Термин Декември 2024 ❤️

  • 24 233
  • 887
Здравейте бъдещи мами, които току що сте разбрали, че чакате декемврийче! ❤️ Моят първи преглед предстои на 9.04. Надявам се да станем много повече и да се подкрепяме в предстоящите месеци. ❤️
Виж целия пост
# 1
Записвам се и аз Simple Smile Чакам с нетърпение моя преглед на 15.04. Според он лайн калкулатора термина ми е 07.12. За нас ще е първо детенце ❤️ доста чакано Simple Smile
Виж целия пост
# 2
Здравейте и от мен. От кога чакам тази темичка, за да може с някой поне да споделям Blush Аз вече бях на преглед на 2.04 и се видя сакче. Следващият ми преглед е на 23ти и това ще са най-дългите ми три седмици в живота. Не мога да се зарадвам още, толкова ми е притеснено. На всичкото отгоре съм с ужасна кашлица от една седмица.
Виж целия пост
# 3
По онлайн изчисления термина е на 6.12, а някои други ми го изкарват на 5.12. На мен ми е втора бременност, другото ми детенце е на 10г. С майките от бг мама с него когато бях, все още поддържаме връзка, вече 11 години си помагаме. Дано и тук станем стабилна бригада!
Виж целия пост
# 4
И аз имам друго детенце на 3г, с нашите мами от групата отдавна не си пишем (или поне аз съм изпуснала темите, защото не ми остава време от малкия) Grinning Но през бременността и първите месеци ми бяха страшна упора!
Виж целия пост
# 5
Привет на всички!
Моя термин според калкулаторите в нета е 04.12, на някои места го дават 05.12.
Трета бременност ми е, имам две госпожици - на 5г и годинка и половина.
Чакам си прегледа в понеделник с леко притеснение. Smile
Хем не ми е за пръв път ..
Виж целия пост
# 6
Здравейте, бъдещи мами! Моя термин е на 05.12( според онлайн калкулатора). Първия ми преглед беше още на втория ден след закъснението и нищо не се видя . Следващия ми преглед е на 14.04 . Много се вълнувам. ЧХГ 2 дни след закъснение ми беше 172, a в деня на очакваната менструация 62. Късмет на всички.
Виж целия пост
# 7
Здравейте, мили бъдещи мамчета!
По онлайн изчисления моя термин е 6-7.12
Първи преглед ще е на 9.4
Изследвах ЧХГ на два дни след закъснение и беше 600
и мен все още ме е страх да се зарадвам..това ми е първа бременност🙂

Желая на всички дами тук успешна и лека бременност!
Виж целия пост
# 8
Здравейте, дами! Откога гледам дали има вече тема! И аз съм в очакване на декемврийче - на 10-ти.
За мен е трето дете. Бях на преглед на 6-ти и се видя плоден сак (дори и аг-то беше изненадана), просто този месъц съм била с ранна ову.
Вие как се чувствате? Имате ли някакви симптоми. Мен това, което ме осъмни беше нереалното наспиване за 4-5 часа и болезнени гърди. Иначе съм 4г.с. и 5 дни.
Виж целия пост
# 9
Аз започвам да имам голяма драма с храната, все ми е гадно на корема, повечето неща като ги видя или помисля и ми става гадно. Не точно да ми се гади, но много дискомфортно. А съм свикнала доста да ям и сега се виждам в чудо какво да ям. Иначе гърдите ми са леко напрегнати и май това са като симптоми още друго не чувствам. Спи ми се често, но ми е трудно да го отдам само на това, защото от 3 години откакто съм майка, все ми се спи 😁
Виж целия пост
# 10
Привет и от мен Simple Smile включвам се още плахо понеже още не съм била и на преглед. Първите ми няколко теста бяха доста бледи и малко бях притеснена. Ще чакам още няколко дни и ще отида на ехограф Simple Smile според разни калкулатори терминът ще е 12.12, но моят е с ранна овулация и не му разчитам.
Исках просто да споделя с някой различен от мъжа ми, но нали знаете суеверията. Двамата имаме още едно момченце на 3 години 🤩
Има ли някой друг със разни усещание подобни на цикъл - две сутрини ме болеше леко корема все едно всеки миг ще ми дойде. Дори бях убедена, че това ще стане.При първата ми бременност нямам спомен за подобни болежки.
Виж целия пост
# 11
Аз за 1 седмица съм 5кг отгоре, освен че ям стабилно други симптоми нямам. Понеделник бях 48 днес се качвам 53 😂 Снощи след вечеря изядох 9 пастички с 1л кола. Какъв е този апетит не знам. С първата ми бременност в 9тия месец бях 60кг... нещо съм забравила как се ползва бг мама, искам ми се да споменавам и т.н. но нещо не се ориентирам все още в този сайт
Виж целия пост
# 12
@falan1, и аз имах усещане все едно цикъла ми ще дойде всеки момент, но не съвсем. Някак малко по-различно беше. Даже имах леко розово зацапване. Но на следващата сутрин нямаше зацапване и видях така чаканите две чертички.

Аз за сега нямам никакви симптоми. Само като ми се хапва е все нещо соленичко. Ендоркриноложката ми каза да внимавам с килограмите, че BMI ми е 25 (точно на границата съм). Бях свикнала да спортувам, но сега само дълги разходки си правя.

Вие как се справяте с чистенето на банята? Май в ранна бременност препаратите може да са опасни. ММ каза, че той ще я чисти докато съм бременна, но кога ще се случи това е Божа работа... Смятате ли че био препарати ще свършат работа и какви сте ползвали?
Виж целия пост
# 13
Привет и от мен и моето включване е още плахо понеже не съм била на преглед. Часа ми е чак за 18.04. След два положителни теста, днес вече си пуснах кръвен, сега чакаме да видим какво ще покаже и  той. Според разните калкулатори ми дава термин 12.12. За мен ще е втора бременност, имам една госпожица на 15 години SmileySmiley
Виж целия пост
# 14
dreamity не се справям, хах, в рамките на шегата - тази задача е делегирана на мъжа ми, но използвам био препарати още от предишната ми бременност. Доволна съм, но като се замисля за почти всичко използвам био, освен за баня - за пране, за прозорци, универсален почистващ препарат. Давай зор на мъжа ти, като е обещал, и без това с малко бебенце сигурно също ще ти е само до чистене на баня, да свиква Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия