Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

фитнес треньор (жена) София

  • 3 237
  • 2
Здравейте!
Надявам се да съм нацелила и раздела, и темата! Simple Smile
Търся фитнес инструктор ( за предпочитане жена) и съответно фитнес някъде в централната част на София.
"Пулс" поради определени причини не ми е опция. Някак не ми се иска да е "напомпан батка", необходимо ми е просто да ме тренира и да следи дали правилно изпълнявам упражненията. Ходя на плуване и народни танци, не търся повече от сваляне на 1-2 килограма, по-скоро стягане в конкретни области. Нямам време, търпение и пространство за домашно упражнения, иначе зная, че също са вариант.
Благодаря предварително за споделените мнения и успех на всички спортуващи! Simple Smile
Виж целия пост
# 1
Препоръчвам Spider Sport в Лозенец (виж в нета, имат сайт,телефони и прочее). Аз ходя в залата им в кв. Изток, но вече от няколко години съм там и съм много доволна и знам,че нивото на треньорите и в двете зали е едно и също (и сертифицирано).
Виж целия пост
# 2
Повечето фитнес инструктори в бг не стават за нищо. Напомпани, ненапомпани няма значение. Четат и копират механично глупости от нета със съмнителна вярност и си правят експерименти с хората, кое ще сработи. Този занаят има едни основи, които почти никой тук не ги знае. Обиколих най-известните и рекламирани фитнес инструктори, защото исках някой да ме тренира постоянно.

Накрая започнах да тренирам по програмата на брат ми, който живее в друг град. Не че искам да му правя реклама защото ми е брат, но за правилно изпълнение на упражненията, техника и детайли незнам дали има по-добър от него в България. За хранене познанията му а също доста солидни, за добавки са ок, от стероиди и химия почти не разбира(само много основни познания). За съжаление на много бъдещи трениращи той все по-малко се занимава с това и си е изместил фокуса към по-финансово печеливши начинания. Но пък клиентките му в Бургас са постигнали доста значими резултати(казвам клиентки, защото по неясни за мен причини в Бургас почти никой мъж не иска да си вземе инструктор, сигурно ще пострада егото му на батка)

А за София ще ти препоръчам да потърсиш Евтим от Спорт Еволюшън, но взема скъпо. За мен в този град той е човека.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия