Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Октомврийските деца започват с бели от сутринта! - Тема 21

  • 50 937
  • 740
# 735
Аз с тръшкането имам винаги различен подход спрямо ситуацията и моето настроение ... Повече ме притеснява това, че посяга... започна да го прави и на мен и на баща си... Моля, майките с по-големи деца ако са имали такъв проблем да кажат как са се справили... а ако има такива като нас сега да кажат как реагират... днес имахме много грозна случка и направо съм полудяла. Аз постоянно го вардя, правя забележки, вкъщи обяснявам, но той си прави неговото. Днес дядо му беше с нас и понеже не му знае номерата се стигна до изпълнения...
Виж целия пост
# 736
Лид,моята ме пляскаше мен като нещо не й изнася. Започнах да й връщам с шамарче по ръката,с която ме е ударила. Тя си замахва и си пляска стабилно. Също така й се сърдя и казвам,че щом ме бие няма да получи нищо от мен (сок,нещо за ядене или каквото и да е) и се сърдя. Тя много страда като я игнорирам и спря. Може би за около месец се разиграваха тези сцени и от толкова спря. Но ,както и ти пишеш,си зависи от ситуация,от настроения. Скоро се случи да се разплача пред нея и тя дойде и ме гушна,ама много успокоително и зареждащо ми подейства.
Виж целия пост
# 737
И аз го играя този театър със сърденето сега, първоначално го плясках по ръката, с която ме бие, но той ми отвръщаше със същото и спрях... баща му пък се опитва да игнорира и разсейва или да го лишава от нещо което обича - кола, лего, телефон... но нищо не помага... нямам представа от какво се отключи това посягане, но на площадки/детски клубчета като срещнеш някои по-неразбрани и свръх изнервени родители става доста неприятно...
Виж целия пост
# 738
Така е,да. Ние ходим на една безлюдна площадка с малки бебешки пързалки и люлка,та нямаме проблем,а и на дечица до сега не е посягала,но знам ли я.
Виж целия пост
# 739
Патето също посяга и аз, както Ениуан връщам със шамарче през ръката и въпрос "Приятно ли ти е така? На мен не е, а на теб?" Деца също е подплясквала, но много сериозно й се скарах и поговорихме, монолог, нали и сега я гледам, че й се иска да удари, но ръката й притеперва във въздуха за удар, но извърта показалец поклащайки го и казва "аааааа, не, не, не"
Чуби, ясно ми е, че не е само от ревност,, период е, да, но е тегаво. На всеки отказ се тръшка и й слушам изблиците. Таман се кротне след две три седмици и дойде свекърва ми, а на нея й е слаб ангела, казва - не,  а после -добре, хайде, след като се тръшне.
Днес нямаше драма с Патето, но ред беше на Мечето и рева. Изкъпан, преобут и доволно нахранене, 5мин не може да стои сам, трябва да е вкопчен  в мен, а няма как да изкъпя сестра му с него. Утре ще ги вържа в слинга, да видим как ще е. Утре е последната гадна смяна на ММ  и после ще сме си 4-мата вечер.
Патето върви към подобряване, педиатърката каза, че добре съм се
справила. Инхалации, изопринозин, отривин и анафтин, и зеленясалият сопол се избистри. Това ми беше лечението, продължавам го до сряда.
Хич не обичам да давам лекарства без да изписани от лекар, ама ....
Хайде лека нощ от мен, дами!
Виж целия пост
# 740
Хей, изписахме я тази тема Grinning

Понеже нямам идея за име на тема, а и анкета не пуснахме, а и място няма, пуснах нова със същото име Stuck Out Tongue Winking Eye

Хайде в новата тема
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия