Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Помощ относно работата ми...

  • 6 120
  • 21
Здравейте на всички ! Искам да ви попитам,дали можете да ми кажете нещо по-конкретно за моята кариера,тъй като в момента е в застой.Днес и вчера бях на интервю,за което имам някакви надежди,тъй като са свързани с развитие в моята област.Въпросът е,че тези "надежди",вече взеха да се изпаряват...Особено след последните два секстила между Юпитер в Скорпион и Плутон в Козирог на 15 януари 2018 г. и на 14 април 2018 г. Особено вторият беше доста тежък...Общо-взето се занимавах с разни идиоти,които търсиха как да се заяждат с мен...Ами нормално,кадърните и умни хора никой не ги харесва ! Въпросът е,че си изтървах шансовете за просперитет на последното работно място...в ресторантът на един петзвезден хотел,като управител...Какво да очаквам още ?
Плутон в конюнкция с МС,Юпитер в секстил с МС,Сатурн в тригон с Асцендент/Десцендент,Юпитер в тригон с Южен Възел/Северен Възел,Юпитер в конюнкция с Плутон и Южен/ Възел/Северен Възел в конюнкция със Сатурн...
Всичко това удря здраво по кариерата,взаимоотношенията и кармата...Колко ПО-ЗЛЕ ще става !?

https://ibb.co/niMrq8 <-- Натална карта
https://ibb.co/hpbfiT <-- Прогресии
Виж целия пост
# 1
Удря, да, тъй като гледам доста здраво удря.
Виж целия пост
# 2
Не съм чувала досега да се правят прогнози за каквото и да било само по вторична прогресия. А преди Плутон, смея да твърдя, би било добре да се оцени ситуацията чрез септенера. Там са по-съществените моменти. Но за да може да се състави каквато и да било прогноза, се разглеждат доста техники. Първо обаче трябва да видим  къде, аджеба, е голямата бляскава кариера в радикса? Има ли я заложена по натал като възможност? Оценяваме картата и определяме сигнификатора на професията, както и на всяка друга тема в хороскопа.

Тук виждам големи очаквания по Слънце/Юпитер в Лъв, но картата е нощна и Слънцето не е първостепенен фактор тук. Освен това и двете планети не виждат МС, т.е. нямат никакво отношение към професионалното поприще. В знака на МС Юпитер е в падение, Слънцето също няма достойнства.
В 10 дом имаме силен, но ретрограден Сатурн (а картата е нощна, кофти) – той управлява знака на МС, но не го вижда, намира се в следващия. И посредством опозиция със Слънцето вероятно ще създава спънки и разминавания с очакванията в кариерната сфера и тази свързана със социалния статус. Поне до към 30.
И какво остава? Водещото светило е в слаб кадентен дом, при това 12ти.. Триплицитетните му управители са под земята, в дъното на хороскопа, което говори за доста по-късна реализация на техния потенциал. Не виждат МС, както казах, и нямат там никакви достойнства.
Най-силната планета, която вижда МС, е Меркурий в Дева. Да, тук има сръчност, гъвкавост, комбинативност. Но повече за бакалски сметки, отколкото за мениджмънт. Меркурий няма аспект нито с Юпитер, нито със Сатурн. Силна Дева има и тези планети аспектират МС, като Венера е един от триплицитетните му управители. Но тя е в знак на падение. Тук меркурианското влияние е най-силно. Раху близо до МС също не предполага стабилна кариера – някъде да се закотвиш и да не мърдаш. Той винаги носи тенденция към динамика, промени. Ако трябва да обобщим, сериозни указания за директорска кариера аз тук не виждам, максимум средно ниво в някоя от обслужващите сфери. Откъм доходи не е чак толкова зле, ще има и ще идват от подчинена позиция или обслужване, наемен труд.


 

Виж целия пост
# 3
... Освен това и двете планети не виждат МС...


 


Как се разбира кога една планета вижда или не вижда АС, МС, ДС...?
Виж целия пост
# 4
За АС и МС се отнася, това са двете най-важни точки.
Аспектът е "поглед", затова в повечето астрологични трактати така се казва. Ако Кронос десетори Афродита и Зевс не гледа, нативът ще... [трактовка]. Говорим само за мажорни аспекти.
Виж целия пост
# 5
Докато продължаваш да мислиш, че планетите ти удрят по семейството и кариерата, дотогава ще имаш проблеми с работата. Не се заяждам просто звучи наистина нелепо. Какво общо може да има газов гигант с кариера семейство и тн.
Виж целия пост
# 6
Ами нормално,кадърните и умни хора никой не ги харесва ! Въпросът е,че си изтървах шансовете за просперитет на последното работно място...в ресторантът на един петзвезден хотел,като управител...Какво да очаквам още ?

Смея да предположа, че с доста такива ситуации ще се сблъскваш в професионалния си живот. От една страна имаш силно Слънце в един знак с Юпитер. Огнена Луна в тригон към тях също допринася за добра самооценка. Но, от друга страна, най-високо в хороскопа е разположен Сатурн, той е в опозиция със Слънцето. Удари по личната самооценка отвън ще идват, докато търсиш и утвърждаваш своето място в социума.
В момента транзитният Сатурн вече е в знака на МС, макар че технически още не го е стигнал. Но и това предстои. Сега е актуална квадратурата му с Луната, която не е добре поставена. А това е водещото ти светило. Просто периодът е такъв, че независимо къде се намираш, в каква работна среда и колектив, има един вътрешен дискомфорт и безпокойство. За това допринася и транзитът на Марс/Кету върху наталния Сатурн, докато Раху преминава през Слънцето. През лятото там предстои затъмнение.

За Юпитер отчасти си го нацелил. По екзалтация има отношение към Имум Цели, освен това се намира, заедно със Слънцето, в 4ти знак от Асцендента.

Къде я учите тази "предсказателна" астрология, по форумите ли? Smile

Виж целия пост
# 7
Емилия,ще имате връщане към стара работа, края на м.август и до края на м.септември.Дори в момента някъде съдбата Ви подготвя за това,но и Вие трябва да й помогнете,като се върнете назад.
Виж целия пост
# 8
Емилия,ще имате връщане към стара работа, края на м.август и до края на м.септември.Дори в момента някъде съдбата Ви подготвя за това,но и Вие трябва да й помогнете,като се върнете назад.
Това за "добро" ли ще е ?
Виж целия пост
# 9
Емилия,ще имате връщане към стара работа, края на м.август и до края на м.септември.Дори в момента някъде съдбата Ви подготвя за това,но и Вие трябва да й помогнете,като се върнете назад.
Това за "добро" ли ще е ?
Този въпрос вече отива към по-подробно разглеждане, но принципно това е посоката.
Виж целия пост
# 10
Докато продължаваш да мислиш, че планетите ти удрят по семейството и кариерата, дотогава ще имаш проблеми с работата. Не се заяждам просто звучи наистина нелепо. Какво общо може да има газов гигант с кариера семейство и тн.

И аз така мисля, обаче Емилия е убедена, че планетите й правят мръсно Mr. Green
Нали си чувала максимата: какъвто ти е ума, такъв ще ти е и дома? Дано Емилия прочете тази поговорка, ама дали ще й обърне внимание, не знам.... Outta Joint
Виж целия пост
# 11
Моля ви, да погледнете и моята карта. Имам един единствен въпрос свързан с работата ми.
Напускам старата си работа /подала съм предизвестие/ , юли месец ще се явявам на конкурс за работа, която страшно много искам. Въпроса ми е ще успея ли?
Виж целия пост
# 12
За да може да се отговори на такъв въпрос, се прави прогностика по няколко техники, а това е трудоемко занимание. А всяка една прогностика изисква и анализ на натала, как е представена съответната тема.  Съмнявам се с 5 минути гледане да може да се отговори на въпроса. А само по транзити и лунации не се прави прогностика.

Построих и разгледах хорарна карта, с часа на въпроса. Изглежда радикална, но според мен повече отразява текущата ситуация и скорошно напускане /приключване/, отколкото предстоящия конкурс. Час на Сатурн. Сигнификаторът на питащата е в силен дом, но няма никакви есенциални достойнства и подкрепящи аспекти. Абсолютен перегрин, дори триплицитет няма. Позицията и предстоящите аспекти на Луната не ми харесват. Меркурий е точно на МС, разходящата опозиция на Луната с него вероятно сочи въпросното предизвестие. Луната се е запътила към съвпад с Кету и Марс, ще завърши престоя си в знака с опозиция към Венера – сигнификатора на питащата. Хм... посредствен резултат. За мен тази карта отразява вълненията покрай предстоящо финализиране, а не ново начало.
Виж целия пост
# 13
принципно това е посоката.
Титания,извинявай,че отново те притеснявам,но ми е интересно...
На 18-ти започнах нова работа (не съм подписвала договор все още,но обещанията бяха добри УЖ) и ми е интересно,дали става въпрос за "тази работа" ? Тъй,като отново се върнах на старо място...Имаш ли в предвид,че "връщането на стара работа" ще бъде в този момент (сега) или наистина към краят на месец август или началото на септември ? Благодаря ти предварително !
Виж целия пост
# 14
И на мен ми е интересно какво точно съм видяла тогава, когато съм отговаряла Blush Simple Smile Grinning .
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия