Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Астрокартография - пътуване според звездите?

  • 5 185
  • 21
Вярвате ли в това? Аз дълго време живях в Европа и това, което AstroClick Travel ми показва съвпада обикновено. Е, лунната ми линия не беше много позитивна (луна в скорпион имам). Но в Париж имам линия на Венера и се влюбих в този град. Там където ми е линията на Плутон се разболях и местните бяха доста злобни към мен. Не трябвало да се живее на места над които Плутон ти е под ъгъл. Като цяло хубави места били тези с линии на Венера, Юпитер и Слънцето в близост, тоест за мен само Източна Европа става донякъде и може би около Париж и Лондон. И няколко островчета. От богатите държави по-близо само Финландия и чааак в северна Швеция... Grinning
Виж целия пост
# 1
И при мен работи Simple Smile
Виж целия пост
# 2
И при мен на 100%
Виж целия пост
# 3
Добре, а вие смятате ли че и малките и неутралните линии-аспекти влияят? Защото според Astro.com в един европейски град имам малка, уж неутрална марсова линия (Mars quincux As) и там местните бяха доста агресивни. И аз ставах по-агресивен сякаш. В родната София имам главна Юпитер и малка Слънце, но за съжаление и малка Плутонова, т.е. може би град с Юпитер без плутон ще е по-добре?
Виж целия пост
# 4
Всичко влияе. Щом си нададеното място - там всичките линии ти влияят.
Виж целия пост
# 5
Значи ако в Швеция имам чист Юпитер без тая крива плутонова линия ще е по-леко въпреки, че нашата култура е по-топло южняшка от тяхната?
Виж целия пост
# 6
Никога не съм си правила такава картография. Ще се опитам да си я проверя. В astro.com ли да потърся програмата?
Виж целия пост
# 7
Да, в Astro.com е. От менюто Horoscopes -> AstroClick Travel

Въвежда се име (може и псевдоним), дата и час на раждане, държавата и града. Избира се от падащото меню континента. Само че аз гледам всяко подменю. Първо виждам основните, после хармонични и нехармонични и дори неутралните аспекти.

При кликане върху някой град дава определение на основното влияние на това място. Но за лунните линии пише хубаво, а по личен опит линията Moon IC line е негативна, вероятно защото съм с Луна в скорпион. Успех! Simple Smile
Виж целия пост
# 8
Попътувах си бая. Blush
Много интересно! Благодаря, не знаех за това интересно изследване. Навремето при консултация с астроложка, бях питала точно за местоживеенията ми. Но отговорът й беше странен- отговори ми, че ако сега отново живея в града Х, нямало да се чувствам така добре, както " тогава'.
До сега гледах какви линии минават през него, а също и през настоящия град, в който живея. Гледах и града, в който съм родена. И там, където си правех дипломната работа........и къде ли не.
Интересното е, че през всички тези възлови градове от живота ми,  минава по някоя (понякога и по две) важни линии.

С кликане върху някой град не ми се получава.  Какво да направя, за да ми се активира града? Между впрочем, града, в който живея, го няма на картата, а е голям град, столичен на област.
При кликане върху планетата, показваща аспект, излиза в менюто отстрани обяснение, което е доста общо.
Цветовете на линиите,  указание за вида аспект ли са или за вида планета?

Виж целия пост
# 9
Не, цветът е само за планетата - например Венера е винаги зелена, а Юпитер лилав. Ако градът го няма най-първата опция е Scalable Google Map, където може да се скролва/увеличава картата. Но за нея показва само основните аспекри. Честно казано и аз търся някой да ме насочи към ползотворни места.

Има и теории че има relication chart, тоест като се местиш се местят планетите от дом в дом. Не мога да кажа дали е вярно, но мога да потвърдя за тези астро линии, че е вярно. Да живея на място с плутонова линия си беше ад.

Дори уж неутралните аспекти влияят, неутрален нептунов аспект в един град. В интернет пише, че е зле за кариерата и... неслучайно там ме уволниха още в изпитателен срок. Grinning
Виж целия пост
# 10


Iwan87 благодаря за обяснението.
Не мога да намеря къде е това Scalable Google Map. Ако линията не минава през града, а 'наблизо' , как да преценя дали оказва влияние, още повече, ако минава и друга по подобен 'близък' начин?
Каква е била плутоновата линия при теб? Няма ли значение аспекта й? А също разположението и аспектите на Плутон в картата ти?

Виж целия пост
# 11
Мен северът винаги много ме е привличал, и то не защото обичам студа, напротив. Но нещо в мен е трепвало, когато е ставало въпрос - необяснимо, без аргументи или някаква логика Innocent Хората искат на Малдивите, аз в Лапландия Satisfied

Преди да започна да се занимавам с астрология  и да видя тези карти - вече се оказа, че съм била на две "неслучайни места". На картите - едната е на света, другата на Европа - в Северна Европа - има място, на което се пресичат много линии. Изглежда - ей така в нищото - точно там съм била на експедиция - бях в 8 клас ... По-късно ходих и до Осло и наоколо. И на двете места се чувствах много, много добре. не бих живяла там по ред причини, но е факт, че ми беше добре Simple Smile На този етап не мисля да емигрирам. Другo по темата - в наталната ми карта Марс е на 2 градуса от IC. В един период - скитах много, смених градове - установих се в София, където Марс ми се позиционира точно на IC. Тук си създадох дом, омъжих се и т.н.




Виж целия пост
# 12
a.l.e.n.a, при теб Марс явно е силно поставен и постоянно действаща енергия. Все се изявява, нали АК ти е също Марс.Simple Smile
Моят Марс е Йогакарака, в 10 дом, в собствен знак ( по ведите) ,  а на сина ми е като при теб-АК. Чета, че урокът на Марс като АК бил да се научим да губим. Вярно ли е?
Аз също винаги съм обичала севера, а студа- не. Скандинавия, преди размътването им, за мен беше приказна дестинация.
Интересно ми е за Плутон, понеже негова линия (квадрат с МС) минава при сина ми 'наблизо' до града, в който живеем. А Iwan87  сподели неприятни неща за Плутонова линия. Как да разбера дали това 'наблизо; дава отражение?
Намерих къде е Scalable Google Map, активирах го и излизат аспекти на планетите само с IC , DS и AS.  Тях към неутралните ли да ги причисля?
Тригоните, квадратурите, секстилите, минорните аспекти изчезват.
Също, забелязах нещо странно. Когато активирам хармоничните аспекти, виждам линии, някои от които после ги има и в случаите, в които съм активирала само дисхармоничните аспекти.
Например, аспект на Луна на AS или СЛВ на IC се появяват и в двата случая.
Виж целия пост
# 13
Катерица, не мога да ти кажа честно казано, не съм вещ в тези неща, просто като любител открих този сайт и се оказа, че тази така негативна линия на Плутон там отговаря напълно на това, което изпитах - злобни местни, скандали, жени, които ми създаваха проблеми хаха...

Лунната обаче е описана като хубава, е на мен не ми харесва как ме приемат местните там, напълно невидим ставам и са дръпнати. А луната ми била в Скорпион, може да е заради това.

Иначе и на мен в Европа най-добрата ми линия се пада от Атина до Лапландия предполагам, май ще трябва да се ходи мнооого на север... или пък в Лондон, защото и там е добре. Варшава също. София също, но тази малка тъмна на Плутон може би влияе тук също?

Тези, които се появяват винаги, са основните линии. Те винаги си стоят на всяка карта, без значение коя опция се селектира, защото са най-силните и основните. Освен това аз май установих, че имам малка неточност в минутата на раждане, някъде с 1-2 минути. Сложна материя е астрокартографията, но еуфорията която изпитах в Лондон и Париж доказа че е истина, там и в двата града имам малка линия на Венера. Аз точно се замислям за емиграция, но искам да пресея местата. Винаги ме е привличала Полша и в частност Варшава, както и Прибалтика и сега знам защо. Странно, но в Атина не бих живял. Германия, Чехия и Словакия са ми по-скоро анти. А Бенелюкса и Френската Ривиера колкото и да са добри са ад за мен, буквално.
Виж целия пост
# 14
 Благодаря, ориетирах се.
Плутоновата линия, която ти минава през България е в секстил с АS, не би трябвало да е разрушителна, по- скоро проникване в 'тайни и загадки' Simple Smile. Още повече, че другите две са хармонични: на Юпитер и Слънцето.
Виж целия пост

Препоръчани теми

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия