Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Августинките една след друга, гушкат бебчетата вече и се хвалят тука - Тема 4

  • 35 373
  • 642
# 585
Брей, моят и той е към 5 кила вече, но си е още в 1 без проблеми с изтичане. Сменям на 2 часа.
Виж целия пост
# 586
Двойката е 3 до 6.
Виж целия пост
# 587

4-8 е моята двойка, не съм виждала 3-6, защото то единицата е от 2,5 - 5, от 3 до 6 няма да има много смисъл.
Виж целия пост
# 588
Забелязала съм , че при номерацията на памперс килограмите се застъпват с по един, като например
0размер/0-3,5 кг/
1размер/2,5-5кг/
2размер/4-6кг/
3размер/6-9кг/
4размер/8-15кг/
Ние все още сме на 2ка (малката е 5 кг на 36 дни) , но лека полека започва да ѝ отеснява и предполагам до една , две седмици ще е на трети размер. Ние първия размер го ползвахме само първата седмица след раждането , после и стана тесен и минахме на двойка. Памперси за момента съм ползвала само на Памперс белите и на “the honest company”, които не ме впечатлиха . Даже не помня да съм купувала такива , най-вероятно са подарък. Продължавам да си ползвам белите на Памперс. Може би като мине на 4ка ще поръчвам от обикновените или Памперс пантс(не съм чувала много добри отзиви от тях обаче).
Виж целия пост
# 589
3-6 е двойка, мисля Simple Smile
Виж целия пост
# 590
С тези памперси край няма. Аз още ползвам 1 но сме 3900кг но не мога  да разбера защо има такава разлика между един и същи вид купен от две държави!! Имаме памперс от англия който рядко пускаше и то по малко, тъй като ми свършиха се наложи да купя от БГ е взех същите. Първо са по тънки и второ след всеки!!! памперс Денис е подгизнал, както и леглото му. Не е проблема размера, сигурна съм в това. Но нямам думи просто не стига че за 4 паунда купувам 100 памперса а тук за толкова 20 пък и не мога да му смогна на бодита. Сега е и постоянно гладен та се чудя дали има разлика освен в цената разбира се и в АМ. Защото се наложи и една кутия от БГ да взема и се почна един неистов рев че е гладен
Виж целия пост
# 591
Моите двойка са ето тези, ако увеличите ще видите картинката - 4 до 8 кг. Не съм виждала друг вид памперс, с други размери, може би от предишните модели да са с друга номерация.

https://groceries.asda.com/product/pampers-newborn-size-0-1-2/pa … pack/910002285986
Виж целия пост
# 592

4-8 е моята двойка, не съм виждала 3-6, защото то единицата е от 2,5 - 5, от 3 до 6 няма да има много смисъл.
Е на Pampers dry двойката е точно от 3 до 6 примерно както и на lupilu незнам какъв смисъл има ама са пред мен кутиите и виждам какво пише.
Виж целия пост
# 593
Явно има разлика между моделите Simple Smile моите са https://m.emag.bg/peleni-pampers-premium-care-xxl-box-2-mini-3-6 … FnhRoC4NMQAvD_BwE
А за разликата в качеството на нещата - то май за абсолютно всички стоки важи
Виж целия пост
# 594
Премиум кеър, те са за чувствителните бебета, но не съм взимала, а и само на едно-две места ги има май. А премиум протекшън е уж против пропускане от някъде, но пак ми се случва да пропуска.
Виж целия пост
# 595
Има разлика в моделите да. Добре му е тройката казвам ви Simple Smile
5 часа вечерта е при нас, а аз тук имам едно махащо с ръчички, крачета и говорещо, ококорено вече час бебе Simple Smile
Наспал се е 🙄
Izzie супер ви се радвам Simple Smile Поздрави!
Виж целия пост
# 596
Аз имам пък едно наяло се, което напълни памперса и го чаках преди да тръгна да сменям, започнах... Опишка ме и повърна. Смених всичко и сега опитвам да го приспивам Simple Smile
Виж целия пост
# 597
Българският Премиум Кеър отговаря по вид на английският Премиум протекшън, ползвах едновременно протекшън от Англия 2-ка и премиум кеър от България 3-ка, абсолютно еднакви са, но този в БГ ми се струва леко по-найлонест, но и двата са за чувствителна кожа и мисля, че сега и в ЮК ше ги преименуват на премиум кеър.
Иначе сега съм поръчала някакъв от Буутс вид памперс, който го няма в България все още, или поне аз не съм виждала да се продава, който би трябвало да е още по по по нежен към кожата и от премиум кеър-а - https://www.boots.com/pampers/pampers-pure/pampers-pure-protecti … s-6-10kg-10254288


Премиум кеър, те са за чувствителните бебета, но не съм взимала, а и само на едно-две места ги има май. А премиум протекшън е уж против пропускане от някъде, но пак ми се случва да пропуска.
Виж целия пост
# 598
Моят младеж е на 1-ца още на памперса, но мисля, че е грешка от моя страна и не съм се ориентирала правилно.  Малък му е, но ще изчакам да свърши пакета и ще мина на 2-ка. Преди два дни го претеглиха 4700 гр. Аз като видях тези 5 кг. и се заблуждавам, че трябва да го ползвам, докато е под тези килограми. До момента е имало протичане на 2-3 пъти от памперса, но то беше преди време, когато беше по-малък, т.е. може би проблема не е бил в следствие на размера.
От две или три нощи човекът не се буди и спи по много часове. Първата нощ си казах, че е добре, че и аз имам възможност да се наспя, но като се събудих сутринта няма да ви казвам на какво приличаха гърдите ми. Бяха готови да експлоадират, болят, бяха станали на камък и щом се надигнах започна да тече кърмата да тече от тях по пода направо. Следващите нощи, когато се будя при негово промрънкавне и го очаквам да се събуди, направо хващам помпата и точа за всеки случай, ако не се събуди. Преди време го будех, но ми казаха, че няма нужда, защото наддавал добре. Не знам дали е правилно, ама това с буденето по сред нощ ми се струва и на мен неприятно. Нощес се цедих в 3 часа и така изкарах до сутринта. Малкият спа непробудно от 22 ч. до 6 ч. То това си е направо като възрастен човек. Вие вашите бебета будите ли ги нощем, ако те не се събудят?
Имам въпрос към мамите на момченца конкретно - какво ви посъветваха вашите педиатри относно забелването на пишонката? Нашата педиатърка като дойде в къщи на първо посещение ми каза аз да не го пипам, че тя щяла да го прави. За момента го е подръпвала два или три пъти. Преди два дни ходихме при друг педиатър от болницата, където раждах и тя ми каза, че тази манипулация трябва да се прави всеки ден след банята. Та, отново съм  в чуденка как точно да постъпя?Rolling Eyes
Виж целия пост
# 599
Аз моята мома какво да я будя..... То тя си се буди на всеки 2 или 3 в най-добрия случай 3 часа и 30 Мин, това и през деня и през нощта.

Имам чувството, че не съм спала от секциото насам.

Ако не се будеше сама едва ли щях да я събуждам аз, освен да й сменя страната на която спи.
На всяко хранене я обръщам леко наляво или леко надясно така ме инструктираха от болницата.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия