Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Антисоциални, интровертни, темерутковци - 2

  • 18 534
  • 383
По молба на бубанка пускам новата тема.

Линк към старата:
Тема 1
Виж целия пост
# 1
Да си продължа от предишната - аз от доста време съм в изцяло женски колектив. Наистина има доста интриги. Но зависи и от хората, има и свестни жени при нас.
Виж целия пост
# 2
Идвам в новата тема Flowers Hibiscus благодаря, Вероника!
И аз съм в предимно женски колектив, има змии, има и свестни, както навсякъде.
Виж целия пост
# 3
Цяла една тема изписахме, браво на нас! Grinning
Колкото и да е трудно в учителската среда аз искам да работя като учител. Да си свърша работата и да се прибера, не да оправям клюки и кой какъв учител е.
Сега като колежките са разбрали, че ме съкращават казали, че съм била много хубаво момиче, защо така се случило...А като бях на работа не беше така.
Виж целия пост
# 4
И аз мечтая да се завърна към даскалуването, сигурно съм луда... Искам да работя с деца. Но финансово не мога да си го позволя.
Виж целия пост
# 5
Да, по- хубаво е да се работи с мъже. Макар че и те изхитряха и често разнасят клюки като баба Пенче от мегдана. Ама като цяло поне не е непрекъснато и за всяко нещо.
Виж целия пост
# 6
Вярно е, че някои мъже са кошмарни клюкари и интриганти, но е рядко и обикновено останалите бързо ги разкарват. Докато при женски колектив е няма такава простотия и интригантстване...и лицемерие, и гнусотия. Ама каквото такова, това е само работа
Виж целия пост
# 7
♥ HAPPY, пожелавам ти все пак работната среда да се окаже добра. Нерядко може да се работи спокойно, дори се завързват приятелства. Стискам палци всичко да е наред!
Пък дори и да има 1-2 дразнители, не им обръщай голямо внимание, все пак, както каза, това е само работа.
Виж целия пост
# 8
И аз не мога да се изтъквам. Просто не ми идва отвътре да бия тъпана колко много неща съм свършила но от това, което съм видяла, това е най- печелившата стратегия, датираща още от ученическите години.
Виж целия пост
# 9
Като чакаме служ.транспорт едната колежка всеки ден дава пълен отчет какво е правила, къде са ходили с мъжа ѝ, какво са яли, колко е спала, всич-ко! Не, че някой я пита, но тя си говори. Е, аз това не го мога и никога няма да се насиля да го правя. Просто не смятам за нужно да давам обяснения.
Ако ме питат нещо конкретно, ще отговоря, но да държа реч, не, не е в мой стил. Simple Smile
Същото е и за работата.
Виж целия пост
# 10
Аз съм чудесен слушател. Тук си задоволявам нуждата от споделяне. На живо често даже не успявам да взема думата от такива екземпляри.
Виж целия пост
# 11
Наскоро ми попадна статия за емпатите и бляк, разпознах се във всяка дума. После прочетох доста по въпроса и си поставих диагноза, че съм стопроцентов емпат, обаче имам генерален дефект - не съм се научила да отблъсквам кръвопийците. Работя по въпроса, но за съжаление цедката ми е едра. Трябва да се постарая повече. Не е само до това да изхвърля пиявиците от живота си, на мен често ми се случва да усетя чужда болка на съвсем непознати хора - на опашката в магазина, на съседа до мен на театралното представление, на жената на гишето в пощата. Гадно е, искам да спра да усещам тези неща, защото ми докарват главоболие и най-ужасното - усещам се виновна, че самата аз съм щастлива при вида на толкова нещастни хора покрай мен.
Виж целия пост
# 12
Eva+, това ли е статията?
Аз също съм 100-ов емпат. Като малка почти всеки ден си поплаквах след игра навън. Майка ми все ме питаше защо плача и като й отговоря, че не знам, ми се смееше, че рева без причина... и сега го разказва като смешка. 🙂
С течение на годините, вече ми стана доста по-трудно да преработвам всичкия боклук, затворих се в себе си, разболях се. Доста от тези, които бяха около мен и наричащи се мои приятели, изчезнаха или си намериха нелепи причини да ми се сърдят.
Това е накратко, пиша през телефона и ми е трудно с по-дълги писания...

Та... от всичко от заглавието на темата, аз не съм темерут, де да бях. Само се правя на такава напоследък, вид защитна стена...
Виж целия пост
# 13
Да, Некста, има и други статии по темата в този сайт. Четох и на английски, но не владея езика толкова добре, колкото искам.
Аз явно съм станала темерут именно заради чувствителността Grinning, и така е по-добре. Приятелите ми са малко, но разкошни хора.
Виж целия пост
# 14
Сега се е наложила някаква мода как всички трябва да сме позитивни и пренавити като дрогирани хиперактивни деца, от което се възползват всички арогантни простаци и интригантващи безделници. Според мен си е съвсем нормално човек да има малко приятели, много познати и колеги. Не виждам как и защо трябва всеки да ми е приятел, да ми нарушава личното пространство, да ми се качва на главата и аз да съм много щастлива от това
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия