Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Не пие вода

  • 2 969
  • 6
Моя малък принц не желае да пие вода
Аз знам че е хубаво да се пие Какво да правя?
Виж целия пост
# 1
Ако е на кърма, няма нужда от вода, поема достатъчно вода с кърмата. Ако вече е захранен с твърди храни, може и да пие по малко, но не мисля, че е важно.

Кой казва, че трябва?
Виж целия пост
# 2
Не,  не е на кърма хапваме си почти всико ами казват че водата била полезна за бъбреците
Виж целия пост
# 3
И моят син не пиеше.
Сега се налива с чай от шипки, водата пак не е на почит.
Виж целия пост
# 4
Ние сме на 7,5 месеца и още не обичаме водата.Затова си набавяме течности чрез чайове,плодови сокове и др. по-вкусни напитки.Нали все пак и те съдържат вода?
Виж целия пост
# 5
Ако не яде сол, не е страшно за бъбреците.
Има деца, дето не обичат, и моите почти не пият. Организма си набавя вода от храните, които поемат, важно е да не са сухи.
Ако хапва супи, мляко (и с адаптираното се добавя също толкова вода, колкото и с кърмата, ако спазваш рецептата за приготвяне) и др. по- течни храни, си набавя вода от тях.
Като ожаднее наистина, ще си поиска сам.
Виж целия пост
# 6
Цитат на: firebird
....
Като ожаднее наистина, ще си поиска сам.

Ахъм.
И мойто малкото до годината ни вода, ни сок, ни чай близваше. Единствената течност беше млякото й.Кърмих я до 6 -ят й месец. После, както и файърбърд ти е казала явно си го получаваше от храната. Ама я да видиш сега. Не мога да я отлепя от чашата й. Вечно я разнася като самарско знаме Wink  Grinning
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия