Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Лятна на Мамите от ИБ

  • 43 809
  • 578
# 570
В болницата съм.Доки само като видя снимката и чу как свиря каза никакво домашно лечение.Дени ще го гледат нашите и дано е здрав и да не плаче за мен.
Виж целия пост
# 571
Бързо да се възстановиш ти пожелавам!  Сега ти трябва спокойствие,  Дени е голямо момче,  не се притеснявай за него,  за да е добре той,  трябва ти да си здрава,  за да си го гледаш. Приеми го,  като отдавна чакана почивка,  наспи се хубаво и си почивай,  без лоши мисли Simple Smile  Сега имаш време да четеш книги,  ако обичаш.
Виж целия пост
# 572
Арвенче,лежа тока и чета,но само за Дени си мисля.Сега говорих с него и каза да не се притеснявам за него,а да се оправям аз.
Виж целия пост
# 573
Ехоуууу,

Тук вече май не сме толкова активни Simple Smile
Виж целия пост
# 574
Мдаа. Не можем да огреем навсякъде.
Виж целия пост
# 575
Не сме,не сме толкова активни тука.
Ние както писах във фейса се подредихме с остър бронхит,перибронхит и стигнахме до болница пак.Сега сме си у дома и се чудя и правя схеми как да го гледаме по дълго вкъщи,за да не го пусна на градина и пак да се разболее.
Виж целия пост
# 576
таман до другото лято и сме изписали темата Grinning
Виж целия пост
# 577
Може, когато ни започнат ученическите проблеми, да сме по-активни. Но май във ФБ е по-лесно.
Виж целия пост
# 578
Като се загаджят и тръгнат по дискотеките, да седим да ги чакаме по нощите и ще активираме набързо пак.   Иначе аз нещо мамите ги позабравих сякаш от как забременях, рядко пиша. По лесно ми е във фейса групите. Отчетната ми е меко казано скучна.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия