Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Диана Стоянова 104 СОУ

  • 1 677
  • 5
Моля за мнение за Диана Стоянова,която взима нов клас с първокласници в 104 СОУ,от майки чиито деца са учили при нея.
Виж целия пост
# 1
Здравейте! Научихте ли нещо за Г жа Стоянова?
Виж целия пост
# 2
За съжаление, не.
Виж целия пост
# 3
Днес на родителската среща, казаха че г-жа Стоянова, която е класна на 1в клас ще ни преподава по английски. Ние сме в А паралелка, т.е. г-жата е квалифицирана и по английски също, освен като начален учител!
Виж целия пост
# 4
Генерално бих се радвала на коментар за училището. Материална база, извеждат ли децата навън, имат ли зелени училища? Моето дете ще е там евентуално в първи клас през септември 2019. Всякаква информация би била от полза. Мерси.
Виж целия пост
# 5
Училището в последните години набира скорост. Аз лично голямото ми момче беше в 73, но тази година малкия го записах в 104, независимо че беше приет и в 73. Нивото на учителите на набора, който е 1ви клас тази година е несравним с този на 73то.

С няколко думи у-щето си има няколко предимства, заради които аз лично го предпочетох пред това на голямото ми дете: отделна сграда за първолаците, която е само и единствено за тях; няма гимназисти и е само до 7 клас; има английски ( а не немски - само да вметна, че в 73 подготовката по немски е трагична и това е не само мое мнение, тя направо си липсва, при положение, че децата имат всеки ден и безкрайната претенция, която имат!!!!); по-малки класове (децата са около 25-27, а не по 31-32 и това е от голямо значение, вярвайте ми) и не на последно мяасто - сработен екип от учители с малко текучество, което им дава увереност как да работят с децата!!!

Негативите са старата база, но е доста поддържана в предвид възрастта на самото у-ще и смените, които започват от 2ри клас!

Дано да съм била полезна...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия