За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 60 920
  • 743
# 75
Може ли идеи и рецепти за приготвяне на домашни бонбони,съвсем обикновени или както ги правите у дома? Благодаря ви предварително.
Повече от разкошни.
http://recepti.gotvach.bg/r-97944-Бадемови_бонбони_с_марципан_и_фурми
Виж целия пост
# 76
Ето едни и от мен:

Бонбони Baci Perugina
Виж целия пост
# 77
Здравейте ,някой дали знае какви подправки слагат на свинските пържоли в Кауфланд(тези с зелената марината ).
Аз слагам мащерка, чесън, черен пипер,  мед и вегета,но струва ми се че не е точно същата.
Виж целия пост
# 78
Зелената и червената марината се продават в пликчета, купувала съм от Фантастико.
Виж целия пост
# 79
А на коя фирма са ,защото при нас го няма този магазин.
Виж целия пост
# 80
От майка ми знам, че при консвервиране на месо, бурканите не трябва да са мокри. Обаче мен ме мързи да ги подсушавам след измиване и като се замисля, не виждам логика в това да трябва да са сухи. Но все пак не ми се рискува. Какво ще ме посъветвате? Става въпрос за пилешко + бульон
Виж целия пост
# 81
Аз ги мия с гореща вода, обръщам ги с дъното надолу на сушилката и почти сами си изсъхват. После само подсушавам ръбчето.
Виж целия пост
# 82
Аз ги наредих в тавичка на фурната на ниски градуси, ама пусто не ми се чака. Искам да пълня
Виж целия пост
# 83
Със сешоара да ги издухаш освен? Шегувам се Joy
Виж целия пост
# 84
Не е като да не съм сушила някоя блуза или мокри обувки. Колко му да е духна няколко бурканчета Joy
Виж целия пост
# 85
Във фурната не можеш ли да ги наредиш обърнати и да я пуснеш на най-слабото. Само да не я забравиш де....Или я включи на малко по-силно и я изключи за по-сигурно....

Извинявай, ти вече си го направила Simple Smile
Виж целия пост
# 86
Аз използвам микровълновата за тази цел .
Виж целия пост
# 87
Всъщност, ти като налееш бульона ще се намокрят, не виждам какво ще им стане ако са леко мокри предварително
Виж целия пост
# 88
За МВ не се сетих Hug

Ох, бясна съм. Купих си малки бурканчета с винтови капачки, обаче малко повече от половината от общо 40 - превъртат Dizzy Face Добре, че ми излязоха само 20 пълни буркана, като 16 от тях май са наред, а другите 4 превърта и ще ги прибера в хладилника без да стерилизирам, защото ще проникне вода. Останалите 20 капачки са неизползваеми
Виж целия пост
# 89
Прибирай всичко в хладилника, ако не е наложително не прави повече буркани с месо, вече е горещо в БГ, ще бомбират и има опасност ит ботулизъм
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия