Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Как се играе Еврофутбол?

  • 8 462
  • 2
Отварям нова тема" Как се играе Еврофутбол?!",защото в старите не е писано отдавна!Не съм от големите футболни запалянковци,но пък имам усет някак кой отбор би могъл да спечели!С мъжът ми се хващахме на бас по време на световното и почти винаги басовете печелех  аз!Та се замислих да си опитам късмета!Съпругът не ги разбира  игрите в Еврофутбола,а младежът там беше супер неучтив!
Grinning
В  крайна сметка заложих за финала на световното,че Франция ще победи!Посочих и точен резултат!Интересува ме ако не позная резултата ,а само победителя ще имам ли шанс?Или това ще е първият и последния път ,в който кракът ми е стъпил там!
Blush
Виж целия пост
# 1
Ако двете събития са в права колонка няма да спечелиш, ако са два отделни залога, то ще спечелиш залога за Франция и ще загубиш за точния резултат.
Виж целия пост
# 2
Ако двете събития са в права колонка няма да спечелиш, ако са два отделни залога, то ще спечелиш залога за Франция и ще загубиш за точния резултат.Благодаря,уви били са в права колонка!А моята прогноза беше 2:0 за Франция
Sunglasses
Разминаха ми се нещата,а мъжът ми се забавлява искрено на моя футболен нюх!Хаха,здраве пак ще опитам ,но този път няма да залагам в "права колонка"!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия