Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Заведение в София за почерпка след кръщене

  • 3 500
  • 8
Здравейте:

На 1.07.2006 ще кръщаваме Велина в църквата Свети Николай (до хотел Рила).  Засега се очертава да сме 30 възрастни и 6 деца.  Ще се радвам ако получа идеи за подходящ ресторант в София за обяд след кръщенето.  Ще бъде добре ако в ресторанта могат да приготвят цяло агне и поръчаме всичко предварително.

Благодаря!
Виж целия пост
# 1
Гледам, че "При Яфата" на ъгъла на ул. Солунска и ул. Цар Асен са написали на една табела, че всеки ден приготвят по 2 цели агнета. Иди, виж и питай. Не знам дали чак до 01.07. ще важи офертата. newsm78 Може да помолите да ви пъхнат във фризера едно дотогава.
Виж целия пост
# 2
Ние избрахме открито заведение за гощавката след кръщането,така за децата беше по интересно.Намира се в Бояна и не беше жега/кръщавахме го август/Имаше и резервен вариант ако времето е лошо или завали да се настаним вътре.
Според мен този вариан е по удачен отколкото да затвориш децата и да очакваш че ще са кротки:)
Виж целия пост
# 3
Според мен зависи дали искаш да е близо до църквата или не...В района знам само Максим/мисля се казваше/ ресторант на Леге
А тази църква не е ли много малка? Как ще се съберете 30 възрастни?
Виж целия пост
# 4
Сега в събота ще правим кръщене на дребния в Ротондата на Президентството в двора.
След това ще ходим в пицерия "О!Шипка".

Просторно е, има вариант вътре и вън (в зависимост от времето).

а р-т "Максим" в сградата на Мин. на икономиката (ако не ме лъже паметта) е доста скъп ресторант Confused
Виж целия пост
# 5
Има много хубаво ресторантче на В. Левски и Кирил и Методий, близо е до Сточна гара. Ресторанта се казва Табиет, има си и двор, порциите са големи, обслужването е супер, цените според мен ниски. Нашия обяд след кръщенето беше там - за 15 човека със салати, предястия, бутилка ракия, алкохолни и безалкохолни, основни ястия, десерти, кафета, кой каквото искаше си поръча, ни излезе само 160 лв.
Виж целия пост
# 6
Сещам се за още едно приятно местенце - хотел "Амиго" има и градина с барбекю.
Намира се на "Раковска", срещу църквата "Св. Парашкева"
Виж целия пост
# 7
Нов СТандарт, ул. Шипка 34. Страхотен интериор, страхотна градина. Кухнята е много добра, можеш да си поръчаш агне предварително без проблеми. Тел. 9447777.
Виж целия пост
# 8
Сетих се за Ресторант Ловен парк, На мен лично страно ми харесва, имат хубава градина,  а ако вали и вътре много хубаво Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия