Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Образцова математическа гимназия (ОМГ) „Акад. Кирил Попов“, Пловдив - гимназиален курс

  • 8 535
  • 50
# 15
До миналата година имаше списъци на децата и класните ръководители. Като се има предвид, че училището е с временно изпълняващ длъжността Директор до конкурс и назначаване на нов такъв и като знам кой евентуално може да я върши тази работа, изобщо не се изненадвам.
До утре може и да си променят мнението и да качат списъци на сайта или поне на табло в училището, но с тази защита на личните данни малко прекаляват.
Ами отидете вие до училището, дирекцията е на третия етаж, пък може и да им дойда на ум, че все пак хората имат нужда от информация.

В крайна сметка съпругът ми отиде до училище и с много труд успя да изкопчи тайната информация, че синът ни е в 8б клас, но трябваше да излезе от работа. С въпросния Закон за личните данни си отиде и малката прозрачност в образованието, а и във всички останали сфери. Накрая мистериозно вместо в клас 26 човека, се оказват по 30. Да не говорим, че явно само МГ тълкува закона така, всички други училища дали на сайта или на таблото обявиха списъци с приетите ученици и разпределението им по класове.
Виж целия пост
# 16
Списъци ще има на 14/09 след 12,30.
Откриване на учебната година на 17/9 от 10,30.
Да са в училище 15 мин по-рано с пълна униформа.
Виж целия пост
# 17
... Да не говорим, че явно само МГ тълкува закона така, всички други училища дали на сайта или на таблото обявиха списъци с приетите ученици и разпределението им по класове.

Не всички. В някои родителите научиха класа си от обаждане на класния ръководител преди родителска среща.
Виж целия пост
# 18
Някакви отзиви за Тодорка Донова от МГ Пловдив, това ни е класната, преподава по английски? По математика ще ни преподава Елка Вълканова.
Виж целия пост
# 19
Някакви отзиви за Тодорка Донова от МГ Пловдив, това ни е класната, преподава по английски? По математика ще ни преподава Елка Вълканова.
Е. Вълканова е нашата класна. Аз много я харесвам - интелигентен и възпитан човек, страхотен преподавател по МАТ.
А някой с отзиви за Христинка Минчева по англ. език?
Виж целия пост
# 20
Ако не беше Хр. Минчева, моята още щеше да срича на английски. Много приятен, интелигентен човек, от когото могат много да научат. Дано не отсъства много често, че страда от мигрена. Но в 8 клас в СП успяха да минат учебниците на английските паралелки. Даже се надявах тази година пак тя да ги поеме, но явно ще е последната година по АЕ по специалността.
Виж целия пост
# 21
Много благодаря за мнението!!! Английският е важен предмет навсякъде, особено за хора без сертификат, както е при нас. Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
Виж целия пост
# 22
На тази възраст сертификатът е само за самочувствие. Така че не е никакъв пропуск.
Виж целия пост
# 23
Моля ви да споделите впечатленията си от гимназиалния курс в Пловдивската математическа гимназия - дисциплина, ниво на учениците, ниво на учителите, цялостна среда, особености от всякакъв род и всичко друго, което касае процеса на обучение.
Като родител на ученик в това училище,мога да кажа че за три години съм се убедил, че дацата се претоварват с купища домашни и извънкласни дейности.Учителите се правят на ,, взискателни" и не се съобразяват със необходимото свободно време на децата и ги засипват с домашни и контролни работи.Нивото на стрес в това училище е високо.Препоръчвам Ви да не си го докарвате на главата.Това училище е вредно за здравето на децата Ви!!!
Виж целия пост
# 24
Последният пост е пълна измислица. Дъщеря ми завърши тази година. Нито се е претоварвала, нито се е скъсала от учене. Извънкласните мероприятия са по желание. За мен и моето дете училището си беше ОК.
Виж целия пост
# 25
Десетита члена на фамилията ни са учили и учат в това училище. Според мен всички сме си добре с главата, но пък може да сме генетично увредени и някак си сме издържали на "свръхнатоварването".Head BandLaughing
Виж целия пост
# 26
Даже им е малко натоварването, особено по езиците.
Виж целия пост
# 27
Завършила съм математическата преди доста години, в момента синът ми учи там-в 6 клас
Според мен даже ученето е малко
До 7 клас поне повече домашни имат само по математика и български
Ако имате  умни и мързеливи деца -това е мястото Wink
Виж целия пост
# 28
Дъщеря ми завърши тази година. Да, има моменти, в които се е налагало здраво да учи, но как иначе без усилия ще се върви напред?
Беше в чудесен клас. С болка се разделят. Не престана да излиза и се среща през цялото лято с много от съучениците си. Гимназията е добро място, но всъщност такава я правят съвкупност от учители и ученици, а те са променливи величини във времето.Wink
Виж целия пост
# 29
Anonymous Citizien - явно сте направили грешен избор за детето си с това училище. Хубавото е, че може да го поправите - РУО обявят свободните места по училища няколко пъти годишно. Винаги може да смените обстановката и да намалите стреса за детето. Аз не бих чакала 3 години както сте направили.
Иначе като всяко училище - има си позитиви и негативи. Като всичко в живота.
Въпрос на личен избор е как човек гледа на това и по кой път тръгва Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия