Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Кое е най-важно за Вас в работата?

  • 10 782
  • 70

Анкета

Кое е най-важно за Вас в работата?

Опции:

Здравейте,

Реших да Ви питам от какво се ръководите при избора си на работа? Аз например се лутам между опциите да работя нещо, което не ми доставя удоволствие (ходя на работа с нежелание, така да се каже), но е доста добре платено и работа, която обичам, с гъвкаво работно време, но не с особено висока заплата. Мога да издържа финансово на втората работа, но с известни лишения.
Как е при Вас?Виж целия пост
# 1
Гласувах заплащането, защото с другото мога и правя компромис в някаква степен. Но пък от опит да кажа-ако отношенията са отровни, нищо не е в състояние да ме задържи на дадена позиция.
Виж целия пост
# 2
Гласувах за удоволствието от работата,макар че за мен и заплащането има значение. В моя случай работата ми изпълнява и двата критерия,но лошото е отношението на работодателя и средата която се налага от това му отношение. В момента хубавото е че си почивам от това защото съм в майчинство и мога да помисля дали след това да сменя средата или да търпя работната среда заради работното време  в което ще мога да се грижа и за детето си
Виж целия пост
# 3
Работа от вкъщи, не мога да си представя да пътувам до работа и да стоя по цял ден на някакво бюро. Високо възнаграждение и кариерно развитие.
Ако не са налице тези 3, следователно не е моята работа. Ако трябва да поставям нещата на кантар, предпочитам трудна и изнервяща работа, но пък с мотивиращо възнаграждение и бонуси.
Виж целия пост
# 4
Високото заплащане ми е най-важно. По щастливо стечение на обстоятелствата моята работа освен прилично заплащане ми доставя и удоволствие, но дори да не беше така с това бих могла да направя компромис. Но не бих направила компромис със заплащането. Това ако приемем, че имам избор разбира се. В края на краища основната причина да се ходи на работа са парите. Иначе с голямо удоволствие, но пък безплатно мога да си лежа на дивана в къщи.  Laughing
Виж целия пост
# 5
Гъвкаво работно време. Работата ми е такава, че ако искам повече пари, мога просто да поема повече работа. И, разбира се, ми е удоволствие.
Виж целия пост
# 6
Е, защо само 1 отговор? Аз исках да маркирам 2 – удоволствие от работата и добри взаимоотношения в колектива. Заплащането е чак на трето място.  Sad
Виж целия пост
# 7
Заплащането,при все че и колектива е много важен!Не обичам да работя във враждебна среда,просто напрежението между колегите се усеща във въздуха и имам чувството,че някой постоянно ме наблюдава!Но да ценят това, което правя подобаващо е от първо значение,не за друго ,но всеки ходи на работа за ПАРИ.Много малко са щастливците ,на които хобито име професия и им носи пари и удовлетворение от тази им дейност.Такъв пример ми е Димитър Рачков имам чувството,че този човек живее във роля.
Виж целия пост
# 8
Спокойствие и минимум стрес. Здравето ми е най- важно. Парите не са ми били на първо място никога.
Виж целия пост
# 9
Спокойствие и добър колектив  за мен е най-важно. Както и да няма напрежение.
Виж целия пост
# 10
Не мога да посоча нито един отговор, защото всички, които са изредени, са ми важни. Работила съм в отровна среда, ужасно е, започнах да вдигам кръвно и ходех с нежелание на работа. Работила съм нещо, което не харесвам, бях в депресия през цялото време, сутрин отивах преди всички, наревавах се едно хубаво и тогава започвах да работя. Сегашната ми работа отговаря на всичките ми изисквания, само заплащането не е съвсем както го искам, може и повече, но пък имам самостоятелност и гъвкаво работно време, добър колектив, някои социални придобивки. Парите ми стигат, не остават толкова колкото ми се иска за глезотийки, но пък спокойствието ми е много важно. Също и почивките и отпуските и фиксирано работно време. Изобщо вече не работя извънредно както преди, свърши тая!
Виж целия пост
# 11
Не мога да посоча нито един отговор, защото всички, които са изредени, са ми важни.
Мдам, и аз така.
Виж целия пост
# 12
Мда, безспорно всички са важни. Но само, който не е бил в отровна среда, може би ще сложи парите на първо място.
Никакво голямо, не най- голямото възнаграждение не може да ме задържи в змийско гнездо.
Виж целия пост
# 13
В момента работното време и заплатата са ми най - важни, тъй като имам малко дете. Иначе буквално работя в змийско гнездо, мога да определя преките ми колежки с една дума - зли. Към настоящия момент, обаче, ще търпя.
Виж целия пост
# 14
Най - важно ми е да се чувствам добре, да няма напрежение и интриги. Парите също са важни, но ако атмосферата на работното място е отровна, бягам с 200!
От опит говоря 😁
Виж целия пост

Препоръчани теми

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия