Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Как прекарват лятната си ваканция вашите бъдещите първокласници?

  • 3 754
  • 11
Здравейте! Как прекарват лятната си ваканция вашите бъдещите първокласници! Споделете моля ви, имате ли си дневен режим! Време за игри, време за почивка, време за числа и буквички! Изобщо как ще прекарат лятото!
Виж целия пост
# 1
Моят син си ходи на градина и така ще е през лятото. Доволна съм, защото имат режим, разнообразна храна, приятели, игри вътре и навън. Peace
Виж целия пост
# 2
Когато дъщеря ми беше за 1 клас след като свърши градината го удари на почивка, морета, игри.
Не ми е минавало и през ум да учи числа и буквички.
Виж целия пост
# 3
Моят син си ходи на градина и така ще е през лятото. Доволна съм, защото имат режим, разнообразна храна, приятели, игри вътре и навън. Peace
+1
Плюс съчетание на отговора по-горе. Relaxed
Виж целия пост
# 4
Игри, никакви цифри и букви.
Виж целия пост
# 5
т.е. вие мислите, че е излишно това да подготвяме първокласниците... а как се справяте с дисциплината им... ако всичко е само игра... няма ли малко да ги разпуснем...
Виж целия пост
# 6
Да, абсолютно излишна е подготовката.
За дисциплината - все пак за на 7 г., достатъчно големи, за да знаят как да се държат на различни места. Обикновеното възпитание е достатъчно и пълната свобода, когато нямат ангажименти не са проблем.
Виж целия пост
# 7

Преди 1ви клас беше на градина - е, после се изхитри да си счупи ръката, а след това градината му влизаше в планов ремонт, така че си взех неплатен отпуск и беше с мен. Прекарвахме времето в гледане на детски и игри.
Виж целия пост
# 8
Синът ми на есен ще бъде първокласник. Всеки ден по половин час работим по книжките с упражнения, които получихме от предучилищната. Иначе съвсем ще се разкисне и ще загуби ритъма, който сме градили в продължение на две години. През останалото време ходи по половин ден на лятна занималня с английски (учи в двуезично училище и трябва много да наблегнем на ТОЯ пуст английски), някои следобеди на плуване, а други на тенис. Събота и неделя сме в планината, че големи жеги настанаха по нашите ширини. През август се прибираме в България и за там ще останат само домашните занимания.
Виж целия пост
# 9
Би ми се искало да мога да й дам пълна почивка, но няма кой да я гледа през лятото. За съжаление и ваканциите до 4 клас ще са горе долу по същия график, който е сега - занималня и танци.
Ходи два пъти в седмицата следобед на танци. През останалото време е на занималня, защото тя мрази сборни групи в градината. В занималнята учат и играят. Харесва й, а и свиква да не спи на обед, което ще й е добре за първи клас. Вечер пък си ляга рано, защото е уморена, това на мен ми харесва.
Виж целия пост
# 10
Дала съм й свобода. Все пак е последната година в която няма да учи.
Чат пат решаваме задачи ,но те са й интересни. 
Това лято им показах на децата игрите от моето детство като да скачаме на въже,ластик,държави и тн и много им харесаха. Аз също се включвах в игрите и те си умираха от кеф.
Виж целия пост
# 11
В игри, режим няма, не четем и не пишем!
Това са му последните безгрижни дни.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия