, пропита с любов и грижа за децата.

Всеки може сам да прецени и да избере кой да се грижи за децата му и те какъв пример да следват, както и да види на място хората и обстановката.

Поздрави,
Сирма Атанасова
административен мениджър
ЧДГ “Златно зрънце”
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия