Скъпи родители, мили деца,

Заповядайте в Serdika Center, където в приятелска и забавна среда ще се пренесем в далечното царство на приказките! Любимите герои от класическите приказки оживяват!

Тази неделя, 29 юли от 11:00 ч., ще ви забавляваме с „Как китът получи своето тясно гърло“ – една приказка за "наказания" лакомник, който попада в невероятно забавно морско приключение.

Не изпускайте и неделната чуднотека на Wonder Party! Насладете на нашите забавни шоу програми, фокуси и партита с професионални аниматори, изпълнени с много танци, игри и детски усмивки.
Програма за месец август 2018 г.

05.08. "Мики и Чарли"
Привет, приятели добрички! Усмихнати елате всички! На 5 август от 11 ч. ще има изненади, фокуси, въртене на чинии, фигури от балони и музикални игри! С клоуните Мики и Чарли забавлявай се ти!

12.08. "Аладин"
Спектакълът е създаден по едноименната приказка от „Хиляда и една нощ”. Това е една от най-хубавите приказки на Шехеразада, но този път разказвач не е красивата принцеса, а самият дух от лампата. Разказвайки ни приказката и запознавайки ни с героите в нея, духът всъщност споделя своята история. Той помага на принцесата и на Аладин, не само защото му е наредено да срещне Аладин с Принцесата, но и защото знае какво е да си сам. След изпълнението на най-тежката си, но и сладка мисия, а именно да събере двамата влюбени, Духът вече е свободен. Но дали това е неговото желание? Дали ще намери приятели, на които да разказва своята история?
 
19.08. Wonder Party – Хавайско парти
Цял час с приятели от Хавай: ела и с нас си играй, ще има песни, танци и игри.
 
26.08. "Страната без остриета"
"Страната без остриета" – детска куклена постановка по Джани Родари.
История за едно истинско приятелство, чрез което непослушно дете се научава защо е нужно да се спазват правилата.
Вход: свободен  
https://www.facebook.com/serdikacenter.bg/