Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Магии/Магове

  • 2 798
  • 3
Здравейте група,тъй като четох доста мнения отностно това,исках да Ви попитам тъй като ми стана интересно някой неща с риск да съм охулен,оплют и т.н. . (Ще помоля хора,който не могат да кажат своя история или преживяна случка,да не хулят с коментари от типа „Няма такива неща” „Много е тъпо просто си намери работа” „продължи въпреки това” и т.н. )
Та въпроса ми група е следния,знае се че има няколко вида магии,но ми е интересно все при някой трябва да отидеш,за да ти я е направил,има ли някой,който е,при който е подействала и т.н. дори и на лично да ми пишете ще вВи бъда благодарен,за информацията,тъй като ме.интересува магия за любов към непознат,смисъл има ли такова нещо,действа ли,възможно ли е,тъй като аз самия не съм много на ти,дано има хора дето споделят мнение.
Благодаря Ви. Simple Smile))))
Виж целия пост
# 1
Ти питаш  всъщност какво ?
Някой да ти обясни дали съществуват магиите ?
Търсиш помощ за разваляне на магии?
Поясни.
Виж целия пост
# 2
Не,интересува ме кой прави магиите,някой правил ли е и ако може да сподели опита си смисъл и при човека къде го е направил как .
Виж целия пост
# 3
Явно търсим различни неща. Аз пък търся някой, който да ги разваля.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия