Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Санаториум? Къде?

  • 1 329
  • 1
Здравейте, попаднах сна стара тема от 2007 и затова пускам нова.
Дъщеря ми е недоносена - 1610гр в 33-та г.с., кислородозависима и с енцефалопатия, доказана с ЯМР. От тази година й дадоха ТЕЛК 50% с придружител за Смесено специфично разстройство на развитието - F83. Изостава във физическото си и нервно-психическо развитие. (15кг, 119см, с редуцирана мастна тъкан, храни се нормално). Често боледува от задни хреми и инфекции на горните дихателни пътища, три-четири пневмонии и няколко бронхита през последните пет години, два пъти е отключвала анемия, за щастие последния път преди 4 години. Искам да я заведа на санаториум, но ми е трудно да се ориентирам къде.
Моля, ако има някой с опит, да ми препоръча подходящ санаториум. Брат й също боледува от задни хреми и инфекции на горните дихателни пътища, така че бих го взела с нас.
Мога ли да ползвам отстъпки с този ТЕЛК?
Виж целия пост
# 1
С телка не можете да се възползвате,но с направление от личен лекар по клинична пътека може. Ние ползвахме за плоско стъпало,защото нашите здравословни проблеми са по-сериозни и няма рехабилитации за тях. Искаха ни ренгенова снимка на крачетата, да се започне рехабилитация при физиотерапевт, а той да даде направление за хоспитализация. Ние ходихме в Свети Влас в края на месец август.Можете да проучите къде е добре да отидете за вашите заболявания.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия