Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Благоевград- тема 37

  • 14 972
  • 188
# 180
Здравейте! Искам да попитам някоя мама да е раждала скоро в Дупница?

Аз, питай, ако нещо те интересува, може и на ЛС.
Виж целия пост
# 181
Здравейте!
Препоръчайте ми добър педиатър.
Виж целия пост
# 182
Здравейте!
Препоръчайте ми добър педиатър.

Здравейте! Препоръчвам д-р Билев. Винаги пробва първо с хомеопатия, ако не се повлияе детето,тогава прибягва към антибиотиците.
Първият ни педиатър, изписа на дъщеря ми 3 АБ за месец и половина. Леко розово гърло - АБ за всеки случай. Затова я заменихме и детето не е пило АБ от 9 години (да чукна на дърво).
Излиза,че при първият педиатър,детето е било болнаво,пък при д-р Билев, не е. Напротив! Тук става въпрос за професионализмът и до колко самият лекар е сигурен в своите възможности и е склонен да не прибързва!
Виж целия пост
# 183
Аз препоръчвам Веселинска. Ние бяхме при Билев с голямото дете и в началото бяхме много доволни. С течение на времето обаче, явно пациентите му се увеличават и престана да обръща много внимание, претупваше ни прегледите, не си вдигаше телефона, изписваше ни разни хомеопатии на доста високи цени, за капак без особен ефект, държеше се дръпнато и се отказахме.
Веселинска е много любезна, също винаги пробва първо с хомеопатия, обяснява и преглежда много подробно. Винаги вдига телефон извън работното време на кабинета. Единственият недостатък е за детската консултация, че приема в поликлиниката и няма отделен вход като при Билев.
Също така съм много доволна и от Нина Георгиева, при която ходихме няколко пъти при отсъствие на Веселинска. Много подробна, любезна и адекватна.
Виж целия пост
# 184
Ние сме при Бекярова, забранила съм да ми изписва хомеопатия, защото не само, че ефект няма, ами и се получаваха усложнения, защото не се взимат мерки още от началото. Тя също изписва АБ само в краен случай, иначе според симптоматиката. Миналата година даже за пръв път откак е тръгнала на градина, до АБ не се стигна изобщо.
Виж целия пост
# 185
Много Ви благодаря! 🤗
Виж целия пост
# 186
Здравейте, моля за препоръка за почистване на зъбен камък и евентуално избелване на зъби Simple Smile
Виж целия пост
# 187
Д-р Тюфекчиев препоръчвам.
Виж целия пост
# 188
Здравейте, някой ходил ли е на термовизуална диагностика при доктор Маринов, който идва в Рубидент и ако да моля за мнение дали е доволен?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия