Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 6

  • 46 674
  • 745
# 735
Ти беше с ниско АМХ. При това положение няма как да кандидатствате, каквато и да е спермограмата. Зачерквай ЦАР и давай нататък по списъка Simple Smile
А лапаро защо ще ти правят?
Виж целия пост
# 736
Sisi345, успех ти желая!! Animal BeeAnimal BeeAnimal Bee
Виж целия пост
# 737
Лапаро вече ми е правено веднъж преди 7 години. Тогава ми отстраняваха хидросалпингс.
Сега като говорихме с доктора, каза именно това, че нещата с времето се променят и иска да се презастрахова дали наистина ми е прекъсната дясната тръба и дали нямам нов хидросалпингс, защото имал навикът да рецидивира. ( така ли се казваше...вече съвсем изкуках).
А хистерото е заради вероятността да имам полип.

Sisi345, стиснати палци и от мен Simple Smile
Виж целия пост
# 738
На мен също ще ми правят заради същите причини, но преди трансфер.
Виж целия пост
# 739
Хър наслаждавай се на сватбата, както каза Стела с ниско Амх не ставаш за фонда и не го мисли него.
При нас пък казват за спермограмата всичко е наред или не е наред.
И при всички пресни трансфери казват всичко е нормално като обем, концентрация и подвижност. И аз повече не я мисля спермограмата. След като се оплождат яйцеклетката без ИКСИ значи разчитам че наистина проблема е само моята възраст и качеството на яйцеклетката.
Виж целия пост
# 740
Пухче, на теб искат ли ти хистеро преди трансфера?

Виж целия пост
# 741
Ами поне някакъв конкретен отговор да дадат, пак е нещо.
Много ми е трудно да обясня на годеника си защо и как няма да ни одобрят по фонда. Той никога не се е сблъсквал с тези теми сега за него са нещо съвсем ново. Явно не разбира много какво е това чудо АМХ и защо се оказва пречка за кандидатстване. И понеже тази служителка от клиниката, която отговаря по ЦАР след кофти резултата се обади да ме успокои с идеята да изследвам витамин Д, той съвсем реши, че все пак имаме шанс. Това, че съм чела инфо във форумите за него не е важно. Той иска от клиниката да кажат. Дори и да повторят същото, за него ще е с по-голяма тежест от това да му кажа, как няколко жени във форума са ми обяснили. Не, че се съмнявам във вашия опит, просто виждам каква е неговата логика. Но това е, че отговорът от клиниката се бави и ние сме в едно висящо положение.
Виж целия пост
# 742
Хър, човекът си е прав! Ние тук сме сума ти "квачки" Simple Smile събрани на едно място и си пишем, но ако пък отговорът от клиниката се бави покажи му това от сайта на ЦАР:
http://www.car-bg.org/apply.htm
Не се извършва одобряване независимо от наличие на индикациите по чл. 26 в следните случаи:
.........
2. (изм. - ДВ, бр. 4 от 2018 г., в сила от 02.02.2018 г.) липсващ или ограничен яйчников резерв със стойности на анти-Мюлеров хормон по-малко от 1 ng/ml (7,4 pmol/l) при второгенерационен тест;"

....
Виж целия пост
# 743
Бубе, какъв е този второгенерационен тест?
Всъщност не знам те дали така могат да ни подадат документите, макар и да е ясно, че няма да ни одобрят? И после да получим официален отказ. Не знам, в неговите очи може би изглежда, че се предавам предварително и че ако не подадем документите, няма да сме направили нужното.
Виж целия пост
# 744
Момичета   НОВА ТЕМА
http://m.bg-mamma.com/?topic=1052221.new#new
Виж целия пост
# 745
Хър, и аз незнам Sad какво означава "второгенерационен тест". Някоя от жените,ако е медицински по-компетентна....За мен си е тест за АМХ Simple Smile.
Ами,то и като има контрадикции,надали ще Ви подготвят документите и ще Ви ги подадат.Sad Но,просто изчакай клиниката и ще видиш....
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия