Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Сини ръчички

  • 1 320
  • 6
Здравейте! Бих искала да попитам доколко е нормално, докато бебето е, примерно, на повивалника, но не чисто голо, да му стават ръчичките като на кутийки от капиляри. Откакто сме заедно, все е така, след масаж се оправя. Много съм притеснена, докторката никога не е казвала нищо нито за сърце или друго, но аз не съм питала, защото все чува, че било нормално, но ме е страх. Имаме час за 29-ти, но все пак дотогава искам да се осведомя малко. Бебка е на 2,5месеца. Благодаря! Прилагам снимки.
[/img][/img]
Виж целия пост
# 1
Нормално е всичко. Просто кожата на бебето е много по-тънка и повече се виждат вените.
Виж целия пост
# 2
Благодаря Simple Smile
Виж целия пост
# 3
На всички бебета,които съм виждала са така.Точно заради тънката кожа😊
Виж целия пост
# 4
Благодаря, момичета 😚
Тази вечер стана нещо много страшно с посиняването-като я къпахме, цялата й ръка стана лилава и под вратлето също, според мъжа ми и устничките, обърнахме я по гръб и придоби цвят....Никога не е ставала така, не мисля, че сме я държали по-различно и мисля утре да се консултираме с личната й лекарка, тъй като за пореден път не си вдигна телефона.... Съгласна съм с вас за ръцете, но това, което стана, беше кошмар.
Виж целия пост
# 5
Бебето има лошо уросаване., не е като възрастен. При нас беше същото при държане подмишниците дори и без да стискам,  ръцете ставаха лилави. След няколко минути ако винава всичко е ок 😊Не се шашкай !
Виж целия пост
# 6
Да, момичета, оказа се от оросяването и понеже бебка става по-тежка и оказва натиск на някакви съдове, като лежи на ръката за къпане и като я държим под мишниците. Мина веднага, като сменихме позата. Детски кардиолог я прегледа, здравичка е! Благодаря за бързите отговори 😍дано са в помощ и на други мами.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия