Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Centigrade тест

  • 1 310
  • 2
привет, ще ми е полезно да споделите дали децата ви са правили теста Centigrade преди да вземат решение накъде да се насочат за висшето си образование и евентуално дали наистина резултатите, които показва тестът, са полезни и достоверни?

също се чудя дали има смисъл и полза резултатите "да се разчитат" от кариерен консултант от някоя от фирмите, които посредничат при кандидастване, срещу съответното заплащане на услугата /която е тройно по-скъпа от стойността на самия тест/, или резултатите са така поднесени, че самият кандидат да може да се ориентира и вземе информираното си решение?
Виж целия пост
# 1
Здравей! Моят син прави този тест и то защото го спечели като награда. Трябваше да го направи преди да е взел решение с какво ще се занимава,но така се случи.Нямам много спомен точно какво стана с теста.Мисля че му показа силните му страни,но не смятам ,че има много смисъл да хвърляте пари за него.Защотото вече беше решил точно какво ще учи и решението му повлия на резултатите от теста.Просто му показа в какво от избраната специалност е по-добър(а той си знаеше). Все пак вие решавате дали да го направите.
Виж целия пост
# 2
Аз съм правила такъв тест под друга форма в 12-ти клас. Една консултантка беше дошла в часа ни и като цяло си беше загуба на време. Аз си следвам, което ми излезе в теста, но това не беше, защото то ми се падна, а защото имах интерес към него и не исках друго да следвам.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия